Post by cyosoledkeicu on Feb 18, 2022 9:27:26 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Plants – Monster Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Plants – Monster Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює більше жетонів ▞▞▞
▞▞▞ Merge Plants – Monster Defense 2022 version ▞▞▞
Зривайте рослини проти зомбі
Як, але мені потрібно більше рослин
Користувався ним близько години... Забагато додань.. Ви жадібний..експлуатуючий розробник. Я перебуваю під враженням. Але таким чином ви ніколи не збережете вірність.
Без глюків і весело грати@$$!!!!!!!!;#;/=\÷272/2/26;!/÷$@×#\€£€£\=++2×÷ =#×+@2××××
гарна гра
Грати цікаво та весело
Єдиний спосіб грати в цю гру - купувати дорогоцінні камені.
Перші 20 хвилин веселі. Тоді це просто гра з переглядом реклами
Merge Plants – Monster Defense Arcade glyt
Крутая гра
🤷♀️ було весело. Тепер усі рослини схожі, і немає більше проблем.
Не перейде на наступний рівень
Нудна гра, немає гострих відчуттів
Сміття..виправити гру!!! проклятий
Мені подобається об’єднувати їх разом з новими рослинами, але для цього потрібно трохи більше
Гра тільки з рекламою
Ця гра в кращому випадку в порядку. Насправді нема чого робити, кожне, що з’являється, хоче, щоб ви дивилися рекламу, а потім ви отримуєте пасивну рекламу. Основна проблема, яку я маю з рекламою, полягає в тому, що вона з’являється, коли ви намагаєтеся купити рослину, а потім випадково натискаєте на неї. Це непростий спосіб генерувати кліки оголошень, і він говорить мені все, що мені потрібно знати про компанію, яка стоїть за цією грою
Це стримана копіювальна битва рослин проти зомбі за трейлер соседвілля.
Клас
Merge Plants – Monster Defense እንቅስቃሴ ያለባቸው ahnx
Примусові додавання без винагород
Продовжує виганяти мене. Я повинен грати офлайн, інакше я взагалі не можу грати. Дуже розчаровує
Він не бреше, я думаю, що боротьба з рослинами проти зомбі НАБАЧНО краще, ніж це
Я не проти дивитися рекламу, щоб отримати винагороду. Але ця гра змусила мене дивитися рекламу саме про злиття рослин.
Щасливий
Dancing Road: Color Ball Run! موسیقی ldy
Чудово, але іноді не показує рекламу
нудно
З 61 рівня це просто повторюваний персонаж
Забагато реклами, щоб щось зробити
Примусова реклама в середині ігрового процесу, якби я міг поставити їй 0 зірок, було б більш доречно.
Merge Plants – Halaman at Zombies Arcade raf
Люблю це
Геймплей в порядку, але F2P повинен дивитися додавання, щоб продовжити гру. Це не те, що дратує, дратує, коли потрібно або дивитися подвійне додавання, або дивитися додавання, але не отримує вигоди. Видалення зараз і видалення
Попередній рівень 46..wn я оновлюю гру її назад до нуля 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Я плачу за відсутність додавання. І поки це не має жодного ефекту. Це шахрайство?
Гарна гра, яка викликає залежність, але добре. Але рослини повторюються, коли ви переходите на більш високий рівень. Було б чудово, якби персонажі могли бути різними. гра тепер не хоче переходити з розділу 4 .клавіші залишаються на 39з 40.хоча я грав у неї кілька разів
Мені подобаються всі нові рослини, які я висаджую 83
Я щойно завантажив цю гру і зараз все гаразд.
Справді весело об’єднуючи рослини та вбиваючи зомбі, і насправді я перебуваю в главі 1. І зомбі дійсно моторошні, тому 4 зірки.
Merge Plants – Tanaman dan Zombie Arkade hiki
👍👍👍👍
Веселий поворот у грі. Дуже весело грати.
Кул