Post by cyosoledkeicu on Feb 18, 2022 9:24:32 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Stars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Stars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code više primogems ▞▞▞
▞▞▞ Tank Stars 2022 version ▞▞▞
ne mogu čak ni igrati igru svaki put kada uđem u utakmicu, daje mi oglas i ponovno pokreće cijelu igru i ima toliko dodataka kada igram, molim popravi svoju igru.
Ima previše oglasa i ne možete preskočiti. Predlažem da preuzmete džepne tenkove, bolje je ili uklonite oglase usred emisije prije ili poslije igre, a ne između
meni nešto ne radi ova igrica tank stars a ja imam telefon samsung crom prima ali ova igrica nešto vidi te
Igra je zaključana i neće reagirati čak ni nakon ponovnog pokretanja.
On Console Tank Battle is very Classical game. Super Tank Battle is a modern style Tank Battle Game with new attractive elements and 500 build-in maps,
Sjajna igra. Cool tenkovi i tako nešto
Tank Stars Arcade ogjs
Stranica d o o - Saintgertrail43
Užasno
Besplatni resursi putem Vpn Hack Patch Tank Stars | us open tennis ticket ... Pronađite telefon, Android pametni telefon i iPhone - na sve načine Kako
vrlo dobra igra toliko je zanimljiva za otključavanje tenkova i bitka je odlična
Trebamo više tenkova u ovoj igri
Tank Stars Arkaadmängud ujk
Neće mi ucitat
Solidno
To su Tank Stars MOD, kao i varalice, pristup kojima smo otvoreni svima. ... Trikovi i šifre Tank Stars na Androidu i IOS-u: OTVORENI KODOVI.
Super je igra imam atomica
Ne radi kako treba, samo se isključuje čim ga otvorim, riješite problem.
Pristojna aplikacija za ubijanje vremena. Previše oglasa. Nedavno ažuriranje oduzelo mi je spremnike i morao sam ih plaćati iznova, vrlo frustrirajuće.
Halloween Madness Cooking Game Pelihalli bdu
Tank Stars Arkade riuv
VOLIM OVU IGRCU😍🤩 ali reklame. teško je zabaviti se s oglasima.
Igra Tank Stars igrati preko cijelog ekrana, Tank Stars popularno u kategoriji Igraonicu igara savršeno za zabavu na mreži, potpuno besplatno i bez
Nekako postoji bug u trgovini škrinja kad osvojim ili kupim škrinju koja se ne vidi tvrdim da se ništa nije dogodilo igrao sam ovu igru prije i vratio sam se i još uvijek je nisam popravio mislite da je ovo smiješno niste popravili ovu grešku godinama
Počeo sam ponovo igrati, ali ništa se od tada nije puno promijenilo, još uvijek previše reklama i što je najgore, čak i u PvP-u igramo protiv umjetne inteligencije jer ne mogu diskriminirati protivnika jer nema ime, nema emotikona, nema tekstualne značajke kako Mogu li vjerovati da se radi o online multiplayeru i to govorim iz iskustva jer je druga igra također napravila ovaj jeftini trik, ali kada sam isključio internet usred meča, protivnik se još uvijek kretao i borio se nakon toga nisam više igrao
Ova igra je potpuno smeće prekomjerne reklame ne možete igrati ni jednu utakmicu, barem prolazite kroz 7 reklama, smiješno je ne instalirajte ovo smeće popravi svoju igru ne tjerajte ljude da kupuju uklanjanje oglasa jadno tvrtku.
Igra je super i zabavna, ali izgubio sam sve svoje tenkove kada je nisam igrao mjesec dana, pa čak i zadnji. To je ono što mrzim u ovoj igrici
Tank Stars je taktička igra nadahnuta crvima koja ima vrlo sličan grafički stil kao ... Puzzle igre, arkadne igre, ratne igre, kvizovi, logicke igrice,
Dobar ubojica vremena i dobra kvaliteta, ali previše oglasa. Isključite WIFI dok igrate.
Sviđa mi se jer je to jako jako lijepa igra i mogu igrati s 2 osobe s 1 uređaja.
FUNT ČINJENICA: Igrali ste turnirski meč u kojem ste iznimno dobro pobjeđivali i dobili ste oglas na koji ste slučajno kliknuli i vodili ste ga negdje drugdje, a kada se vratite u igru, igra završava sve i počinje ispočetka. A kada dobijete sanduk, 90% vremena dobivate smeće. I ne samo da dobijete oglas tijekom klikanja samo na gumbe, nego ih dobijete DOK STE U IGRI NEMOJTE PREUZIMATI OVU IGRU PLATITE SAMO 2 POBJEDNA IGRAČA KAO OVA IGRU.
To je sjajna igra, ali već sam dva puta morao kupiti četiri tenka i kada otvorim igru nakon što sam odsutan nekoliko mjeseci, sada mi govori da moram kupiti dva tenka i treći put. Odlučio sam izbrisati igru i završiti s njom, ali je zabavno igrati
Glupo
Igra je jako lijepa pogotovo kad ubijaš vrijeme..Mogao sam se nadati da će biti manje reklama...
Zabavno je, ali sada ima toliko oglasa da sam dobio 2 oglasa usred jedne igre.
Ova igra je tako zabavna za igranje dok ste online i offline Usput, tenkovi su savršeni
Napredak je izgubljen nakon ažuriranja i previše oglasa
Ova igra je nai gluplja igra na svijetu nikad goru nisam vidla
Tank Stars Arcade hfxi
Zanimljiva igra, ne preteška!
Stvarno dobra igra, ali vrlo užasna veza (samo kada se igra) inače stvarno dobra igra. Također ništa poput oglasa ne pokazuje kako se igra.
Da, dobra je igra...ali mislim da ima previše reklama da ih nema, dao bih ovoj igri 5 zvjezdica.
Nakon bilo koje radnje, samo dodirivanje bilo kojeg gumba, svaki put kada se oglasi prikazuju bez prestanka, samo uđite u oglase za igre, samo pokušavate ponovno i opet igrati neprekidne oglase. Nitko ne može uživati u igri dok je u svakom koraku toliko oglasa
Prije ažuriranja već sam kupio puno drugih tenkova uključujući i posljednji, ali nakon ažuriranja moram ga ponovno kupiti. Želim znati zašto. Nadogradnje još uvijek postoje, ali moram ponovno kupiti spremnik.
Zabava.
Igra je zabavna, ali je u posljednje vrijeme došlo do greške u kojoj moram otkupiti sve tenkove kada ih već imam. Ako mi možete objasniti kako to popraviti, bio bih vam jako zahvalan.
Ovo je zaostajanje Popravi svoju igru ova igra je loša!😡🤬
Mene uvijek kada pokušam uči u igricu izbaci me i onda opet pokušam ali me ope
Sviraj Tank Stars · Online igra - FreeGamesBoom
Waaaaaaaay na mnoge reklame to je tako neugodno osim što je dobra igra, ali reklama je previše da ubija igru
Wow, prije sam volio ovu igru i izbrisao sam je pa sam rekao zašto joj ne dati još jednu priliku, a sada je ponovno brišem nakon dvije minute!!! Stvarno si upropastio ovu igru, nisam ni par minuta u njoj, a zasipaš nas reklamama!
Reklame katastrofa
Add se pojavljuje nakon svakog snimanja
Mnogo bugova u ovoj igri, kao i zbog toga što neke aplikacije ne rade kako treba ili dopuštaju da prestanu raditi. I nakon nekog vremena pustio je da moj telefon potpuno visi. Stoga riješite ove probleme što je prije moguće...
Bad ice cream 2 za dvoje - Zelena cesta