|
Post by souljalikeme on Dec 1, 2005 18:11:11 GMT 3
Lui BonoVox i-a pierit inspiratia , mai nou in mesajul de ban scrie "..." . Oricum ma saturasem de traditionalul "Marsh" sau trimiteri la origine. Am ajuns la concluzia ca ii e frica sa nu invatam intrebarile (daca a mai ramas ceva) They wanna keep us down But they can't last When we get up We're gona kick your ass Gonna Keep on Burnin' We always will Other Channels Play Shelter Kill
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 2, 2005 1:48:43 GMT 3
Am mai vorbit despre subiectul asta dar mi se pare din ce in ce mai comic:D. rotrivia e din ce in ce mai comica . Spun asta ca sa fac haz de necaz. Mi s`a pus mie pata ( ca sa`mi ofer prilej de ras pe o pozitie viitoare ;D ;D ) sa aflu de ce suntem banati . Ca un soi de disclaimer trebuie sa precizez ca nu ma doare nicaieri de rotrivia, nu ma intereseaza canalul, pentru ca pe shelter merge de n ori mai bine, sunt intrebari de n ori mai bune si sunt oameni de n ori mai buni. Revenind, chiar vreau sa aflu de ce am fost banat:). Vreau sa aflu neaparat de ce am fost banat astazi. Motivul pe care`l da Bonovox e ca " zeii triviei injurau rotrivia la chalul precedent si de`aia n`au ce cauta ". Buuuuuuuuun pai hai sa vedem 1 Eu nu sunt zeu al triviei 2 Nici n`o sa fiu 3........... am fost liderul rotrivia la cateva meciuri 4 AM FORMAT ECHIPA ROTRIVIA LA CHALUL TRECUT !!!!!!!!! 5 AM FORMAT ECHIPA ROTRIVIA LA CHALUL TRECUT !!!!!!!!! 6 AM FORMAT ECHIPA ROTRIVIA LA CHALUL TRECUT !!!!!!!!! Deci, scuza asta pica. Voi astepta alta. Sunt curios de exemplu ce am facut eu astazi pe rotrivia. Ce a facut Mihai astazi pe rotrivia. Tot postul asta l`am pus pentru ca, pe undeva, ma doare sa vad totusi ce a ajuns canalul unde eu am invatat trivia si canalul pe care l`am reprezentat ca lider in adevaratul sens al cuvantului. In afara de faptul ca nivelul meu de joc imi permitea asta ( spre deosebire de altii ) am facut cate am putut pentru canalul asta. Si am facut lucruri bune. Nu e numai cazul meu. In afara de niste divergente cu anaire ( divergente pe care le`au avut toti ) in rest n`am avut de impartit nimic cu nimeni ( poate putin fantassy .. ). Am facut intrebari. Intrebari care si astazi ruleaza acolo. Am incercat sa aduc niste imbunatatiri canalului ( imbunatatiri care si astazi se vad ). Am luptat sa formez o echipa la chalul trecut desi au fost niste conditii foarte grele. Sub numele de ro nu aveam voie ( din cauza lu` analaie). L`am convins pe Jonny sa ne lase sa jucam sub numele MiddleEarth. Am fost privilegiati ( ce ironic ) de catre organizatorii de atunci. Am facut tot ce am putut ca BonoVox & co. sa participe si ei la chalul ala. Si am reusit. Nu am facut`o pentru mine ( pentru ca eu cred puteam juca la oricare alta echipa inscrisa atunci ), nu am facut`o pentru un om sau altul. Am facut`o pentru rotrivia, pentru grupul de acolo. Rezultatul ? Sunt banat. Imi pare foarte rau de ce a ajuns canalul ala. Imi pare rau ca oamenii sunt prost crescuti si imi pare rau ca unii se identifica cu rotrivia desi n`au nici un drept. Imi pare rau ca unii conduc pe canalul pentru care am luptat atat. Da, am luptat. Termenul e putin razboinic dar viata cui nu are parte si de astfel de momente? Imi pare rau rotrivia nu mai are lideri. Toti cei care au muncit pentru canalul asta ( cu adevarat ) au dreptul sa fie liderii rotrivia. Toti acesti lideri sunt banati. Pacat
|
|
|
Post by dagyda on Dec 2, 2005 2:02:07 GMT 3
armonioasa echipa
|
|
|
Post by osamik on Dec 2, 2005 2:43:15 GMT 3
buei deci noah io luai 4 puncte la ban as in (....) nu 3 ca voi restu..nuj cum sa zic da ma simt asa de special..
|
|
|
Post by dagyda on Dec 2, 2005 4:03:32 GMT 3
4 .... is un privilegiu
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Dec 2, 2005 10:04:34 GMT 3
pe 4 generatii....
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Dec 2, 2005 10:06:41 GMT 3
da asta cu mr broody la ro trivia vrea sa fie gluma anului sau cum:( iara se tine bonovox te poante;((
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Dec 2, 2005 10:07:01 GMT 3
*de ;D
|
|
Ratonu
#Rotrivia
Leader
|
Post by Ratonu on Dec 2, 2005 18:22:38 GMT 3
Daca vreti neaparat sa aberati, v-as sugera sa o faceti in thread-ul echipei voastre. Zorzonel> Te cam contrazici.
