Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 6, 2006 1:09:30 GMT 3
Incep acest topic pentru ca am observat ca Weber a dat un mic semn ( minuscul ) pe acest mirobolant forum ( zis si " relaxarea " shelteristilor ) si pentru ca principalul motiv au fost echipele si componenta lor.
La cate teamuri sunt scrie aiurea ( acum ), la cati jucatori mutati si remutati, la cati jucatori inlocuiti sau transferati si pe prima pagina nimeni n`a miscat un degete ( Weber n`a miscat un deget desi benzina se ieftineste pentru ToonMobil ), mi`e frica sa ma gandesc ce`o sa fie in momentul inceperii concursului. Mai precis.. care unde joaca. Tare mi`e ca ma trezesc cu jucatorul de la canalul x care in meciul dintre y si z, joaca la z ( sau y dupa preferite ) sau ca fiecare terminat joaca undercover ori de cate ori va avea chef, fara putina teama, fara putin respect ( macar daca tot faci ilegalitatea.. sa o faci demn ).. mai precis, cu durere in pix de eventuale sanctiuni.
Un exemplu concludent este meciul trivi/undernet - triviashelter in care initial aparuse o echipa pentru trivi, iar la chal a fost o cu totul alta. A fost un meci amical, stiu, dar avand in vedere zapaceala lui Weber de atunci.. vreau sa evit, printr`un thread nou, eventualul dezastru care ar putea avea loc.
Eu zic ca inainte de a face siteuri, de a abera despre TME, telefoane mobile, numere de concurs, Shakira si alte hobbyuri ( fiecare ce poate.. nu`i nici o crima ), sa fie atent la ECHIPE SI JUCATORI, la regulamente si corectitudine.
Zorzonel
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 6, 2006 1:13:28 GMT 3
As mai vrea, de asemenea, ca trezirea lu` Weber sa o facem aici ( aviz Vladut ), pentru ca asa va avea mai mult ecou ( cred..desi..)
Zorzo
|
|