|
Post by vlad_riz on Feb 7, 2006 13:23:45 GMT 3
ati fi vrut sa vina numa ce stiti voi?pe noi ne avantajau intrebarile astea pe voi alea de fast..cum ti`e norocu..acu daca n`ati nimerit voi intrebari sa ne rupeti hai sa le schimbam pe toate..as putea spune ca in ciuda intrebarilor s`a vazut cine`i cel mai bun asa nu mai vad rostul plangerilor..oricum din ce vad chalul asta nu se schimba nimic
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 7, 2006 13:24:11 GMT 3
asa ca nu mai vad*
|
|
|
Post by balexis on Feb 7, 2006 14:00:34 GMT 3
ai inteles gresit. noi nu ne-am plans ca intrebarile v-au avantajat pe voi. asa cum am mai spus-o, chiar ne doare in basca daca castigam sau pierdem, iesim din grupa sau nu. pur si simplu am constatat faptul ca intrebarile is de tot rahatul. si aici nu ai cum sa nu fi de acord. si nu se pune problema ca cel mai bun a castigat... pana la urma se poate spune cel mai norocos... sau cel mai concentrat pe final sau bla bla... oricum ideea era alta si anume ca INTREBARILE SUX. cam atat... toate bune
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 7, 2006 14:56:28 GMT 3
Sunt curios ce intrebari ati trimis voi pentru chal-ul asta, ca tot va plangeti. Oare de ce sunteti singurul "kanal" care striga sus si tare : Intrebarile Sux... Cu exceptia repetarilor unor intrebari gen : Elena Din Ardeal , Republica sau 2pac nu au existat alte comentarii din partea altor "kanale".
Mk
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 7, 2006 15:48:23 GMT 3
trist!
|
|
|
Post by tomescu on Feb 7, 2006 18:40:04 GMT 3
Bv vlad (riz) , m-am uitat la logul meciului, si ai jucat foarte frumos. Nu ma mira ca ai atitudinea asta, de obicei tu ai prea mult bun simt , si educatie, si se pare ca nu ai luat la mijto' educatia pe care ti-au dat-o parinti tai....desi, cred ca nu strica sa ai putin tupeu din cand in cand .
Ia incearca si zi: " bai fratilor, eu am jucat la nivelul meu maxim ( si lasa modestia la o parte putin ) , am luat 2 kick-uri, ( sau cate ai luat) , si voi imi spune-ti ca un meci pierdut la 2 puncte este relevant? " nu ca simti sa spui asta?, no..oricum nu se mai poate face nimic, dar nu lasa dorinta de fair play sa-ti puna in umbra calitatile, nu prea s-a vorbit despre cat de bine ai jucat , decat makaveli a spus cate ceva.. si da, ambele echipe au facut meci bun, dar de data aceasta nu a mai castigat cel mai bun, sincer. Doua puncte nu sunt absolut delor relevante, cu ce legimtimitate isi pot asuma cei de la #kanal o victorie obtinuta prin doua puncte?. Ah dar daca e sa gandim statistic, da asa este, merita....dar pe hartie.
Un fel de quote : ---> "Ba eu nu sunt de acord sa se joace iar partida si asta datorita atutidinii lui BiosX care a fost foarte corect la sfarsitul ei. In calitate de leader a recunoscut avantajul pe care l`au avut si a protestat, la unison cu membri din alte echipe, impotriva intrebarilor. Ca sa fiu mai direct, trivi merita sa traiasca in continuare cu scorurile alea pentru pozitia adoptata de BiosX, care pe mine m`a impresionat ( rar mai vezi onestitate in randul jucatorilor de trivia.. printre care ma includ ). In loc sa se comenteze performanta lor, mai bine s`ar invata niste lectii de viata. Macar daca nu ne imbogatim cultura generala ( de pe urma triviei ) macar cu asta sa ramanem "
Cred ca si aici s-ar aplica aceeasi mentalitatae, multumesc
|
|
|
Post by mr_broody on Feb 7, 2006 19:33:40 GMT 3
