|
Post by ArthurW on Jan 23, 2006 14:39:01 GMT 3
28.01.2006 19-21
|
|
|
Post by mr_broody on Jan 28, 2006 23:53:18 GMT 3
Sincer nush care a fost rezultatul si de aici incep sa`mi cer scuze pentru faptul ca inainte cu 5 minute de finalul meciului am apasat o combinatie gresita de taste si am inchis toate programele din calculatorul meu(degetele mele au obisnuinta de a deschide bara de start cu butonul ala cu stegulet si de a se duce la chestia aia cu shut down ) ... sper ca Arthur sa recupereze statisticile pentru ca mi se pare ca am mai facut o greseala si am deschis botul prea repede dupa quit si nu a pastrat stats 2.2 specifice acestui meci .. Meciul a mers de la un capat la altul in favoarea maxului care a aratat ca o echipa mare si una din favorite la titlul acestei editii. Au fost unele probleme de care o sa vorbesc aici: 1.addart - addart a dat un up la o republica(fusese mai sus republica parlamentara) si nu a primit nimic atunci pentru ca eu unu eram pana prin bucatarie sa`mi pun mancarea, iar arthur nu a luat nici o masura in privinta asta. El a primit insa ban dupa ce passant a dat 12 cps cu "elena din ardeal" recunoscand ca a facut ca "addart mai sus" . Probabil ca ea a avut pe ctrl v asta si a apasat rapid ca sa faca "ca addart mai sus" . Passant merita ban pentru ca orice ar fi vrut sa demonstreze ea a comis o ilegalitate, insa in ceea ce`l priveste pe addart ma gandesc ca noi am facut o greseala. Eu pentru ca l`am lasat pe arthur sa ia decizia desi nu prea stiam care e faza cu el ..si arthur pentru ca a luat o decizie la mai mult de o ora de la petrecerea acelui eveniment. Am purtat o discutie cu addart si am ajuns la concluzia ca e greu sa sanctionezi un om dupa reguli nescrise, de "bun-simt" . La el a fost un up de care nu spune nimeni nimic ca ar ilegal(eu il cataloghez ca incorect, dar iar vb de reguli nescrise) , dar la passant a fost un ctrl v sau alias clar.. 2.passant - cum am spus mai sus ea a folosit ctrl v sau alias pe elena din ardeal...nu ma intereseaza ce a vrut sa demonstreze , din partea mea ea a trisat si trebuie sanctionata pentru aceasta intentie(nu trebe neaparat sa o rupem in doua acum..dar trebe luat aminte) 3.LoveThieff - el a scris 2pac cu 21 de cps si nu neg ca se poate si scris 2pac scris cu -cps(mishu, razvan, absolutor pentru ca au antrenament de ep shelter cu 2pac) , dar LoveThieff nu poate . Mai am un argument pentru acest lucru. L`am observat cu vreo 20 de minute inainte la o intrebare din asta cu muzica si credeti`ma ca a dat instant 2pac .. la fel .. probabil il avea pe ctrl v(alias mi`e greu de crezut ca poate fi folosit la un cuvant asa scurt) .. el nu e un jucator extra-lent , dar este un jucator mediu care nu scoate 21 de cps mai ales cu 2pac...o intrebare pe care o vede de 2 saptamani si la care a raspuns de 2-3 ori maxi, Toate acestea fiind spuse eu imi cer scuze inca o data pentru problemele tehnice de la finalul partidei si pentru problemele cu addart. Suntem la inceput amandoi si putem face greseli, oricine face greseli. Eu unul incerc sa fac totul pentru binele concursului si pentru ca el sa iasa bine. Imi dau seama ca fostul chal a fost excelent organizat si lumea se raproteaza la el, iar noi pana acum nu ne`am ridicat deloc la inaltimea acelui chal. Sper totusi ca pana la final sa revenim si lumea sa fie multumita Discutii au fost si vor fi mereu si nu am cum le opri eu. Vreau sa fiu obiectiv si sa iau masuri bune pentru bunul mers al campionatului, dar nu tot timpul imi iese. Nu sunt perfect si nici macar nu sunt mare scula, de fapt ma chinui si eu sa fac ceva bine, dar de obicei nu`mi iese. Imi asum toata responsabilitatea pentru problemele din acest meci si sper ca pe parcurs sa nu se mai intample de astea.(apelez aici si la fair-playul jucatorilor carora le cer sa nu dea up alias ctrl v si toate chestiile astea) ... Bafta triviamax in continuare pentru ca greul a trecut pentru voi si de acum vor fi meciuri de punctaveraj, iar apropos bafta in lupta voastra relativ utopica pentru locul 2 .
|
|