|
Post by menytta on Jan 14, 2006 22:24:47 GMT 3
Ordinar esti tu poate in sensul bun!
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 22:28:01 GMT 3
Carmencita nu mai fa ca toanta ma reclama la canale pe forum
RiverWoods
|
|
|
Post by menytta on Jan 14, 2006 22:33:15 GMT 3
Mr_Broody esti un mic lingusitor care acum are sustinere , dar odata cu finalul acestui concurs eu sper sa iti gasesti un nick si sa-ti continui veleitatile de triviot. P.S.Si la mai mare!
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 22:35:49 GMT 3
Ordinar esti tu poate in sensul bun! NE SPUI MRS. CORECTITUDINE SI FAIR-PLAY, MRS. ONESTITATE SI PURITATE CE`AI FACUT LA CHALLUL TRECUT SI CUM AI AVUT TIMP DE APROAPE 3 LUNI DE ZILE TUPEUL SA TRAGI PE ALTII DE URECHI IN PRIVINTA ASTA?Tu chiar nu pricepi ce s`a intamplat in seara asta? Chiar nu vezi cum toata, dar absolut toata fatada ta de OM CURAT s`a dracului. Vezi cum adevarul si adevarata fata a oamenilor, iese la iveala pana la urma ? Pentru ce dracu mai ai 36 de ani daca te comporti in halul asta? Ceilalti care nu s`au lamurit, sa citeasca posturile lui mr_broody. Apoi sa citeasca toate posturile de pe forum ale Menyttei ! Apoi sa concluzioneze daca e mai bine sa fii trol sau e mai bine sa fii un mincinos batran care are personalitate multipla. O MINCINOASA ! Zorzo P.S. : M`ai enervat destul si oamenii au aflat cum tu atunci cand ziceai " vreau fair-play ; vreau sa fim lasati in pace ; sunt un nick cu suflet ; sunt o jucatoare si atat ; vrem corectitutine ", tot ce faceai era sa minti si sa pari alta persoana. Probabil ai facut timp de 3 luni de zile precum un criminal descoperit.. tremurand si sarindu`ti ochii de dinozaur din orbite. Si nu vorbesc de logul de azi. Vorbesc de ce`a marturisit Vlad ( mr_broody ). Pentru persoane ca tine n`am alte cuvinte decat... JET !
|
|
|
Post by menytta on Jan 14, 2006 22:38:51 GMT 3
striga mamutul din pestera:); esti patetic.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 22:48:23 GMT 3
Normal, sunt patetic, sunt idiot, sunt cretin, sunt imbecil, am o echipa de rahat ( CIORBA PRECUM O NUMEAI TU PLASTIC.. ). Te`am incoltit baba mincinoasa. Nu mai ai ce spune. A descoperit lumea ce strambe ai bagat pe forum si cum ai mintit. Esti o snoaba nenorocita.. sa`ti fie clar. Sper ca absolut toata lumea sa plece de langa tine.. pentru ca tu nu meriti nici macar un amic. Asta sa`ti fie invatatura de minte sa`mi faci echipa ciorba si lipsita de educatie si cultura, lipsita de fair-play si corectitudine. Sa iti fie invatatura de minte cum 2 pusti, te`au terminat din 2 pagini pe un forum.
Mi`am terminat treaba si cu tine. Imi cer mii de scuze celorlalti membri ai forumul pentru ultimele 2 posturi. Pe mine ( si pe aproape oricine ) m`a exasperat Menytta atatea luni de zile. Dar sa descopar cum noi 3 luni de zile am fost acuzati ca n`avem fair-play cand ea a facut ce`a facut.. noah imi cer iertare. Imi cer iertare si echipei BarDeNegri pentru posturile astea. Nu era alt loc mai bun ca sa`i atrag atentia.. ca de la scleroza nimereste mai greu topicurile. Sper ca atitudinea mea din ultimele posturi sa`mi fie intelese pentru ca sunt dezgustat, scarbit, ingretosat ( ;D ) cum asemenea persoane fac morala si impart judecata in doua. Din cauza celor ca Menytta e tara cum e. E o realitate, sper ca toti acuzatorii aia de troli sa`si deschida ochii de dinozaur ( sau de om ) si sa vada cum pur si simplu triviashelter nu suporta ipocrizia, snobismul, personalitatea multipla, minciuna la scara ridicata s.a.m.d. Daca pentru asta suntem facuti troli, atunci sunt mandru ca`s trol !
