|
Post by menytta on Jan 14, 2006 19:51:59 GMT 3
Niciodata n-o sa reusiti sa demonstrati ca sunt altfel decat ceea ce stiu cei care ma cunosc!
|
|
|
Post by menytta on Jan 14, 2006 19:53:46 GMT 3
Stiu doar ca sunt la o varsta de 36 ani, pentru mine trivia e singura mea delectare virtuala, imi doresc doar sa am prieteni si sa pot juca.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 19:56:17 GMT 3
adevarul e ca m-am calmat!chiar ati confirmat tot ce am zis....si toate logurile! Normal. La fel orele alea ale tale au confirmat ce i`ai zis tu lui Lucian )
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 19:58:57 GMT 3
Stiu doar ca sunt la o varsta de 36 ani, pentru mine trivia e singura mea delectare virtuala, imi doresc doar sa am prieteni si sa pot juca. Chit ca ei fac parte de la alte echipe. OK ! Nujtu tanti.. in locul dumitala mi`as pune fermoar la gura. Stim cu totii " stilul " de joc al membrilor cripta si stim cu totii cum, la chalul trecut, cand mneata erai lidera, echipa cripta a jucat cu un jucator suspect ( makaveli a spus asta pe prima pagina ). Dupa parerea mea n`a fost singurul. Nu in meciul cu bluetrivia cel putin. Aja ca tanti.. ai antecedente. Antecedente pe care le stie toata lumea. Scuteste`ma pe mine de corectitudinea in varianta 36 de ani.. mod de delectare. Zorzo
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 19:59:50 GMT 3
Am citit si eu aici..si am sa dau o parere relativ obiectiva...
Pe menytta eu ca fost amic o vad in stare sa ceara de astea..ca fost membru cripta cunosc situatile cand InggriD de pe cripta a jucat cu nickul Tahmorath ...cand gymdandy a jucat cu nickul tomescu(tomescu pe vreama aia era altcineva..tomescu de acum era gymdandy..de atunci a ramas cartepepaine cu nickul tomescu) .. si tot asa.. cand smotocell a folosit scriptul lui energy la meciul cu blue(bene atunci a fost trisare en-gros de ambele parti) si tot asa...de asta o vad eu pe menytta in stare
In schimb nush .. se prea poate sa fi facut cineva o faza si sa iti fi luat nickul(dar si userul), sa insceneze loguri ?
Nu tin partea nimanui si nu ma intereseaza problema asta, dar am vrut sa dau exemplele alea de la chalul trecut.
brudi
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Jan 14, 2006 20:03:36 GMT 3
Ma ofer eu s-o impushc pe Menytta, numai dati-mi adresa! Si cine vorbea de corectitudine... Propun sa fie lasati sa joace ca sa se faca de ras, sa-i bata bardenegri si sa se vada care-s mai buni. Dupa aia n-aveti decat sa descalificati cripta pentru tentativa de trisare.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 20:07:06 GMT 3
Am citit si eu aici..si am sa dau o parere relativ obiectiva... Pe menytta eu ca fost amic o vad in stare sa ceara de astea..ca fost membru cripta cunosc situatile cand InggriD de pe cripta a jucat cu nickul Tahmorath ...cand gymdandy a jucat cu nickul tomescu(tomescu pe vreama aia era altcineva..tomescu de acum era gymdandy..de atunci a ramas cartepepaine cu nickul tomescu) .. si tot asa.. cand smotocell a folosit scriptul lui energy la meciul cu blue(bene atunci a fost trisare en-gros de ambele parti) si tot asa...de asta o vad eu pe menytta in stare In schimb nush .. se prea poate sa fi facut cineva o faza si sa iti fi luat nickul(dar si userul), sa insceneze loguri ? Nu tin partea nimanui si nu ma intereseaza problema asta, dar am vrut sa dau exemplele alea de la chalul trecut. brudi Si cu asta eu nu mai am nimic de adaugat ! Din cate stiu la meciurile despre care vorbeste Vlad, Menytta era liderul. Aici m`am oprit.. nu mai este nimic de spus. Zorzo P.S. : Chiar, inscenare de log haha en fine..
