|
Post by mr_broody on Feb 3, 2006 1:02:04 GMT 3
blank..
|
|
ava_
#Cellabela
|
Post by ava_ on Feb 6, 2006 15:12:29 GMT 3
convenit cu BigSmoke pentru vineri 10 februarie, ora 18:00
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Feb 10, 2006 20:50:48 GMT 3
Ar fi fost un meci mult mai frumos daca msg-ul ar fi beneficiat de prezenta mai multor membri. Am vazut ca au jucat in doi oameni sau chiar unul singur. Oricat ar fi de bune, doua persoane nu pot ocupa toate cele trei locuri la o intrebare. Am vazut ca eLpaCo nu s-a putut abtine si a bagat o sageata sus la Sharon Stone. Pe lagul care era, cred ca nici Biosx n-ar fi scos aproximativ 12 cps. In conditiile acestea ma aflu in situatia de a nu putea felicita cellabela pentru victorie. Ma astept la fair-play de acum inainte din partea tuturor participantilor la chal.
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 10, 2006 21:32:33 GMT 3
cellabela oricum rula in fata echipei msg`ului..chit ca ar fi jucat 20 la msg..parerea mea
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Feb 10, 2006 21:42:49 GMT 3
Vlad, nu aprecia o echipa numai dupa nume. De exemplu, cine a mai auzit de piatra neamt pana la chal? Dar ati aratat voi cine sunteti ;D.
|
|
ava_
#Cellabela
|
Post by ava_ on Feb 10, 2006 22:09:31 GMT 3
Ar fi fost un meci mult mai frumos daca [...] inca un comentariu "periculos" marca d4n..... sau cum s-o scrie - dud3, u'r3 r34lly l33t, ne impresionezi. ne pare si noua rau ca n-au putut veni cei de la msg, si de faptul ca liderul lor a ramas fara net in a doua jumatate a meciului; dar ce era sa facem, sa nu mai jucam? tu ce-ai fi facut in situatia asta ? nu-i obligatoriu ca meciul sa fie frumos, mai ales daca tii cont de faptul ca nu se taie bilete de intrare pentru spectatorii carcotasi.
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 10, 2006 23:03:28 GMT 3
ma eu am jucat cu vreo 3 luni inainte de chal si inca joc pe cellabela..jucatorii de acolo mi`au dovedit de nenumarate ori ca au valoare...fata de cei de la msg..ca am jucat si cu ei..ma rog ma abtin de la comentarii
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Feb 11, 2006 13:48:38 GMT 3
N-am zis ca cellabela n-ar fi castigat meciul. Doar ca n-a fost spectaculos. Si dupa ce ca erau singuri, au mai si trisat. Asta m-a deranjat pe mine. Ca nu s-a sanctionat sageata lui elpaco.
|
|
|
Post by Aniujual on Feb 15, 2006 9:15:06 GMT 3
d381732zone987323 sau vorba lu' fulgeru' cum dreq s-o scrie user-u' ast-al tau, sageata sus nu s-a sanctzionat niciodata in istoria triviei .. e vina organizatorilor ca vin 2 intrebari cu acelashi raspuns una dupa alta, asta daca vrei cu tot dinadinsu' sa gaseshti un vinovat. Mie sincer imi pare rau c-am comentat intre cele 2 intrebari shi m-am incurcat in sagetzi, sau ca-mi aprindeam tzigara sau ca ma certam cu ala de la statzia 18 $*#@#!$$@#$#!# de nenorocit, ca-mi amintii acu'. La o adica mie mi-a luat recordu' de cps in prima etapa o tipa de la #olanda shi-ar trebui sa fiu mai suparat decat tine care nici macar nu ai fost afectat de faza asta. Da' daca vrei vorbim cu avalansha shi-o punem pe dom'shuara Elpaco sa faca 10 genoflexiuni inainte de etapa viituare ca sa fii shi tu multzumit. Ce trist ...
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Feb 15, 2006 22:15:00 GMT 3
Daca vedeai meciul meu cu maxul si cu banurile date mi-ai fi inteles supararea. Se fac discriminari clare.
|
|
|
Post by mr_broody on Feb 16, 2006 0:13:36 GMT 3
clare discriminari .. se stie ca eLpaCo e protejata lu arthur si a mea..de asta nu i`am dat ban..mi se pare evident..nu se stia asta? .. si ca sa fiu serios...in meciu ala maxu cu apropos am gresit la faza cu banurile pt up .. pt ca mi`am dat seama ca e o tampenie....si i`am recomandat lu arthur ca de acu` sa se rezume la un avertisment in notice .. Noapte buna
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 16, 2006 1:44:32 GMT 3
coincise brudi
GZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