Nush dak e bine sa ma bag..sau dak am capacitatea sa zic ceva aici...insa am sa zic eu ce am vazut in zilele astea.... Bravo Vlade din nou(cred ca ti`am mai zis astea de multe ori), atitudinea ta de fair-play, desi puteai sa tzipi mai tare pentru victoria aia, a demonstrat cine esti. Si cum ziceai tu .. lumea nu te va uita pentru asta si fix pentru chestiile astea ramai in memoria lumii(asa pe internet) .. asa o sa isi aminteasca lumea de nebunu ala care tzipa vca disperatu la trivia da` e fair-play cat noi toti la un loc.. Sincer...pt frumusetea meciului e bine ca s`a terminat asa strans, dar ma gandesc ca..s`a discutat la inceputul chalului de chestia aia...sub 10 puncte diferenta->egal ... pacat ca acum nu se mai poate face nimic..un lucru insa atzi demonstrat..ca in mare sunteti fair-play .. ca grupu vostru de jucatori(din care il scot pe dan23zalau cu voia voastra) chiar are valoare..si valoarea voastra nu sta in infrangerea asta la 2 pct.. si se va vedea mai tarziu mai clar... Cu intrebarile..o discutie eterna probabil pentru ca nimeni nu va fi multumit de ele. Am mai zis si ma repet, credeti ca mie imi plac? Tre sa le suport asa cum sunt sau sa le editez nitel pentru ca dak ar fi sa sterg stupiditati as avea ce sterge(fac un apel...stie careva de poeta elena simion-elena din ardeal?) .. oricum .. da/nu ala e cel mai stupid domeniu..la chal nu poti avea intrebari cu 1+1=2?...wtf??!?!?!?!?!.. oricum .. eu atat fac apel..sa`mi zica cineva cine e elena din ardeal ? sa stiu dak e inventie sau nu ;d Tot ce se poate face dupa un meci ca asta(despre care se vorbeste si la 3 zile dupa) este sa stragi concluzii pentru viitor... sa vezi ce se poate face la urmatorul chal...sau de ce nu .. dupa grupe..pt ca ma pun de multe ori in situatia voastra..pt ca sunt jucator si regret neparticiparea la chalul asta.. oho si cat as fi comentat si eu.. dar asa.. tot ce pot face e sa trag concluzii pt viitor...dupa meciu asta de ex eu am o lista de "to do" pt faza eliminatorie...ma gandesc la timpu ala de gratie..ma gandesc la -10 pct diferenta=egal .. elena din ardeal->out .. si tot asa.. Oricum vlad..eu astept cu nerabdare meciu urmator pt voi .. pt ca vetzi arata din nou ca sunteti valorosi..din pacate pt voi atzi intalnit o formatie aproape la aceeaasi valoare cu voi..weekendul asta vetzi intalni alta la fel .. ramaneti la fel de fair-play si sincer..nu mai conteaza un kick sau nu .. e greu sa spui ca trivia is just a game...dar poa sa iti dea lectii de viata cum spunea mai sus tomescu .. iak.. dak de pe urma vitezei nu ramai in memoria oamenilor macar de fair-play..si sunt putini in situatia asta .. (eu nu ma includ in nici una din cateogriile astea..poate la a 3 a categorie...) .. in fine Vroiam la ineput sa scriu despre faza cu intrebarile...doar atat spun..nu mai comentati de ele..adik..dak aveti ceva de spus..spuneti..nu`mi place aia aia aiaia..nu ca"intrebarile sux" .. sunteti nemultumiti? atunci propunetzi rezolvari ..eu incerc sa fac ceva din ele..etapa cu etapa..pt ca vreau ca in sferturi sa le aduc la o forma si la o valoarea buna...ca atunci cand o sa fie si intr noi si intr astea bune..o sa arate altfel(SPER).. oricum..eu sper sa reusesc sa fac destule intrebari .. dak as sti lume care nu are legatura cu nici un canal nu as face numa eu ... pt ca nu ma incanta chestia asta.. oricum ... mai sunt vreo 6 saptamani din grupe..100 de intrebari pe zi si reusesc sa fac 4200 de intrebri..impreuna cu vreo 2000 facute pan` acu..cu juma din setul asta care e acu .. sper sa iasa ceva bun.. Sper ca nu v`am plictisit desi stiu ca o fac destul de des...si na.. o sa incerc sa vorbesc mai putin si sa fac mai multe... Seara frumoasa
|
|
|
Post by balexis on Feb 8, 2006 12:28:01 GMT 3
haida sa o iau si eu in ordine, ca tot sunt ala cu gura mai mare de pe kanal 1. nu a afirmat nimeni niciodata ca cele 2 puncte is "relevante" 2. toata lumea l-a felicitat pe riz pentru atitudine si echipa p-neamt pentru meci (deci inseamna ca nu ai citit prea bine) 3. cu ce "legitimitate" - vai ce cuvant grav pentru un joc - afirmi tu ca nu a castigat cel mai bun? 4. si noi am protestat la unison impotriva intrebarilor. puteam sa ne tinem draq gura, ca tot am castigat... dar totusi am facut-o (asta e organizatorilor, dati-ne in cap) 5. ultima parte a sunat ceva de genul " saracu hotz... a furat el, dar a recunoscut asa linistit ca a furat incat are tot respectul meu". a nu intelege cineva de la trivi ca am ceva cu ei sau cu victoria lor, doamne