|
Post by d4ng3rz0n3 on Jan 14, 2006 1:53:55 GMT 3
Da, d-le Relativ, as prefera intrebari mai complicate decat cele care au fost la primul meci, ca sa nu se puna accent numai pe viteza. Trivia nu este numai de fast. Am gasit o definitie in care se incadreaza intrebarile de genul celei la care ai facut tu referire:
Si ca sa iti raspund, ajutandu-te in cautarea ta pe google, spectrofotometrul cu cuart a fost inventat de Arnold O. Beckman, in 1940.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 2:01:55 GMT 3
Bun, si la ce foloseste spectrofotometrul ala inventat si de arnold schwarzenegger si david beckham a un loc... hai sa fim serioshi.
Makaveli
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 2:07:01 GMT 3
Ok, atunci sa fie inlaturate si republicile Cellabela, pentru ca asa se naste un precedent in a accepta intrebari tampite.
Zorzo
|
|
amundi
#concurs
Leader
|
Post by amundi on Jan 14, 2006 3:20:06 GMT 3
wd ol
|
|
|
Post by suparich on Jan 14, 2006 3:33:02 GMT 3
felicitari ekipelor in primul rand! is de acord ca nu merita sanctionata dedala..mai ales ca si io am facut ceva asemanator si nu am primit nici o sanctiune ..si nu s-a creat precedent! in legatura cu "republica", "crestina" si "romano catolica"...no comment...s-au repetat in nestire si trebuia sa fi jucat cateva zile pe cellabela ca sa poti sa scrii la fiecare ce trebuia...in fine..In rest ..bafta ol! ;D suidirem sumiced sumixam rules:)
|
|
mikey
New Member
|
Post by mikey on Jan 14, 2006 4:45:40 GMT 3
ura.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 8:25:06 GMT 3
all-in-all, a nice event. bvo all. restul sper sa nu mai fie nevoie sa-l zic (bafta, Arthur) Dagyda
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 10:10:55 GMT 3
Bun, si la ce foloseste spectrofotometrul ala inventat si de arnold schwarzenegger si david beckham a un loc... hai sa fim serioshi. Makaveli Dupa regulile mele de facere a unei intrebari, intrebarea asta cu spectometrul ar trb sa contina si ceva legat de spectometrul asta..chiar dfak se intinde pe 3 randuri de mirc...ca de ex eu nu sunt de acord cu simplificarea propusa de regulile lui ex_Stra..dar asta e alta discutie:) brudi
|
|
|
Post by osamik on Jan 14, 2006 10:59:49 GMT 3
ty maichi:( aco aco
|
|
Mant|s
#Kanal
Psycho Mantis
|
Post by Mant|s on Jan 14, 2006 11:28:21 GMT 3
wd trivi-jr, wd oldtimes...am urmarit si eu prima parte a meciului si intradevar dupa cum au spus totzi, marea problema a fost setul de intrebari pt ca aproape o ora cat am urmarit nu am vazut mai mult de 5 intrebari de "cultura generala". Acum depinde ce intelege fiecare prin "cultura generala"...si pentru intrebari de genu "Judete: BV" itzi trebuie o anumita cultura ca daca esti incult probabil ca scrii "BaliVerne", insa dupa toate discutziile care au fost pe forum in legatura cu acest aspect, conceptul de "intrebari de cultura generala" a fost perceput cu totul altfel si nu face obiectul intrebarilor de genu mai sus amintite. Anyway, postul meu nu vine in ideea de a ma lua de arthur sau mai stiu yo de altcineva...ci e doar un punct de vedere. Oricum, eu sper ca se va schimba in bine cat de cat treaba asta pt ca (tot din ce am citit prin forum) se dorea oarecum anihilarea avantajului de viteza pe care unii il detzin pt ca sunt convins ca majoritatea isi doreste un chall, nu un robotism. Decat sa ma cert cu 15 oameni ca yo am fost primu la BaliVerna aia, si ca lagu meu infect de 0.001 imi submineaza valoarea, prefer sa vad intrebari de genu' "Amestec lichid de hidrocarburi si de alti compusi organici, care se gaseste in zacaminte reprezentand o materie prima de baza pentru industria chimica si o importanta sursa de energie?" sa ma dau de 3 ori peste cap ca Fat-Frumos, sa ajtept 4 hinturi pana sa descopar ca raspunsu era "petrol" ...sau "Obiect alcatuit dintr-o pânza care se poate strânge sau întinde prin intermediul unor spite metalice fixate radial pe un baston?", raspuns: umbrela....atunci cu siguranta merita efortul de a ma deplasa in fatza unei oglinzi si pe buna dreptate sa imi spun cu simpatie "Mantis esti imbecil!"
V-am tzukat..si mult succes in continuare...
|
|
|
Post by relativ on Jan 14, 2006 13:03:36 GMT 3
mah sunt de acord sa nu fie intrebari de fast,ci sa se puna accentu pe cooltura mai mult,dar nu pe idiotzenii aberante gen:cine a inventat frecarometrul cu frecare pe partea dorsala,cineva zicea odata ca o intrebare buna e o intrebare care nu o stii in prima faza si la sfarsit sa zici:"si stiam"
|
|
|
Post by Jonny_RIP on Jan 14, 2006 13:44:06 GMT 3
@mant|s - de acord cu tine relativ - si cu tine sunt de acord dar acest lucru depinde de nivelul culturii generale a fiecarei persoane
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Jan 14, 2006 19:42:06 GMT 3
P.S. - Spania! }{ ol Nu`s beat da` as putea sa fiu ..
Edit: (ca`i la moda) va iubex. Si pentru cei care se intreaba de ce am postat ... pentru ca pot, ca ma plictiseam, si am zis sa scriu si eu ceva care sa nu duca la indispozitie, doar asa sa mai aveti ce citi daca dadeati F5 la forum si nu aveati ce:)
|
|
jody3
#Rotrivia
|
Post by jody3 on Jan 14, 2006 20:46:40 GMT 3
felicitari la ambele echipe:), in special pentru trivi-jr. (}{}{ bios, }{}{ miku, }{}{ son, suparich}{}{, zozz}{}{) sper ca de data asta nu am uitat pe nimeni
|
|
|
Post by Aniujual on Jan 15, 2006 6:06:12 GMT 3
Felicitari .. v-am felicitat ? nu v-am felicitat ... oricum de pupat nu va pup .. adica nuah .. nu vad ce motiv ash avea .. shi shi dac-ash avea tot nu v-ash pupa ca-s dat cu strugurel P.S. Fane uare shi la ora asta eshti calare pe F5 ?
|
|