|
|
|
Post by menytta on Jan 14, 2006 20:08:21 GMT 3
mr_broody: .si vreau sa multzumesc cu ocazia lu` Carmen pt increderea pe care a avut-o in mine atunci cand a avut curajul sa puna un pusti fara experienta in trivia(adik eu) in echipa pt chal... Mr_broody imi pare tare rau de tine pentru faptul ca nu ai realizat inca la frageda ta varsta adevaratii prieteni! Tomescu a fost de la bun inceput si pana la final acelasi jucator la concursul trecut.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 20:13:10 GMT 3
Tomescu a fost de la bun inceput si pana la final acelasi jucator la concursul trecut. Carmen ca sa vorbesc in tonul de atunci ... crede`ma stiu cine e gymdandy si ma intelegeam bine cu el acum..si stiu cine e tomescu .. tomescu nu a aparut la chal .. tomescu statea pe alte canale si juca si parasise cripta dupa ce incepuse anul jucand pe canalul acesta.. In luna februarie-martie a aparut pe canal un jucator rapidutz:gymdandy , care e si acu in topul recordurilor de intrebari si altele.. Corina e martora la discutiile avute de noi pe cripta cand a fost convins gymu sa joace pt cripta pt ca era un jucator foarte rapid si fara el nu mai era la fel in echipa Eu nu ma pronunt pt ce s`a intamplat anul acesta...dar macar fara minciuni despre chestii de anul trecut Stiu prea bine toate discutiile de pe c-15 si de pe cripta..asa ca ... Tomescu a punctat din penultima etapa..cand a fost convins gymu sa joace pt noi! (noi cei de la chalu trecut) brudi
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 20:16:35 GMT 3
Mr_broody imi pare tare rau de tine pentru faptul ca nu ai realizat inca la frageda ta varsta adevaratii prieteni! . Nu vorbesc despre prietenii mei aici .. si nu este o interventie, aceasta a mea, care sa sustina cauza triviashelter...este interventia mea personala si o parere despre ce s`a intamplat anu tlecut..si se poate intampla si anul acesta...dupa cum vezi nu sustin cauza nimanui..nu ma intereseaza dak a furat cineva nikcul sau erai tu .. i don`t care really .. doar ca .. fair play please P.S.: Nu e frumos sa minti pentru ca pe mine nu ma minti cu chestii intamplate la chalul trecut. Stiu prea bine tot ce a fost chestie de treburi interne cripta la chalul trecut si stiu cine si cum a fost pus sa joace in locul altor jucatori absenti de pe canal ... brudi
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 20:17:03 GMT 3
Hahahahaha asta a fost tare. Auzi Vladut, fii prieten cu Menytta si invata metode ( nu zic de care ) facute de o persoana de 36 de ani. Tu ar trebui sa`i zici Domnul mr_broody tanti menytta.. ca " pustiul fara experienta " e cu 50 de clase peste din tine din toate punctele de vedere.
Zorzo
|
|
|
Post by menytta on Jan 14, 2006 20:17:34 GMT 3
justificarile tale nu iasa din regulile de atunci ale concursului.Singurul Tomescu care a jucat a fost acelasi. Confirmarea am avut-o de la organizatorii concursului. Tomescu a jucat cateva meciuri si e un jucator bun...ceea ce arata ca acum joaca pentru cellabela.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 20:19:11 GMT 3
Daca esti jucator bun, joci pentru Cellabea ? Tu o tii din perla in perla hai ca m`am razgandit si o sa`ti mai raspund Zorzo
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 20:20:17 GMT 3
aaaaaaaaaaaaaa sa amintesc cum fugeai ca dracu de tamaie de un eventual baraj la chalul trecut? Acum am inteles motivul.....
Zorzo
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 20:22:37 GMT 3
mr_broody: .si vreau sa multzumesc cu ocazia lu` Carmen pt increderea pe care a avut-o in mine atunci cand a avut curajul sa puna un pusti fara experienta in trivia Lasa ca asa eram si eu cu alta baba tampita, pe nume Sundew. Noroc ca tineretul din ziua de azi se trezeste la realitate mai repede.. s`au schimbat vremurile, nu va ofuscati Zorzo
|
|