fereste... pur si simplu comparatia asta mi-a venit in minte prima data. da, am zis ca am avut noroc, ca am fost ceva mai atenti la ultima intrebare si bla bla... de aici si pana la a ne bate cu pumnii in piept ca a fost o victorie meritata mai e. 6. pun pariu ca daca p-neamt batea si la 1 punct diferenta, nu mai existau atatea pagini de comentarii. si sunt convins ca felicitarile la adresa lor ar fi fost in numar mult mai mare. de fapt... dak stau bine sa ma gandesc, riz a fost singurul care ne-a felicitat ( nu stiu cat de sincer, in conditiile in care e logic sa fii frustrat de faza cu raspunsurile nepunctate si infrangerea - poate nedreapta - la doar 2 puncte). 7. eu unul sunt de acord cu o rejucare... probabil ca si cei din echipa mea, nu am de unde sa stiu, acum nu sunt "vocea poporului". 8. asa sunt eu, imi place sa comentez, imi place sa enervez lumea... cui nu ii place, poate sa ma ignore sau sa ma ia la injuraturi. 9. ca sa fie aproape 10 10. ca e un numar frumos
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 8, 2006 12:37:55 GMT 3
eh draci rejucare..asa a fost sa fie...daca rejucam si castigam noi la 2 pcte..o sa se rejoace iar nu? asta a fost rez si gata..sa inchida cineva topicu
|
|
parapantu
#Kanal
am visat sa zbor!!!!!!!!!!!!
|
Post by parapantu on Feb 8, 2006 12:58:11 GMT 3
Hmmm...cred k nu am inteles eu bine! Asta nu e un CONCURS? Eu asa am inteles...si daca e un concurs...mi se pare normal sa te bucuri pt o victorie...chiar daca e la 2 puncte diferenta...cu atat mai mult pt k e la 2 diferenta! Nu cred k a spus nimeni de la Kanal k i`am "spart pe astia" sau ca am fost mult mai buni decat ei. Toate comentariile au fost de genul: cel mai frumos meci jucat vreodata. Nu inteleg unde a vazut Tomescu k ne`am fi batut cu pumnulin piept. Tomescu...ai citit undeva vreun post kanalis cum k noi am fi cei tari? Aaaaa....ca dupa parerea noastra, "intrebarile sux"...asta e...e parerea noastra. Nu avem si noi dreptul la opinie? Eu cred k da.... P.S.1 Am cautat pe google Elena din ardeal....nu am gasit nimic P.S.2 K tot e vorba de intrebari si rasp care sux...pe cand raspunsuri care sa contina si ã,º, si þ...ca pe mine m`a omorat î-ul ala la c/p am dat
|
|
|
Post by mr_broody on Feb 8, 2006 13:03:27 GMT 3
Eu am cautat peste tot de elena din ardeal...am intrebat peste tot..i`am intrebat pe cei de la rivalii(de unde vin intrebarile)...de fapt pe Amundi si nu stia nici el...wtf?!??!..oricum...nici o rejucare ;d
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 8, 2006 13:28:53 GMT 3
bineinteles ca nu..de ce ai luat in serios nush
|
|
|
Post by mr_broody on Feb 8, 2006 13:32:32 GMT 3
asa`s eu mai trist ;d
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 8, 2006 13:52:15 GMT 3
trist
|
|
|
Post by OldSchool on Feb 8, 2006 14:19:06 GMT 3
eu am o lista de "to do" pt faza eliminatorie...ma gandesc la -10 pct diferenta=egal Asta e o prostie! Cine castiga castiga, fie si la 1 pct diferenta. Bafta lui. Cu mikey, elpaco, dinu, teo si multi altii am pierdut/castigat sute de chaluri (pana la 50) de la 49 egal si alea au fost mereu cele mai misto. Nu vad nici o justificare pentru ca la o diferenta de 10, de 12, de 7 sau de 5 puncte (total arbitrar stabilita, btw) sa fie declarat egal. Oricum nu cred va mai aparea prea curand un meci asa de strans, dar ca idee, zau daca vad justificarea. Cu atat mai mult dupa faza grupelor, cand ideea este sa fie eliminator, nu sa incurajezi egalurile. Iar in grupe e la fel de stupid, pentru ca asa chiar se pot face blaturi ("gata baieti, facem un egal azi? trebuie doar sa ne inscriem in diferenta de 10 pcte, e simplu, era greu daca trebuia sa avem scor identic, ca trebuia sa calculam si nu stii cum raspundea unul aiurea al ultima intrebare si se ducea naibii tot"). Zau daca inteleg de ce luati in considerare idei din astea si incercati sa va bateti singuri cuie in talpi. Stiti proverbul ala eglezesc? "If it ain't broke, don't fix it."
|
|