Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 20:26:44 GMT 3
justificarile tale nu iasa din regulile de atunci ale concursului.Singurul Tomescu care a jucat a fost acelasi. Confirmarea am avut-o de la organizatorii concursului. Tomescu a jucat cateva meciuri si e un jucator bun...ceea ce arata ca acum joaca pentru cellabela. Da da...discutia asta cu regulile scrise si nescrise am mai avut`o de foarte multe ori si eu la chalul tlecut..insa.. fair-play rules cer sa fii corect dintr`un capat in altul al chalului Stiu ca si eu am fost partas la chestia aia si o recunosc.. si stiu ca totul a fost pe ascuns ce mama naibii .. si cand ingrid a jucat ca tahmorath va temeati sa nu o prinda si cand gymu a jucat ca tomescu ... Intr-adevar tomescu care a jucat la chal a fost unul si acelasi dintr`un capat in altul..dar stii de ce? pentru ca tomescu a jucat doar 2 meciuri .. si tomescu ala care a jucat efectiv a fost gymdandy..pt ca cel din echipa initiala era altul! .. Io stiu ca dezgrop mortii...si acu ma duare`n cot de ce s`a intamplat ieri/azi nush cand..da` ti`am zis..la chalu tlecut stii bine ca noi cei de la cripta am bagat alti jucatori pe nickurile tahmorath si tomescu .. brudi
|
|
|
Post by menytta on Jan 14, 2006 20:36:41 GMT 3
|
|
|
Post by menytta on Jan 14, 2006 20:39:47 GMT 3
doresc sa se urmareasca ip-urile celor de la Bluetrivia din concursul de anul trecut(fiind disperati de lipsa jucatorilor)am constatat pe vremea aceea acelasi nick si acelasi meci cu ip din Brasov si Bucuresti
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 20:40:38 GMT 3
brudi P.S. Si Tahmorath a fost acelasi mey!! Deci io ma opresc aici pt ca ori rad ori imi scot peri albi ... Nu voi zice nimic prin care sa te jignesc consider eu , dar accepta faptul ca Tahmorath nu a fost Tahmorath ci a fost ingridd si tu ai insistat pt ea pt ca stii prea bine ca corina_b nu o suporta .. remember? eu tin foarte bine minte chestiile alea ca la chalul ala m`am implicat foarte mult asa ca ... Si tu ai inteles ca interventia mea nu are nici o legatura cu shelter ci are legatura doar cu mr_broody ? brudi
|
|
|
Post by serenity on Jan 14, 2006 20:41:15 GMT 3
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 20:43:41 GMT 3
doresc sa se urmareasca ip-urile celor de la Bluetrivia din concursul de anul trecut(fiind disperati de lipsa jucatorilor)am constatat pe vremea aceea acelasi nick si acelasi meci cu ip din Brasov si Bucuresti La meciul cu blue o sa iti zic cine o trisat A fost Gif2D cu scriptul arhi-cunoscut pt care aluat ban pe numeroase canale... Varol a fost alt jucator pe nicku lui un meci Orhe a jucat juma de ora de la brasov de la o sala Mishu e mishu si nu ai ce zice Restu nu o jucat Am adaugat si varol desi el nu a jucat cu cripta brudi
|
|
|
Post by menytta on Jan 14, 2006 20:46:22 GMT 3
Sper doar ca aceste zeci de posturi sa fie urmarite de jucatori. Chiar a fost o discutie interesanta!Si chiar ma simt bine in pielea mea, pot dormi linistita.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 20:48:03 GMT 3
