|
Post by oRhe on Dec 7, 2005 17:52:57 GMT 3
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Jan 12, 2006 19:56:45 GMT 3
13.01.2006 20:00 - 22:00 Trivi-jr : OldTimes (zise arturik)
Si numele e "Trivi-jr" nu "TriviA-jr". Multumesc anticipat pentru corectare.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 13, 2006 17:56:46 GMT 3
Sunt curios cum va iesi acest meci de deschidere, sunt curios daca Oldtimes vor face peste 200 de puncte eu sper sa faca chiar mai mult si sa fie fun ca oricum castigatoarea se stie dinainte. Makaveli
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 13, 2006 20:24:12 GMT 3
50 le ajunge
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 13, 2006 20:24:52 GMT 3
noah sofismul meu:( ajung
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 13, 2006 22:23:33 GMT 3
#oldtimes, bafta.. va urez sa faceti un meci cat mai bun, date fiind circumstantele.. Dagyda
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 13, 2006 22:27:26 GMT 3
Mda, sa se sinucida ala care a facut intrebarile cu Integrame... Makaveli
|
|
|
Post by ArthurW on Jan 13, 2006 23:24:40 GMT 3
Scorul final : 1473 - 348 în favoarea trivi-jr
Problema cea mai mare care s-a putut observa a fost faptul că din pricina nefinalizării compilării fişierului de întrebări final am fost nevoit să pun doar anumite seturi de întrebări, ceea ce pe bună dreptate nu a fost privit cu ochi buni. Întrebările sunt în curs de finalizare şi sper din suflet să fie totul Ok la meciurile viitoare.
Problema a doua: dedala primeşte suspendare meciul următor pentru alias pe republică parlamentară. Nu se iartă aşa ceva, ne pare rău.
EDIT: Dacă dedala va da dovadă şi următoarea ocazie de trişare, va fi exclus din campionat
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Jan 13, 2006 23:25:09 GMT 3
Bv teamul, #oldtimes tot respectul meu pentru cum v-ati prezentat si pentru atmosfera nota 10. P.S. daca mai vad o data republica imi dai venele. din 10000 de intrebari sa vina atatea republici ... oph ... republica republica republica republica republica republica republica republica republica republica republica ... sucks
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Jan 13, 2006 23:29:59 GMT 3
A postat in timp cu mine arturik. Deci ui mah arturik legat de dedala, cum propun eu, daca iti place bine daca nu ... mai gandeste-te. Fa un poll si vezi ce crede lumea, daca merita sau nu suspendare. Cat despre parerea mea, daca e cumva relevanta parerea leader-ului echipei adverse ca doar pe noi ne-a "dezavantajat" cu acel "alias" desi nu ne-a dezavantajat cu nimic si nici nu cred ca era alias, doar un copy amarât, ei bine eu consider ca nu merita suspendare ci un calduros BRAVO. Sunt de acord sa pedepsesti trisatul, cand e facut cu rautate, si pentru a aduce echipei avantaje nemeritate. Dar in situatia data era vorba de o ironie la adresa intrebarilor (meritata spun eu) deoarece, ma repet, atata republica strica. Ia vezi, zic bine ce zic sau debitez prostii? Inca o data WD dedala, mama ei de republica ... data viitoare vreau sa vad maximus decimus meridius din 5 in 5 minute.
|
|
rowen
#OldTimes
|
Post by rowen on Jan 13, 2006 23:39:17 GMT 3
as dori sa felicit si eu echipa adversa pt modul cum a rulat si echipa #oldtimes ca facu 300 pcte ;D despre dedala nu stiu ce sa zic,imi cer scuze in numele intregii echipe,a fost o greseala si cu siguranta nu se va mai repeta.Pot insa sa va asigur ca nu a fost alias ci pur si simplu a avut raspunsul deja scris.Ironie sau nu la adresa republicilor, ie greseala si daca trebuie suspend e ok
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Jan 13, 2006 23:57:14 GMT 3
Felicitari tuturor! A fost un meci frumos (daca excludem "republica" si alte ciudatenii) si mi-a facut placere sa-l urmaresc. N-a fost nici o surpriza privind castigatorii, scorul sau cei mai activi jucatori (bebelusul, fiul si ala micu - echipa de juniori, pe bune). Multa bafta in meciurile viitoare si astept intrebari non-cellabela.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 0:12:25 GMT 3
Un sincer WD BiosX pentru ultimul post. Subscriu la el din toate punctele de vedere.
Zorzo
|
|
|
Post by relativ on Jan 14, 2006 1:19:11 GMT 3
deci wd trivi pentru castig,wd pentru oldtimes,wd pentru rowen care a jucat fuarte bine(dupa parerea mea jucatorul meciului),wd pentru son(jucatorul meciului de la trivi,parerea mea) si ma uit la postu lui dangerzone,care zice sa fie intrebari non cellabela...boon nu zic nimic e parerea lui/ei...o intrebare asa....ai prefera intrebari de genu..... cine a inventat spectrofotometrul cu quartz,nici cu google nu am gasit nimic de el!
later edit:cat despre cel care a scris republica parlamentara,toata lumea zice sa nu fie sanctionat,eu as cere sanctionarea lui fiindca asa s-ar crea un precedent numai bine!
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 1:28:40 GMT 3
Nu intrebarile cellabela au constituit problema ci faptul ca au fost putine intrebari, aceasta a fost adevarata problema. Maine sper sa avem un fisier complet si foarte bun de care nu se va plange nimeni. Totusi prefer 10 republici parlamentare prezidentiale si 15 vecini de tari decat niste Integrame infecte sau jucatori de fotbal de la saint-etienne si alte echipe de mana a 4-a (astea nuj cine le-a mai facut ) ...
Ca sa fiu pe subiect , Wd tuturor care au jucat. A fost un meci de deschidere reusit datorita jucatorilor in mare parte. Sa speram ca organizatorii se vor revansa din meciul urmator !!!
Makaveli
|
|