Post by cyosoledkeicu on Feb 18, 2022 9:15:42 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Cream Inc. ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Cream Inc. IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje glitch crystals ▞▞▞
▞▞▞ Ice Cream Inc. 2022 version ▞▞▞
Zabawna mała gra, ale jak można cofnąć tapetę, którą myślałem, że próbowałem, zamiast tego kupowałem... 3 różne rodzaje na jednej ścianie? :/
To bardzo dobra gra dla dzieci, też mi się podoba i pobrałem wiele gier dla mojej rozrywki. Są też dobre, ale mają Tak wiele reklam Nie lubię reklam, że przeszkadzają, ale ta gra ma tylko kilka reklam, które mi się podobają. 😊😊😊.
Gra jest ok, ale reklamy, które stają się okropne na każdym poziomie, które widzę, to naprawdę odinstalowałem aplikację. Moja sugestia, aby nie wybierać tej gry.
Nie polecam tej gry, gdy zostało zainstalowane na musiałem wewe
Dobra aplikacja, jaką kiedykolwiek uwielbiałem grać w tę grę jak zawsze😍😍 Wiem, że to po prostu prosta gra, ale nie mogę przestać w nią grać. Po prostu proponuję ci zagrać w tę grę, abyś był zadowolony😊😊 Polub mnie na początku Chcę odinstalować ale moja młodsza siostra zmusiła mnie do tego, żebym tego nie robił, więc po prostu grałem przez chwilę, a potem się uzależniłem 😂 Wow, co za dobrą grę kiedykolwiek próbowałem w swoim życiu 😮😮
Gra nie chce się, gdy się w końcu grozi strasznie się zacina
Zła gra 1. Brak dźwięku w grze. 2. Długo, aż skończą się lody. 3. Tylko 3 kolory. 4. Tak wolno. 5. jeśli zamknąłeś grę, otworzysz ją ponownie, twoje lody są z pierwszego wyrzuconego lody postaci z gry .6. wibracje nie działają. Dlatego nienawidzę tej gry ze względu na jej charakter 😡😠 Nie działa, że gra jest taka kiepska i nie jest fajna, po prostu zepsuła mi się telefon i zmarnowałem 1 godzinę czasu na naprawę telefonu, nigdy go nie instaluj nigdy ta gra nie będzie wiecznie zakłócać twojego telefonu.
Lubię tę grę, ponieważ uwielbiam uszczęśliwiać ludzi w tej grze i nigdy wcześniej nie robiłem lodów, więc jest to dla mnie naprawdę dobre doświadczenie, więc naprawdę wiem, jak ludzie robią lody. jakby ktoś nie lubił lodów i chce je zhakować, aby wszyscy inni też nie lubili lodów. To
Nienawidzę tej gry, ponieważ za każdym razem, gdy wchodzę do gry, zawsze pojawiają się usterki, a jeśli masz grę, jest tak wiele reklam, jeśli pokonasz poziom, który odeśle, wysyła cię do taty, jest to takie smutne. Zaufaj mi, nie dostaniesz tej gry, która zrujnuje twoje dzieciństwo, a także zrujnuje twój telefon lub iPada lub cokolwiek, nawet po zresetowaniu nadal będzie to błąd Nienawidzę tego
Ice Cream Inc. Εύκολα xuo
Ciągle reklamy i się zacina. Nie ma co w niej tylko spełniać lody. Nie polecam.
jest to świetna gra do grania i na zmianę. Moje dzieci uwielbiają ją tak bardzo, że myślę, że osoba, która stworzyła tę grę, wykonała dobrą robotę!
Za każdym razem, gdy dołączyłem, nie mogłem nic zrobić, to tak bardzo się zepsuło. Naprawdę żałuję, że dostałem ten dodatek, wydaje się, że jest niesamowity, ale to kiepska gra, napraw to! 😠 Jeśli to naprawisz, poprawię ocenę.
Ice Cream Inc. Thông thường jnne
Fajna gra, ale nie powinieneś tak dużo płacić, aby usunąć reklamy
Nie działa.
