|
Post by oRhe on Oct 29, 2005 16:48:56 GMT 3
Leader: Jonny_RIP Jucatori: Crisa, Odrade, H-ish, Cangurica, So_pretty, _z_, Adrian31, Sansui, r2d2-r2d2, Tmberwolf, Addart, |ost_sou|, Dinu, Doriath
|
|
|
Post by seseseco on Jan 13, 2006 19:12:42 GMT 3
Bafta la toate meciurile! HHHHHHHHHAAAAAAAAAAAIII Maxuuuuuuuu!
|
|
|
Post by OldSchool on Jan 13, 2006 19:18:19 GMT 3
ms mobutu
|
|
|
Post by Jonny_RIP on Apr 2, 2006 7:12:47 GMT 3
Tin sa felicit echipa pentru jocul prestat la acest campionat. Imi pare rau ca nu am reusit sa conduc echipa spre victoria finala, nu stiu daca am fi meritat sau nu, cert este ca altii si-au dorit mai mult victoria. Oricum eu le multumesc tuturor care si-au adus aportul pentru echipa Triviamax (toti cei din echipa + Cherie, Soare32 si altii care nu imi vin in minte in acest moment) si speram sa ne descurcam mai bine la un eventual campionat viitor. Era normal ca in acest format de concurs sa nu avem sanse de a castiga decat in cazul in care ne-am fi antrenat. Ceea ce nu am facut-o. Eu nu am avut deloc motivatie si in momentul in care leaderului ii lipseste asa ceva este normal ca echipa sa scartaie. Consider oricum calificarea in semifinale un rezultat bun desi am fi dorit sa castigam acest concurs, repetand performanta de anul trecut. Pe masura ce turneul se apropia insa de sfarsit era insa evident ca nu vom reusi decat cel mult o calificare in finala. Jucatorii nostri sunt mai putin bazati pe viteza si mai mult pe cunostinte si intuitie, iar eu imi doresc ca in viitor sa ramana asa si sa nu isi formeze automatisme la intrebari. Poate si canalul va fi mai populat in cazul in care vor aparea mai multi jucatori de acest gen care vor face abstractie de faptul ca robotul nu se afla pe bucharest.ro si ca setul de intrebari este unul dificil (chiar daca sunt intrebari care ruleaza de 2 ani). Ca si o parere despre organizare as spune ca aceasta a fost satisfacatoare, era loc de mult mai bine si probabil in aceeasi formula la un concurs viitor va exista si avantajul experientei cu acest tip de concurs. In acest sens le multumesc organizatorilor. }{ TriviaMax
|
|
|
Post by addart on Apr 2, 2006 21:12:51 GMT 3
Felicitari Domnule Capitan (adevarat capitan). Gud spici }{
|
|