Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 5, 2006 18:41:46 GMT 3
sunt de acord cu plcapsuna si chiar ca imi plac glumele lui Biosx, tu de ce nu ai invatat la timpu potrivit? vrei sa devii un brudy evil okok Ron
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Apr 5, 2006 22:17:59 GMT 3
Omu` cat traieste invata =)) Da` stai sa ma prind de ce mi-a disparut un post, puteam sa jur ca am postat undeva ceva de genul "parca pe messenger era lag din cauza serverului intern si mesajele au delay by default" dar nu-l gasesc.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 5, 2006 22:22:09 GMT 3
frumoasa a fost blonda azi aa scuze cronica Ronica
|
|
|
Post by mr_broody on Apr 6, 2006 9:46:49 GMT 3
Totusi cand se joaca finala asta?
|
|
|
Post by ArthurW on Apr 6, 2006 10:42:33 GMT 3
Din cate am vorbit aseara cu Catalin, negocierile nu s-au reluat din seara cu pricina. Rotriviacii vor duminica dimineata, Trivi-juniorii vor vineri seara. Pana Cata nu isi definitiveaza discutia cu Theo, nici eu nu pot sa dau un raspuns final. Si daca tot e vorba de preferinte, uite ca eu vreau sambata dupa-masa Dar asta doar in paranteza spus.
|
|
|
Post by Sensiblu on Apr 7, 2006 14:34:51 GMT 3
Se pare ca se va juca azi la ora 20 finala!
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Apr 7, 2006 14:45:06 GMT 3
Dap, dar dat fiind ca nu vom fi decat eu si osamik, v-as ruga sa alegeti 2 jucatori care sa va reprezinte. Multumesc anticipat.
|
|
|
Post by Peterr on Apr 7, 2006 14:53:46 GMT 3
eu cu ruzzi
|
|
|
Post by osamik on Apr 7, 2006 17:31:31 GMT 3
nu ca nu mi-ar face placere sa joc duar cu biosu, da nu se puate astepta pan la 8 jumate ca sa ne strangem si noi macar cat de cat? ieu am aflat la 4 de meciu asta si restu coekipierilor mai ceva mai tarziu, astia care au aflat
|
|
Ratonu
#Rotrivia
Leader
|
Post by Ratonu on Apr 7, 2006 23:42:35 GMT 3
Felicitari tuturor, a fost o finala frumusica! Son^ ramane cel mai bun.
|
|
|
Post by menytta on Apr 8, 2006 0:32:18 GMT 3
Felicitari echipei TRIVI-JR! Meritati pe deplin locul fruntas!Bravo si pentru prestantza pe toata durata concursului.
|
|
|
Post by tomescu on Apr 8, 2006 1:20:28 GMT 3
<SlutPower> deci ma <SlutPower> viata bate scriptu <SlutPower> mersi )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) lolentin
|
|
mikey
New Member
|
Post by mikey on Apr 8, 2006 1:25:33 GMT 3
La ora asta oarecum tarzie din noaptea asta asa aburita am si eu cateva felicitari de adresat : 1. sacu si ala`mik pentru inspiratia de care ati dat dovada cand ati hotarat sa incropiti echipa. 2. son^ - pentru prestatia in nota obisnuita, nu s-a dezmintit "najicu" - si nu ma refer strict la finala. Afirm in asentimentul multora si in dezaprobarea altora probabil, ca son este cel mai complet sau cum spunea cineva, cel mai "dibaci" jucator de trivia. Jos palaria! 3. din nou ala`mik, pentru ca s-a zbatut, muncit sau antrenat cum e acum la moda, si ne-a impulsionat pana in finala. 4. echipei trivi-jr: cei care i-am mentionat mai sus + subzero, zozz, darchi, tuba si toti cei pe care i-am uitat, care a luptat meci de meci, si a demonstrat ca este capabila sa revina de fiecare data cand a fost nevoie. 5. dldd - pentru suportul atat material (bere) cat si spiritual. Felicit si echipa rotriviei, sau macar o mare parte a echipei, pentru meciul de astazi. Speculatiile le gasiti in alte threaduri ale forumului. Eu personal as fi preferat o finala cu triviamax. Cam atat de la Pitesti.
P.S. ca e la moda : Veni, vidi, vici.
|
|
svenn
Junior Member
|
Post by svenn on Apr 8, 2006 1:26:18 GMT 3
stop stealing my lines
|
|
|
Post by osamik on Apr 8, 2006 1:33:08 GMT 3
subscriu in totalitate la mikey, si'mi permit sa adaug sanki` care se zbatea la fotbalisti si ma rog a fost acolo cu noi, si pe mine cel putin m-a ajutat asta, si blonda (cum s-o uiti ma pe blonda ?!) care a fost motoru ekipei la inceput, si plcapsuna care ne-a motivat!! si hai si zmuaca ca nu ie baiat rau, deep deep down ieu unu speram sincer sa nu fie lipsa asta de respect, dar se pare ca la unii cultura depaseste orice limite mane, nu stiu cum sa scriu cu culori, dar un portocaliu WD si tie si multe acolade, si lua-l-ar gaia de suare !! p.s. subscriu din nou la cele zise de maichi
|
|