I`auzi brudi esti trol Adevarata in masare povestea asta cu trolii dar stiti cum se zice.. " cine se scuza, se acuza ". Eu ( si inca o persoana, doua din shelter ) cred ca ma identific cu trolul ala care lipseste. Trebuia adaugat ceva de genul " mai exista trolul care intra sa discute si sa faca ceva constructiv dar, cand vede cati batuti in cap care poseda net, cata prostie si cate minti incuiate ( ca tot spunea cineva de asa ceva ) exista, cum spune acolo, T-U-R-B-E-A-Z-A initial si dupa aceea, de comun acord, decid sa rada de tot ce le sta in cale si incearca sa renunte la creativitate in folosul distractiei pentru ca......alta solutie in Romania nu exista ". Citat dintr`un trol canadian ( pe care`l pup pe aceasta cale }{ ) : " Sa incerci sa deschizi o minte inchisa nu te duce nicaieri. Macar cu caterinca si buna dispozitie sa ramanem..atat cat putem avea in lumea asta a noastra " In incheiere va mai povestesc o data faza cu calul si broasca. Daca unui cal ii zici ca e broasca, acesta nu va pricepe de ce e broasca, pentru ca el e cal. Si atunci ce sens are sa incercam sa il facem pe cal sa priceapa ca este broasca? Ce sens are risipa de energie si munca in zadar? Incepem sa radem de cal, punand lacuste pe el sau stropindul in verde Sper ca trolii de pe shelter v`au lamurit. Apropo, trolul daca sta in lumina devine stana de piatra. Ma intreb atunci, de ce ne salutam cu " morning sunshine " sau " sal illuminati " sau altele? Zorzo, trolls trully
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 20:52:18 GMT 3
De aceea prefer sa fiu trol. Pentru a nu ajunge la ultima varianta.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 20:57:22 GMT 3
Anyway, pot dormi linistit ca am recunoscut ca sunt trol? Pot dormi linistit pentru ca am puterea sa zic lucrurilor pe nume ( spre deosebire de altii ) ? Hmm, da, cred ca o sa dorm foarte linistit si cu un zambet laaaaaaaarg pe buze. De aceea prefer sa fiu trol Si asta e tot ce conteaza in definitiv.. live life people ! pentru ca nu stiti niciodata cand da peste voi un necaz cu adevarat mare si atunci va stergeti la cur cu frazele moralizatoare despre troli. Atat am avut de zis despre siteul ala ( stupid de altfel, am regasit vorbele lu` raindrop.. dar ma abtin sa critic ) Zorzo
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 21:21:27 GMT 3
Draga menytta te-as ruga ceva nu stiu daca poti sa faci dar noah incearca Kill You ! ( propun sa nu mai intrii pe mirc/forum ( shame on you astept raspunsul tau! RiverWooooodddddddsss
|
|
|
Post by menytta on Jan 14, 2006 21:24:25 GMT 3
Daca eu sunt cosmarul echipei TriviaShelter le urez bafta si cred ca de fapt am raspuns doar la atacurile strict care ma priveau.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 21:26:05 GMT 3
Nu esti cosmarul nimanui. Noi nu avem genul asta de cosmar . Ti`am zis mai sus cum e cu traitul lifeului.. lasa destinul mai fluid Zorzo
|
|
|
Post by menytta on Jan 14, 2006 21:51:19 GMT 3
ceea ce nu stiau..cei care au incercat sa ma denigreze este ca eu in momentul in care apar pe mirc sunt automat in logurile canalelor #cripta , #cellabela , #studentii , #studentele , #flocirele , #neuronika si mai nou #bibliuta. Asta poate fi verificat de cel putin 6 luni incoace.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 22:21:03 GMT 3
Logul de pe bibiluta cu singuranta o sa te salveze =)))))
Ok Carmen, hai sa lasam discutia asta de o parte pentru moment si sa`mi povestesti si mie cum ai trisat la chalul trecut. Chiar e cum zice brudi ? Chiar esti o trisoare ordinara? Si atunci, daca esti, cum mai ai tupeul sa deschizi gura si sa iti chemi prietenii in ajutor .. pe post de moralizatori. Ia zi`mi ca`s curios...
Zorzo
|
|