Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 20, 2006 16:13:38 GMT 3
maxu` poa` sa mearga pe orice parte..ca tot n`au nici o sansa.
GLZ
|
|
|
Post by Jonny_RIP on Mar 21, 2006 2:17:51 GMT 3
maxu` poa` sa mearga pe orice parte..ca tot n`au nici o sansa. GLZ Posibil, oricum faza e ca spre deosebire de altii nu ne-am antrenat pe intrebari. Eu sper totusi ca pentru frumusetea si probabil corectitudinea concursului toate meciurile din faza eliminatorie sa se joace pe intrebari noi si diferite de la meci la meci. Probabil ca nu este foarte greu: 7 meciuri * 3 ore * 120/intrebari pe ora = 2520 de intrebari. Din cate stiu eu organizatorii ar avea disponibile aproximativ 2000. Iar pana la meciurile din semifinala si finala se mai pot face un numar relativ mic de intrebari. Timp este.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 21, 2006 9:20:44 GMT 3
Nu este greu, dar cine sa le faca ?!?! ... Oricum si din setul asta mai sunt multe intrebari noi care nu au fost puse, ca sa iti dau un exemplu cu setul shelter, mai exact cu fotbalistii ca astia i-am pus eu : Cred ca nici 50% din ei nu au aparut pana acu. Iar despre antrenat mult, te astept pe shelter sa vezi cat se joaca Mk
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 21, 2006 9:33:27 GMT 3
Pai de antrenat.. cred ca cel mai mult s`au antrenat cei de la apropos si vreo 2 sau 3 din team. sindicatu de exemplu, intra maxim 2 ore pe saptamana si ai vazut ce punctaje are. Eu..cand sunt pe net, nu joc trivia..si tot asa. De antrenanat sa stii ca si cei din cellabela au facut`o la noi. Asta a contat enorm in victoria lor cu apropos. In plus de asta, puteti foarte frumos sa munciti sa extrageti intrebari din loguri si apoi sa jucati mai bine. Foarte multe canale au facut asa, dar nu a ajutat cu nimic (un exemplu este deadpeople sau 24). Treaba cu intrebari noi de la meci la meci..e relativa. Daca sunt 100% intrebari noi, se va raspunde o data la 5 intrebari iar restul va sta in copiat. O sa iasa campionat de "cine copiaza mai bine". Eu zic ca`i mai bine un mixaj intre cele noi si cele de acum. Dar bine..am intrebat asta cam toti..de 15 mii de ori. Cine sa ne raspunda?
GLZ
|
|