|
Post by Jonny_RIP on Apr 8, 2006 2:05:11 GMT 3
Felicitari Trivi-Jr ati castigat acest concurs pe merit. Ati reusit sa ii bateti pe Rotrivia deci probabil ca pe noi ne-ati fi batut mult mai rau. Cat despre corectitudinea cu care s-a desfasurat acest concurs o ultima replica: --------------------------------------------------------- Schwarzalben is ~alalalala@NightL0rd.users.undernet.org * The World Is Mine!!! Schwarzalben on #BestTrivia +#rivalii #rotrivia Schwarzalben using *.undernet.org The Undernet Underworld Schwarzalben is logged in as NightL0rd Schwarzalben End of /WHOIS list. <ArthurW> Max bate Rivalii fara probleme <Schwarzalben> nu`i sigur <Schwarzalben> o sa vezi <Schwarzalben> <Schwarzalben> o sa fie meci greu <Schwarzalben> shi dak eu l`am cam rulat pe johnny rip <Schwarzalben> o sa`l ruleze shi amundi` <Schwarzalben> <ArthurW> ;D --------------------------------------------------------------------- Ms ol
|
|
jody3
#Rotrivia
|
Post by jody3 on Apr 8, 2006 10:24:37 GMT 3
Frumos meci! Multumiri in primul rand lui Alex Ex_stra pentru intrebarile pe care am jucat. Felicitari Trivi-Jr pentru victorie! Felicitari teamu }{}{}{}{}{}{}{}{.
|
|
|
Post by osamik on Apr 8, 2006 19:38:41 GMT 3
noi nu ieram rebuturi si voi uameni? <BonoVox> eratz sa o sugetz urat ieri <BonoVox> si atz cam supt-o murat ieri...voi marile vedete ale pulii <BonoVox> nici macar atat <osamik> n-ai pic de jena ma <BonoVox> astia uameni ma <osamik> inteligenta nu mai cer <osamik> da jena macar <BonoVox> lasa ca avetz voi
<BonoVox> putetz sa mai jucatzi inca 30 de ani acum incolo ca tot 0 sunteti <BonoVox> lol <osamik> au fost intrebari noi ma <osamik> la prima vedere <osamik> si am scos io, multe puncte la prima vedere <osamik> io cel mai prost si mai incult <osamik> god that must feel awful:( <BonoVox> la prima vedere:))) <BonoVox> hahahah <osamik> dap <osamik> pt noi adica <osamik> pt voi nuj <BonoVox> pai ma <BonoVox> aia mai cultzi s-au vazut care sunt <osamik> sensibella dap <BonoVox> daca au fost la prima vedere <osamik> chiar m-a dezamagit trifu, o sa-i spun si lui cand il vad <BonoVox> ca voi in afara de tari si infrasunete si chimie fizica care nu erau la prima vedere deloc atz fost cam praf <BonoVox> ca sa nu mai zicem de net <osamik> ma <osamik> atz furat-o <BonoVox> dar nemeritatat
am lasat o pauza pentru ca am inkis fereastra din greseala voiam sa inkid altceva.. da ierau in mare tot kestii de genu ala, si acuze ca pe NOI ne-ar fi ajutat organizatorul (ha ha) 'mi cer scuze pt limbaj, da daca arthur il suporta pe mirc pe insu (tre'a sa zic om? my bad) il suporta si aici, pt restu scuze iar; nu vreau sa ma laud ca am private cu bonovox (desi crenca ie intr-adevar o onuare !!), dar nu conteneste a ma uimi cum unii uameni (nu duar Dansul cu D mare, atitudinea asta am mai vazut-o), dupa tot ce-a fost la cialu asta, in loc sa taca si sa priveasca in jos, continua si arunca si mai mult gunoi rusine !!!!
|
|
|
Post by strange on Apr 8, 2006 19:58:57 GMT 3
Re olz.....a lasat o pagina libera pt ca a fost fuarte selectiv. Discutia a fost mult mai lunga....faza cu pemepersu` nu a zis-o..acuma osamik, recunoaste si tu de fatza cu toti de cate ori ai udat ieri kilotzii? De fiecare data cand dadeai fast si vedeai ca mai sunt 3 minute si erai sa pierzi sau kear mai des de atat? Zii drept acuma...de ce dadeai fast de 3 ori pe minut? Cumva te-ai speriat?
