|
Post by balexis on Nov 4, 2005 0:16:46 GMT 3
sa zicem ca se desfasoare 2 meciuri simultan. totusi, 80% din jucatori vor sa se joace pe bucharest. deci automat 80% din cei care vor juca pe alt server vor fi nemultumiti
|
|
|
Post by peterpant on Nov 4, 2005 7:40:09 GMT 3
cica sa votam...cata lume cunoaste linkul site-ului ...sa putem spune ca votul este corect...cata lume a votat...shi cati sunt din bucureshti la chall..pentru ca la cum o sa se copieze cei din bucuresti o sa fie avantajati in mod cert...deci parerea mea e ca ar fi cel mai bine sa se foloseasca un server strain...asta shi pentru ca exista posibilitatea...
|
|
|
Post by peterpant on Nov 4, 2005 7:41:26 GMT 3
Total Votes: 18 =))=)))....ok o echipa a votat...shi inca doi-trei..deci e klara treaba:))))))))))
|
|
|
Post by souljalikeme on Nov 4, 2005 8:00:20 GMT 3
Dupa cum stii domnu peterpant , shi cred ca stii ca esti baiat destul de mare, poll-ul este foarte relevant desi nu au votat toti , eu zic ca in mare asta este opinia tuturor cu o marja de eroare de 3-5%. Tu vrei ca la sondajele de opinie electorale sa fie intrebati toti votantii ? asta ar fi cam imposibil.
|
|
|
Post by painkiller on Nov 4, 2005 8:44:01 GMT 3
Mama si ce amuzant. I`auziti ma doar o echipa a votat )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL CE AMUZAAAAAAAAAAAAAAAAANT LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL )))))))))). P.S. : alea alea..
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Nov 4, 2005 9:46:43 GMT 3
Ho,ma ! ;D
|
|
|
Post by oRhe on Nov 5, 2005 13:02:09 GMT 3
ok, dupa cum am mai discutat , o sa mai spun din nou: 1) ati spus ca nu ne gandim la cei din afara, pentru cei din tara bucharest merge cel mai bine, daca punem altceva o sa mearga la toti rau, de aceea exista poll-ul, deci nu mai auzim nimic, votorile au decis ca va rula pe Bucharest. 2) de aceea se fac teste oameni buni, daca vedem ca botul de la arthur nu poate tine 16 jucatori, vom apela 100% la ajutorul lui symbol.
|
|
|
Post by mr_broody on Nov 9, 2005 9:35:30 GMT 3
Azi de exemplu bucharestul a mers din split in split..dak nu merge buchul ce se intampla cu botul?.. de unde ruleaza?..apelati in ultimul moment la symbol sau cum? ca na.. se prea poate ca buchul sa faca figuri..si na .. e nevoie de un server de rezerva .. adica...chiar dak va rula de la symbol..ce server extern va fi ?
|
|
|
Post by amalassunta on Nov 9, 2005 12:32:17 GMT 3
sunt de acord ca serverul sa fie bucuresti, dar va rog sa-mi raspundeti daca pot participa singura,adica fara a fii inscrisa intr-o echipa.multumesc
|
|
|
Post by mr_broody on Nov 9, 2005 12:33:47 GMT 3
tzi`am mai zis si la alt topic..ai nevoie de o ECHIPA..de un canal unde sa participi..singur nu participa nimeni ...
|
|
|
Post by bigsmoke on Nov 15, 2005 14:03:07 GMT 3
bucharest.undernet.org .. mai mult nu pot sa zic
|
|
|
Post by souljalikeme on Nov 15, 2005 14:58:43 GMT 3
E bucharest.eu.undernet.org , desi inca nu am intrat in UE avem acel binemeritat eu datorita pozitiei geografie crenka...
|
|
|
Post by vlad_riz on Dec 6, 2005 23:26:31 GMT 3
chiar bucharest.RO.eu.undernet.org ..sau undernet.rdsnet.ro
|
|
|
Post by capsusimogyo on Jan 26, 2006 15:30:31 GMT 3
cam tarziu sa postez acum un mesaj pt deciderea serverului...avand in vedere ca intrecerea este deja la jumatate, dar doresc sa imi spun parerea mea (mogyo) si a logodnicei mele (capsunyca) referitor la aceasta DELICATA problema. Parerea noastra , prefer sa o spun direct (Johnny_Ripp ne cunoaste destul de bine si stie ce fel de oameni suntem), este ca ATI ALES O SOLUTIE DE COMPROMIS in care sa va cam "spalati pe maini" si sa va "acoperiti" de acele VOTURI in privintza serverului. Parerea noastra este ca TREBUIA sa lasati echipele ce se infrunta sa isi aleaga fiecare serverul pe care doresc sa joace (inainte de challengeul respectiv cu aprox o saptamana), astfel dand MACAR o sansa celor din afara tarii care nu au nici o vina in privinta asta, sa joace si ei(caci de pe alt server mai bine nu joci).Cat priveste MOTIVUL invocat de unul din operatori...si anume "Arthur a spus ca NU POATE rula trivia lui decat de pe chall"...l-am ruga sa citeasca mai bine cele spuse de Arthur, si care suna cam asa: "Daca vreti alt server am o solutie de rezerva". DECI , in concluzie....este singurul defect pe care eu si capsunyca il vedem (desi MAJOR) pana acum in desfasurarea competitiei. FELICITARILE noastre sincere
|
|
|
Post by wowposter on Sept 8, 2008 14:53:26 GMT 3
|
|