|
Post by peterpant on Mar 11, 2006 19:44:34 GMT 3
...parerea mea e ca cei de la apropos...voiau victoria mai mult ca noi..si din punctul asat de vedere meritau clar sa castige...felicitari lor...chiar au jucat super bine...cel mai frumos meci de trivia pe care l-am vazut vreodata asta a fost...si s-a simtit super bine...in timpul jocului...felicitari lor...felicitari si noua...asta e jocul de trivia...sa simti ...sa te bucuri de fiecare punct... ...o echipa trebuia sa piarda si una ca cashtige...ca eram noi...ca era apropos...era la fel de nasol...noi trebuie sa ne concentram...ei trebuie sa treaca peste asta sa se ambitioneze in viitor... ...eu unul am de gand sa ma retrag din chall...datorita...sa zicem...complezentei doamnei cellabela...bafta tuturor.... bine echipa....
|
|
|
Post by peterpant on Mar 11, 2006 19:45:49 GMT 3
tin sa il felicit pe yaunootz...si mai ales pe dodo...ati jucat super...pe final insa v-ati cam pierdut...si experienta face parte din jocul de trivia....hai bafta
|
|
|
Post by benjamin18 on Mar 11, 2006 19:47:52 GMT 3
uof ce frumos salut peter pan bafta pe viitor aveti un meci foarte dificil....si daca veti juca tot asha nu stiu daca veti avea sanse .... bafta din partea echipei p-neamt!!!!
|
|
|
Post by passant on Mar 11, 2006 19:51:22 GMT 3
Felicitari apropos....pentru noi chall-ul de anul acesta se incheie aici, cu siguranta anul viitor o sa putem mai ult de atat...se putea si azi... pentru mine, cel putin, apropos-cellabela a fost cel mai frumos meci de pana acum...spectacol, emotii...tot ce poate astepta de la jocul de trivia. hmmm.... sunt mandra ca am jucat alaturi de voi...de yaunootz, dangerzone,dodo,novo...si restul coechipierilor.... inca o data felicitari apropos!!!!! si...astept cu nerabdare finala intre triviashelter si triviamax .... ne vedem la vara... ciao!
|
|
|
Post by benjamin18 on Mar 11, 2006 19:54:09 GMT 3
nu fii sigura de finala aia ....cine stie ce surprize vor mai aparea....una era sa se prefigureze deja .... vreau sa va felicit pe toti aproposii }{ ati jucat super azi ....
|
|
|
Post by passant on Mar 11, 2006 20:07:01 GMT 3
benjamin18...re tuhhhhh }{}{}{ multumim frumos...hmmm....daca n-o fi triviamax...poate va fi trivi-jr...insa de triviashelter va juca mai mult ca sigur in finala....si chiar pariez pe ei....bafta si voua, #p-neamt in continuare....tineti-o tot asa...bafta tuturor echipelor
|
|
ava_
#Cellabela
|
Post by ava_ on Mar 11, 2006 20:52:23 GMT 3
felicitari apropos pentru super jocul de azi ... a fost cel mai greu meci ... felicitari team pentru ca am reusit sa revenim si sa castigam ... pacat, mare pacat ca doar o echipa din acest meci merge mai departe ... bafta la toti
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Mar 11, 2006 21:03:40 GMT 3
Intr-adevar, n-am mai vazut vreun meci mai tensionat decat acesta, pe parcursul campionatului. A fost plin de emotiii (pentru mine); a fost meciul decisiv si imi pare rau ca nu am putut face mai mult pentru echipa. Ati jucat toti mai bine ca niciodata. Felicitari cellabela! Bafta in urmatorul meci.
|
|
svenn
Junior Member
|
Post by svenn on Mar 11, 2006 21:54:39 GMT 3
Un meci cu adevarat frumos. Felicitari ambelor echipe. As vrea totushi daca mi se permite sa dau un sfat echipei cellabela, antrenati-va pe intrebari pentru ca viteza exista, daca n-o s-o faceti veti fi calcati in picioare de Rivalii....si ar fi pacat cred eu.
|
|
svenn
Junior Member
|
Post by svenn on Mar 11, 2006 22:01:48 GMT 3
oops, scuze...jucati cu trivi-jr, nu va mai antrenati ca nu are rost . PS: just kidding
|
|
|
Post by yaunootz on Mar 11, 2006 22:36:54 GMT 3
gg all bafta cella btw, a fost etapa a V-a ma sorine
|
|
amundi
#concurs
Leader
|
Post by amundi on Mar 12, 2006 1:13:11 GMT 3
Si cat a fost scorul ?
|
|
|
Post by mr_broody on Mar 12, 2006 1:53:21 GMT 3
915-888
|
|
|
Post by Aniujual on Mar 20, 2006 4:22:23 GMT 3
astept cu nerabdare finala intre triviashelter si triviamax .... Am incurcat eu borcanele sau shelteru' shi maxu' merg spre finala pe aceeashi parte? Adica se vor intalni in semifinala in caz ca trec ambele de sferturi In fine, felicitari celor care-au jucat pe ceea ce-au avut in cap
|
|
|
Post by Aniujual on Mar 20, 2006 4:53:24 GMT 3
Da, kiar le incurcasem borcanele penca se pare ca shelteru' merge pe partea cu noi, trivi-jr shi cine s-a mai calificat de prin grupa D Enfin
|
|