|
|
|
Post by subzero39 on Apr 8, 2006 21:21:58 GMT 3
Pe mine sincer m-a mirat faptul ca arthur dadea fast cu 5 min inainte de final:)) cu asta am cam zis tot. Inca ceva: strange cooltoora nu reprezinta memorarea unor intrebari pe de rost si a doua a treia zi dupa ce ai folosit respectivele informatii nu mai tii minte nimic. Dar de fapt eu sunt un sugaci, ce stiu eu! ps: mc de apreciere strange!
|
|
|
Post by ArthurW on Apr 8, 2006 21:44:15 GMT 3
Alex, am dat fast din simplul motiv ca să nu plec iar de la calculator şi să uit că trebuie oprit botul la resetarea fasturilor.
|
|
|
Post by subzero39 on Apr 8, 2006 21:50:17 GMT 3
Sigur exista o explicatie pt toate. Eu am lasat ce a fost la timpul trecut, dar se pare ca pe unii inca ii macina ura, invidia si megalomania.
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 8, 2006 22:40:38 GMT 3
da cat fu scoru mai exact?
p.s.:osameek relax bonovox ie super "mne feri" }{
|
|
Ratonu
#Rotrivia
Leader
|
Post by Ratonu on Apr 8, 2006 23:09:14 GMT 3
1526 - 1541.
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 8, 2006 23:15:23 GMT 3
ty
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 8, 2006 23:27:51 GMT 3
Felicitari Trivi-Jr ati castigat acest concurs pe merit. Ati reusit sa ii bateti pe Rotrivia deci probabil ca pe noi ne-ati fi batut mult mai rau. Cat despre corectitudinea cu care s-a desfasurat acest concurs o ultima replica: --------------------------------------------------------- Schwarzalben is ~alalalala@NightL0rd.users.undernet.org * The World Is Mine!!! Schwarzalben on #BestTrivia +#rivalii #rotrivia Schwarzalben using *.undernet.org The Undernet Underworld Schwarzalben is logged in as NightL0rd Schwarzalben End of /WHOIS list. <ArthurW> Max bate Rivalii fara probleme <Schwarzalben> nu`i sigur <Schwarzalben> o sa vezi <Schwarzalben> <Schwarzalben> o sa fie meci greu <Schwarzalben> shi dak eu l`am cam rulat pe johnny rip <Schwarzalben> o sa`l ruleze shi amundi` <Schwarzalben> <ArthurW> ;D --------------------------------------------------------------------- Ms ol trist? foarte trist
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 9, 2006 10:31:26 GMT 3
Hahaha, a vorbit bonovox ? a iesit din lumea subterana in care a decis sa stea ? ma intreb acum cu ce a contribuit el la acest salt urias al echipei rotrivia, ca spectator sau a fost antrenor ? (apropo, era pe canal cu nicku bonovox in timpu meciului? sau poate chiar juca daca stia cu amanunte ce s-a intamplat). PS : Pls da-mi ban ca stau de 2 saptamani pe Rotrivia si tu nici nu te-ai prins ( Mk
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 9, 2006 10:58:03 GMT 3
pai daca nu s`a prins cum vrei sa`ti dea? raspunsul:simplu! /msg x ban #rotrivia *!*@* ms
|
|
|
Post by relativ on Apr 9, 2006 15:46:24 GMT 3
bonovox este idolul meu,intotdeauna l-am adorat pentru maiestria lui deosebit si subscriu cele zise de subzero,memorarea raspunsurilor pe derost nu inseama cultura si toate cele bune cellabele-i}{}{}{}{}{}{}{love u
|
|
amundi
#concurs
Leader
|
Post by amundi on Apr 9, 2006 20:12:52 GMT 3
Felicitari trivi-jr ati dovedit ce se stia caci sunteti cei mai buni !!
|
|