|
Post by vlad_riz on Nov 18, 2005 1:26:14 GMT 3
si apropos..nu se scrie apropos
|
|
|
Post by christmas_ on Nov 18, 2005 1:28:43 GMT 3
Propun ca subiectul Craciun sa fie inchis. Eu personal m`am distrat suficient. Sper ca si voi la fel ( da Luci ? ). M`am saturat de lameri care doar sa critice, sa baneze, sa parasca si sa injure stiu ( si altii injura, dar stiu sa faca si alte lucruri in paralele.. asta`i diferenta dintre Craciun si alti membri ). Pe viitor sper sa nu`l mai bagati in seama. Deja s`a acordat o prea mare atentie cuiva aparut din senin cu pretentii pretentioase . Un sincer si calduros " Craciun Fericit " P.S. : Eu nu ma mandresc cu N.A.S.A. din simplul motiv ca tot timpul scriu " adminisrtation " ( daca intelegi ce vreau sa spun ) Tocmai inteligentule tu esti cel care injura si critica din senin fara sa-l fi bagat nimeni in seama. Decat sa-mi vina astia ca tine pe canal si sa faca ce fac pe forum, mai bine ban direct, ca n-am intrat eu la voi sa va injur pe shelter ca asa mi se scoala mie la anumite ore. Cat despre adminisrtationul tau, pai inseamna ca esti tare dobitoc daca persisti in aceeasi greseala incontinuu.
|
|
|
Post by christmas_ on Nov 18, 2005 1:31:11 GMT 3
Si ia aminte, ba asta cu fite de mare om cultivat, inteligent si bun la toate, baga bine la cap boule, n-am venit sa-ti critic eu canalul sau prostia la tine. Oricum m-as plictisi daca m-as lua de fiecare chichita asa cum faci tu, doar ca diferenta dintre noi doi ar fi ca eu am suficienta de a critica pe unul ca tine, nu-i nevoie sa argumentez de ce fac asta.
|
|
|
Post by vlad_riz on Nov 18, 2005 1:32:52 GMT 3
hai mah terminati ;eu unu m`am plictisit de toate certurile astea..let`s play trivia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Nov 18, 2005 1:35:03 GMT 3
cade pe horn:(
|
|
|
Post by mr_broody on Nov 18, 2005 1:41:29 GMT 3
Cred ca nu m`am facut bine inteles la News si la Ce nu va convine...
NU vreau certuri pe threadurile de la Echipele .. nu vreau ironii pe threadurile cu canalele.. christmas_ cred ca am vazut la Zorzonel scris "Consider subiectul incheiat" .. restul..vladriz ronaldo zorzo care postati aici.. go home(not #triviahome) .. la #p-neamt si #triviashelter .. lasati`i pe cei de la #albatross si pe suporterii lor sa se insire aici.. e treaba lor..
Sincer daca aveti ceva de impartit datzi draq un privat pe mirc ca e mai usor si necenzurat.. NU vreau o continOare a acestei chestii .. sper ca m`am facut inteles..
Seara frumoasa
|
|
|
Post by christmas_ on Nov 18, 2005 1:44:01 GMT 3
mr_broody, nu cred ca Zorzonici incepe si tot el termina, ok?!?! Ca nu sunt eu marioneta tuturor terminatilor, sa ne fie foarte clar. El a inceput, eu termin. Cand n-o sa mai am eu nimic de spus in legatura cu tampenia lui, atunci va fi subiectul incheiat, nu cand ii tuna zorzoniciului.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Nov 18, 2005 1:44:08 GMT 3
da shefu !
|
|
|
Post by mr_broody on Nov 18, 2005 1:47:47 GMT 3
chritmas_ eu mi`am expus punctul de vedere si acum nu mi`l expun ca jucator la shelter ci ca cineva care vrea liniste pt binele chalului... ca un jucator care a decis sa se bage in chestii organizatorice pt bunul mers a chalului..
DIn partea MEA tu poti sa vorbesti singur aici cat vrei..si sa termini cand vrei cu scandalu asta.. dar nu vreau ca ceilalti sa se implice.. ok?.. m`am facut clar?.. ai libertate sa vorbesti singur in ograda la tine ...
|
|
|
Post by christmas_ on Nov 18, 2005 1:47:48 GMT 3
Si inca ceva adaug: daca e cum ai spus, fiecare sa se duca acasa, sectiunea asta e dedicata echipei #Albatross, asadar si prin urmare noi scriem aici, nu voi. Se pare insa ca unii nu inteleg.
|
|
|
Post by christmas_ on Nov 18, 2005 1:48:28 GMT 3
Exact. Foarte bine ai spus. Scriam threadul tocmai cand il scriai si tu. ma refer la mr_broody nu la...
|
|
|
Post by christmas_ on Nov 18, 2005 1:54:23 GMT 3
Whatever.
|
|
|
Post by balexisb on Nov 18, 2005 3:13:50 GMT 3
hehe... ce ma mai amuza cand cineva vorbeste despre pere si altcineva despre gutui. cool
|
|
|
Post by triviaplayer on Nov 20, 2005 1:45:09 GMT 3
as preciza ca eu nu mai am probl cu christmas_;adevarul este ca cei de la #triviashelter vin pe forumurile tuturor cananalelor sa faca panarama.NU AM absolut nici o problema cu ei,insa daca pana si tu mr_broody care "te ocupi"(ai 2 stele hihi ) le dai apa la moara..si tot pe noi ne scoti vinovati..ceva e in neregula.Acum procedati cum stiti,dar daca tot faceti o treaba k`lumea,macar sa`i sanctionati pe toti..sau nici unul!
|
|
|
Post by vlad_riz on Dec 18, 2005 0:41:08 GMT 3
anunt cu placere brudi..i found a team..yupiiii
|
|