|
Post by vlad_riz on Feb 8, 2006 14:21:30 GMT 3
sau proverbul ala romanesc..."daca nu`i stricat, nu`l repara" ))
|
|
|
Post by mr_broody on Feb 8, 2006 14:48:08 GMT 3
eu am o lista de "to do" pt faza eliminatorie...ma gandesc la -10 pct diferenta=egal Asta e o prostie! Cine castiga castiga, fie si la 1 pct diferenta. Bafta lui. Cu mikey, elpaco, dinu, teo si multi altii am pierdut/castigat sute de chaluri (pana la 50) de la 49 egal si alea au fost mereu cele mai misto. Nu vad nici o justificare pentru ca la o diferenta de 10, de 12, de 7 sau de 5 puncte (total arbitrar stabilita, btw) sa fie declarat egal. Oricum nu cred va mai aparea prea curand un meci asa de strans, dar ca idee, zau daca vad justificarea. Cu atat mai mult dupa faza grupelor, cand ideea este sa fie eliminator, nu sa incurajezi egalurile. Iar in grupe e la fel de stupid, pentru ca asa chiar se pot face blaturi ("gata baieti, facem un egal azi? trebuie doar sa ne inscriem in diferenta de 10 pcte, e simplu, era greu daca trebuia sa avem scor identic, ca trebuia sa calculam si nu stii cum raspundea unul aiurea al ultima intrebare si se ducea naibii tot"). Zau daca inteleg de ce luati in considerare idei din astea si incercati sa va bateti singuri cuie in talpi. Stiti proverbul ala eglezesc? "If it ain't broke, don't fix it." Am zis ca ma gandesc...stiu ca era ideea aia..nu vroiam sa o implementez acu..chaluri viitoare na.. mai gresesc de obicei si eu in exprimari .. oricum din lista cu to do iese faza cu -10 pct = egal..asta pt chaluri urmatoare care o mai fi alea.. acu ma gandesc numa la alea 500 de intrebari pierdute din greseala si la to do questions:( asa ca.. pls nu ma bagati in seama
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Feb 8, 2006 22:51:57 GMT 3
Las-o mah ca merge asa ... trist tristule }{
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 8, 2006 23:28:48 GMT 3
tristii }{}{}{
|
|
|
Post by tomescu on Feb 10, 2006 3:50:20 GMT 3
balexis, fraza " ce cuvant grav pentru un joc de trivia" , era desprinsa din ciclul " i'm on the internet to play trivia and chat with my friends on line" ?. Oph, probabil ca mr_broody tremura la sfarsitul chalului de atata distractie, si mult fun, ok.
|
|
ElvenRoth
#Kanal
Never tear us apart
|
Post by ElvenRoth on Feb 10, 2006 8:11:51 GMT 3
Bey tomescu, vezi ca-i tarziu shi ejti stresat... ia-tzi somn mah! Lasa-ne cu parerile tale ca sincer nu intereseaza pe nimeni.
}{ vlad_rizule... unde umbli mah?
|
|
|
Post by tomescu on Feb 10, 2006 9:37:17 GMT 3
Imi cer scuze ElvenRoth. Sper sa ma ierti...tu, vocea poporului...m-ai pus la punct , nici zorzonel ,daca se chinuia, nu-mi dadea o replica atat de bine cizelata.
Cred ca tu nu esti o persoana prea inteligenta. Multumesc
|
|
|
Post by chisa on Feb 10, 2006 10:17:29 GMT 3
TomDegetzel... tu de ce jignesti oamenii? Sa fie asta carateristica unei persoane inteligente? Aaaaaaaa... not really (adik nu prea)! Cu placere!
}{ kanal si p-neamt pentru meciul de super groaza pe care l-ati facut... jeje ol
|
|
Mant|s
#Kanal
Psycho Mantis
|
Post by Mant|s on Feb 10, 2006 10:43:36 GMT 3
TomDegetzel =)) =)) =)) =))
|
|
ElvenRoth
#Kanal
Never tear us apart
|
Post by ElvenRoth on Feb 10, 2006 10:52:59 GMT 3
Ie mult prea cult omu' ala pentru secolu' asta... Da mah, ai dreptate, is prost shi total lipsit de cultura generala care la tine e din belshug. Aku' sincer sa fiu, chiar crezi ca ma intereseaza parerea unui nimeni? Sunt altzi oameni care chiar conteaza... Nu mai citi atata, ca vad ca te doare capu'... Trist
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 10, 2006 11:11:47 GMT 3
tristii }{}{ cum ziceam..si ca sa nu postez in alta parte ca n`am chef..nu`mi convine ca nu e trivia nici pe cellabela nici pe merei nici pe besttrivia nici pe neamt..asa ca o sa joc pe kanal! :-p
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 10, 2006 11:18:02 GMT 3
haahaha "TomDegetel" ce chisuta ti s-au urcat neuronii la cap ;((((((((
RiverWoods
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 10, 2006 11:47:05 GMT 3
nu va mai certati ma..jucati pt teo peter corect ca acu vazura si ochii mei ce atz scris sub poza
|
|
|
Post by chisa on Feb 10, 2006 12:01:42 GMT 3
haahaha "TomDegetel" ce chisuta ti s-au urcat neuronii la cap ;(((((((( RiverWoods In general acolo is neuronii... las ca te faci tu mare si o sa le stii pe tuate...
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 10, 2006 12:05:24 GMT 3
era o expresia duamne.... ca defapt hormonii dar wow te-ai prins felicitari
Rw
|
|