|
Post by oRhe on Dec 7, 2005 17:47:50 GMT 3
|
|
tudy
New Member
|
Post by tudy on Jan 12, 2006 15:43:39 GMT 3
pierdeti ma
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Jan 14, 2006 1:19:08 GMT 3
Tudi, intr-adevar, e foarte incurajator mesajul tau. Oricat m-as stradui, n-as reusi sa ma exprim mai bine decat tine. You rull in continuare! Bafta msg! Sa nu lipseasca nimeni de la meci duminica, va rog foarte mult.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 15, 2006 17:12:32 GMT 3
Bafta dodo
brudi
|
|
Ratonu
#Rotrivia
Leader
|
Post by Ratonu on Jan 15, 2006 17:21:34 GMT 3
Succes apropos, de bafta nu aveti nevoie!
|
|
Ratonu
#Rotrivia
Leader
|
Post by Ratonu on Jan 15, 2006 21:14:51 GMT 3
...si felicitari apropos!
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Jan 15, 2006 22:57:15 GMT 3
Eu zic ca ne-am descurcat destul de bine. Adresez felicitari tuturor coechipierilor. S-o tineti tot asa si in meciurile cu favoritele! Iesim din grupa sau nu?
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 15, 2006 23:57:58 GMT 3
Unii jucatori de la apropos mi`au facut o impresie mult mai buna decat jucatorii cellabela. Se vede treaba ca atunci cand nu mai e chestie de memorie.. lucrurile incep sa scartaie. Bravo Ionut, Novo si mai ales danger ( care este un " nou " in alte triviei ).
Zorzo
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 16, 2006 0:00:36 GMT 3
P.S. : Pacat ca s`a suparat animagus (
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Jan 16, 2006 0:51:42 GMT 3
Multumesc, Zorzonel, ca m-ai vazut si pe mine in timpul meciului... asa, amarat cum eram ca am pierdut fastul. Toate bune si frumoase, dar tot la intrebarile alea care iti intra in reflex poti sa scoti timpi buni. In rest, m-am chinuit mult si degeaba... N-am facut decat sa joc mai prost si am invatat ca fasturile nu au nici o importanta in competitia asta. Pe viitor ma voi concentra pe punctaj, ca sa nu fac rau echipei printr-o evolutie egoista. Nu sunt chiar asa de nou in ale triviei. Problema mea e ca nu-mi permite timpul liber sa joc mult, ca sa prind viteza. Sunt optimist si increzator ca data viitoare ma voi descurca mult mai bine.
|
|
|
Post by peterpant on Jan 16, 2006 5:56:50 GMT 3
zorzo ...am vazut inca odata ce fan infocat eshti cellabela...mai ales ca sunt cativa jucatori ale caror talente shi ironii iti ajung la inima...pacat ca eshti singur...oph doamne....scumpiciu...felicitari.....}{...yuane bravo shi tie....danger zone asl pls da adresa ....sa iti fac o vizita de curtoazie...se pare ca shtii sa deschizi drumurile catre victorii....dodoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo....phiule sincer nu ma ashteptam sa fii asha de bun...bravos nene...ejti rele...i luav u}{}{}{}{...felictari apropos
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Jan 17, 2006 2:43:00 GMT 3
Da` de ce sa-mi faci numai mie o vizita, peterpant? Hai sa ne intalnim cu totii dupa meciul cu echipa voastra. Nu de alta, dar ca sa fie comentariile mai picante. Eu sper sa ma feliciti si data viitoare, si cealalta si tot asa . Mai vorbim pe mirc la vreun count .
|
|