Si daca pana la urma chiar nu te intereseaza de #rotrivia , ai putea foarte bine sa nu mai intri pe canal, pentru ca, oricum, de fiecare data cand o vei face, se va petrece inevitabilul (ban-ul de la Bono). Nu cred ca era nevoie sa se redeschida subiectul. Sunteti nemultumiti, e problema voastra. Nu inteleg de ce va tot legati de asta. Poate ca obtineti o satisfactie teribila prin a va victimiza... V-as sugera sa incercati sa va descotorositi de aceste obiceiuri, pentru binele tuturor.
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 2, 2005 18:39:03 GMT 3
Nu ma contrazic deloc. Am spus ca nu ma intereseaza canalul pentru ca joc trivia pe canalul meu. Nu ma intereseaza jocul de trivia de pe rotrivia. Am spus doar ca imi lasa un gust amar CE SE INTAMPLA ACOLO ca si nivel de conducere. Chiar vorbeam cu Alina si ii spuneam " stai sa vezi ca unu tot o sa spuna ca ma contrazic ". Inevitabilul s`a produs. Era mult prea previzibila, scuza`ma, prostia. Tu Ratonule esti exemplul perfect de ce a ajuns canalul. Nu degeaba esti lider. Stii cum e zicala aia " fiecare tara isi are presedintele pe care`l merita " ? Tocmai mi`ai confirmat banuiala. Asteptam postul tau de mult mai mult timp . Si asteptam exact cuvintele alea si frazele alea . Au venit ! E Romania Se continua sa se vorbeasca fara argumente. Bunii nostri colegi de trivia continua sa spuna lucruri din auzite si din vorbele pasarelelor. In afara de asta se fac atacuri asa gratuite fara nici o baza. De argumente nici nu poate fi vorba.. deja o dau in RoWars. Aduce povestea asta cu povestea " zorzonel mania persecutiei ". O spun si aici. Daca prin a spune niste lucruri despre ceva la care am tinut, daca prin a spune adevarul, daca prin a incerca sa deschid niste minti inseamna ca ma victimizez, atunci, sunt mandru ca ma victimizez. Zi`mi si mie atunci de as incerca sa ma descotoresesc de obiceiul asta ? P.S. : Observi ca inca am rabdare cu tine ( desi unii mi`au zis ca n`are sens sa incerc sa`ti mai dau explicatii.. nu dau nume ) si nu fac atacuri bazate pe nimic. Apreciaza privilegiul.. ca nu`i un drept
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 2, 2005 19:42:07 GMT 3
A, si apropo.. Mihai chiar are motive sa se victimizeze pentru ca aproape toate ideile lui pentru robotul Sharapova se regasesc pe Hexy........
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 2, 2005 19:45:04 GMT 3
Sau " in " Hexy.. ca`i trandyflandy sexyhexy.. germania nu e anglia..
|
|
Ratonu
#Rotrivia
Leader
|
Post by Ratonu on Dec 2, 2005 20:04:24 GMT 3
Zorzonel nici nu poti sa-ti imaginezi cat de mult as vrea sa continui discutia , dar o sa-ti spun doar atat: 1. Poate ca ar trebui sa incerci sa te exprimi mai clar, ca sa inteleaga si romanii de rand ce vrei sa spui (raman, totusi, la parerea ca te contrazici, si nu numai prin ce spui, ci si pur si simplu intrand pe #rotrivia ). 2. Da, este... Iar eu sunt mandru ca sunt roman si mandru ca joc pentru #rotrivia . Poate ca tu te consideri prea bun pentru tara asta si pentru canalul asta. Si de data asta, e problema ta. 3. Singurele lucruri care, facute de voi, ar fi apreciate de mine, ar fi sa nu redeschideti acest subiect si sa nu ne mai "onorati" prin prezenta voastra pe canal.
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 2, 2005 21:06:49 GMT 3
Pentru unii m`am exprimat foarte clar. Daca tot ai recunoscut chestia cu " romanii de rand ", atunci nu ma impinge sa fiu la fel ( progresul nu se face adaptadu`te la situatia generala ci incercand sa o imbunatatesti ca de`aia omenirea n`a ramas la stadiul de " balon " ci a inventat " avioane ", de`aia omenirea n`a ramas la stadiul de " iatagan " si a inventat " tancul " etc. ). Dar, din moment ce faci asta, de ce iti mai pui problema de cum ma consider eu ? Daca deja stii un lucru ( sa inteleaga romanii de rand ) de ce si acel " poate " ? Si uite ca mi`ai oferit prilejul, prin acea propozitie de Seinfeld sa imping putin demonstratia de mai sus si la nivel de undernet . Tu mi`ai oferit ocazia si n`o scap ;D Pe rotrivia am intrat pur si simplu sa vad daca e adevarat ce auzisem. Anume ca unele copyrighturi Sharapova s`au transferat brusc la Hexy. Dupa aia am ramas sa joc cateva meciuri cu Mihai. Btw, nu mi`e rusine ca sunt roman. Mi`e rusine cu Romania. Daca tu tot vrei sa continui discutia ( ironic spus ) eu de ce as inchide subiectul ( la fel de ironic spus ) ? Eu nu prea am motive sa inchid Oricum, cele mai importante aspecte din precedentul meu post lung au fost evitate. Asa ca inteleg perfect dorinta de " caz clasificat ". Acum am inteles perfect de ce ai semnatura aia . Intelesul perfect..
|
|
Ratonu
#Rotrivia
Leader
|
Post by Ratonu on Dec 2, 2005 21:29:59 GMT 3
"Romanii de rand" a fost tot o ironie , iar semnatura mea... nu inseamna absolut nimic . Cat despre acel "poate", recunosc, n-a fost cea mai buna formulare.
|
|