Zorzo
P.S. : Sorry si pentru capsul folosit abuziv si pentru literele mari din postul precedent. Sper sa ma intelegeti ca.. altfel nu pricepe. E singurul mod.. P.P.S. : Acum daca Menytta si`ar cere scuze pentru toate ineptiile debitate la adresa mea si la adresa coechipierilor mei si ar recunoaste ca a gresit si ca nu era in masura sa ne dea lectii de moralitate si educatie, as uita totul si ar dovedi ca are totusi un dram de bun simt si de coloana vertebrala. Dar ma indoiesc.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 22:49:24 GMT 3
carmencita esti suparata rau pe mine ca vad ca nu prea imi mai raspunzi ai vreun motiv ceva:(? nush ma intreb si eu RiverWoo D S
|
|
|
Post by menytta on Jan 14, 2006 23:00:36 GMT 3
nu ma sinchisesc sa-ti raspund la niste propozitii aberante.acelasi sictir si sper ca posturile tale sa fie sterse definitiv deoarece aduc jigniri si nu se cuvin pe acest forum.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 23:06:33 GMT 3
pai daca spun esti toanta ie aberatie ? nu prea mi-am dat seama de asta in fine... si daca eu te jignesc fa.... atuncea tu ce faci? hai shtii tu vorba lui razvan JET! MARSH! RiverWOods
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 23:15:01 GMT 3
Da Menytta, mie ar trebui sa imi fie sterse posturile si tu ar trebui sa fii impuscata. Chit nu ? Stiu ca adevarul doare dar asta.. normal ca vrei sa fie sterse posturile. Normal ca vrei sa dispara tot. Vrei sa uiti, sa fugi.. sa zbori alea alea ( deja rad cu lacrimi ) E ultimul post la adresa ta. Imi provoci sila si m`am plictisit de tine. Bafta la concurs.. ca`l joci ca toti ceilalti, ca`l joci in modul tau ( ilegal adica ) nu ma intereseaza. Zorzo.. last post here.. inca o data bafta Mef si raju aka obi-wan ( may the force be with you ) la meciul asta. Bafta si sandossu ! ;D
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 23:52:01 GMT 3
da.. frumos de tot.. n-am ce zice.. menytta, dar de ce ai pus logul ala? (Altagracia here).. sa se vada cum o imbecila si o naiva ca mine apeleaza tocmai la o trisoare pt a ajuta sa fie chalul corect? probabil ca o sa ma si retrag din circul asta numit trivia challenge. bvo menytta. ai reusit sa ma dezgusti ca nimeni altcineva pana acum. iti urez o cariera infloritoare. Dagyda.. P.S.: imi cer scuze ca mi-am dorit o competitie corecta si le multumesc celor care m-au facut sa inteleg ca nu e posibila si sa nu o mai doresc deloc (a se citi Menytta, pt ca arthurw se pare ca s-a dat pe brazda, deci cel putin deocamdata -desi sper ca never again- nu mai intra in categoria asta)
|
|
|
Post by Aniujual on Jan 15, 2006 9:55:57 GMT 3
Fara sa tzin partea nimanui, logu' respectiv putea sa fie fuarte simplu facut "de mana" intr-un fishier text ... c-asha zic shi eu ca am un log in care zorzonel injura pe totzi de pe shelter shi-l shi pun pe forum ... Ceea ce voiam sa zic de fapt este ca nu mi se pare o dovada extrem de revelanta .. pana la urma din cate-l shtiu eu pe zorzonel shi amintindu-mi de unele faze din trecut la care-am fost martor ... n-ash baga mana-n foc ca discutzia respectiva kiar exista. Legat de limbaju' abordat de unu' care-abia shi-a depashit varsta pubertatzii in fatza unei femei care i-ar fi putut fi mama ... nu mai am nimic de comentat .. puarta o semnatura clara.. shi mare .. cu litere d-alea care kiar el le foloseshte ... zorzonel
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 15, 2006 11:13:09 GMT 3
Bai , ia gurea. La urma urmei da-ti-le draq de discutii ca nu sunt bune la nimic, si-asa cripta n-are nici o sansa in fata la BarDeNegri dar asta-i partea a 14-a. Menytta e fata desteapta , s-a prins ca n-are nici o sansa si ne-a cerut ajutoru. Mai bine recunostea si nu mai ieseau atatea discutii. Greseala recunoscuta e pe jumatate iertata !!! Ca sa stii...
Makaveli
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 15, 2006 12:42:44 GMT 3
Aniujual iti spun eu ca faza aia este adevarata cu menytta... oricum ea a ajuns in pragul disperari ma noah doar ne cunoastem de atatia ani:)) si nu ma crezi:D
River`u
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 15, 2006 15:23:50 GMT 3
A vorbit aniujual.. si de`abia mancasem Zorzo
|
|