To niesamowita gra, ale oceniam ją na cztery gwiazdki, ponieważ za każdym razem, gdy robię dokładnie to samo, zawsze robię to w 94%, ale poza tym jest niesamowita
Ok, tylko trochę glitchy, ale w sumie niesamowita aplikacja po pewnym czasie staje się trochę nudna?
Dobra gra, ale poziom 79 jest trochę trudny
Ładowanie trwa zbyt długo i natychmiast zaczyna działać jak szalone, gdy w końcu się ładuje. Nie poleciłbym tego, zwłaszcza jeśli ktoś ma epilepsję / napady padaczkowe!
Ta gra bardzo się zacina nie polecam
Fajne. Ale. Zbyt. Wiele. Reklamy
Nie zasługuje nawet na 1 gwiazdkę, tak bardzo się trzaska, że musiałem wyłączyć telefon, kiedy go włączyłem, nie działał, więc musiałem go wziąć, aby zwiększyć mobilność
Nie podoba mi się ta gra, ponieważ nie jest bardzo droga i fajna
Świetna gra! Wygrałem wszystkie poziomy
Wogule nie da się grać bo chwile wyskakują reklamy
like Vada - Tłumaczenie na polski - angielskich przykładów
Na początku fajnie, ale po trzeciej rundzie jest nudno i musisz oglądać reklamy co 2 minuty
Dałbym mu 5 gwiazdek, ale to świetna gra, ale wystrzeliwuje Chciałbym, abyś mógł po prostu naprawić ten błąd, nie wiem, czy występuje tylko na moim telefonie, ale to spowalnia grę i wystrzeliwuje po ukończeniu poziom
Kocham tą grę. To takie zabawne. To takie relaksujące. To najlepsza gra w historii. Ale najbardziej lubię uszczęśliwiać klienta. Lody, które zrobiłam, wyglądają bardzo pysznie, bo uwielbiam je jeść. Dziękuję
KitKat ma ponad 30% rynku Androida
Zaraz po naciśnięciu aplikacji ładuje się ona przez kilka sekund, a następnie zaczyna migotać i migać jak szalona. Wtedy nie pozwoliłby mi nacisnąć żadnych przycisków. Ekran zmieni kolor na niebieski, a powrót do normy zajmie kilka godzin. Nie polecam tej gry, myślałem, że wywoła u mnie atak.🤪😖😵🤕
W październiku Android 4.4 KitKat zainstalowany był na 30,2% ... Trzyletni Ice Cream Sandwich (4.0.x) również ma się wciąż dobrze (8,5%),
To fajna aplikacja i bardzo dobra, ale czasami się opóźnia
Car Driving School : Car Games Περιπέτεια vhhj
Graj Online Ice Cream Inc. Gry Za Darmo | GramyGry
Nadchodzi obraz, który musimy zrobić tak samo, że obrazek jest mały, więc nie jest dobrze widoczny
Ta gra wygląda tak fajnie, że ją uwielbiam, myślę, że każdy musi jej dać
Mi cały czas zacina.😑
Kiedyś świetnie się bawiłem w tej grze. Nagle klienci nie przychodzą już po lody, które zrobiłem, i gra po prostu utknęła. Usunąłem pamięć podręczną i wszystkie dane, odinstalowałem i ponownie zainstalowałem grę, nic nie działa. Myślę, że było fajnie, dopóki to trwało.
Ta gra sprawiła, że mój telefon tak bardzo się zepsuł, że nie mogłem go wyłączyć ani nic i tak było przez około godzinę, aż sam się wyłączył i naprawdę przestraszyłem się, że nigdy więcej nie zadziała, więc nie polecam w ogóle ta gra!
Ice Cream Inc. Jednoduché hry pby
Prosta gra, dopasowywanie lub wypełnianie próśb i budowanie prostych stożków - jak dotąd tak dobrze z moją 3-letnią córką 🙂
Jest idealna
Irytujące reklamy między każdym poziomem