|
Post by painkiller on Nov 2, 2005 0:54:52 GMT 3
e clar..
|
|
|
Post by oRhe on Nov 2, 2005 8:04:41 GMT 3
ce sa fie klar? hexy merge bine de la el, testele lu Chal au mers bine..
|
|
|
Post by painkiller on Nov 2, 2005 8:11:52 GMT 3
Cu 16 jucatori nuj daca o sa mearga la fel de bine. Nu tii minte ultimele meciuri ? Und robotul a rulat de la el ?
|
|
Krac
#French}{Asterix
|
Post by Krac on Nov 2, 2005 11:16:20 GMT 3
Arthur a spus ca la o adica il ajuta si Symbol, iar acel bot poate rula si pe alt server decit Bucuresti. Plus ca putem impusca 2 iepuri dintr-o lovitura din punct de vedere al optimizarii timpului folosit, putind astfel avea meciuri simultane. De ce sa nu profitam de ajutorul lui Symbol?
|
|
|
Post by painkiller on Nov 2, 2005 11:31:01 GMT 3
Plus ca putem impusca 2 iepuri dintr-o lovitura din punct de vedere al optimizarii timpului folosit, putind astfel avea meciuri simultane. Opa.. chiar good point
|
|
kcn
#vega
Leader
|
Post by kcn on Nov 2, 2005 17:01:56 GMT 3
Este unul din cazurile acelea in care organizatorii trebuie sa decida, ca de aia sunt organizatori, si nu sa supuna la vot. Ei ar trebui sa inteleaga urmatoarele chestii (de care nu ma indoiesc, insa , ca le inteleg, dar inchid ochii): 1. Exista mai multa lume in tara decat afara, deci votul e inutil, pt ca oricum va iesi bucurestiul. 2. Un ping reply tipic din tara catre bucharest este 10 ms in medie 3. Un ping reply tipic din afara catre ORICE server din afara e de ordinul a 100 ms. 4. Un ping reply tipic din tara catre orice server din afara este sub 50 ms. 5. Deoarece botul va sta in tara, chiar si daca , prin absurd, cei din afara ar putea sa intre pe bucharest, tot ar avea lag mai mare decat cineva din tara. Un ping reply tipic pana la bot si inapoi include drumul pana la server, si drumul de la server la bot. Concluzia faptelor de mai sus este ca, indiferent ca va fi pe bucharest sau nu, cei din afara sunt dezavantajati. Sa consideram ca s-ar alege bucharest: cei din afara vor avea, conform cifrelor de mai sus, 100-200 ms lag, iar cei din tara, vreo 20 ms. Daca botul ar fi pe un server extern, cei din afara vor avea cam 100 ms lag, iar cei din tara, in timp ce "rezidentii" vor avea cam 50 ms. Deci, dragii mei cei ramasi acasa, pentru ca voi sa scapati de 30 ms de lag, cei din afara vor trebui sa castige 100 ms... Tineti minte asta: pe orice server va fi botul, tot veti avea jumatate lagul celor din afara (vb de servere europene).. atunci de ce tineti mortzish sa fie pe buch? doar pt recordurile proprii de fast?... (pt cei mai putin familiari cu termenii tehnici, cateva lamuriri: -ms = milisecunde, a mia parte dintr-o secunda. -secunda = durata de timp asociata cu 9.192.631.770 perioade ale radiatiei coresupnzatoare tranzitiei intre cele doua nivele hiperfine ale starii fundamentale ale atomului de Cesiu 133) ;D
|
|
|
Post by mr_broody on Nov 2, 2005 17:14:19 GMT 3
|
|
|
Post by mr_broody on Nov 2, 2005 17:15:37 GMT 3
Arthur a spus ca la o adica il ajuta si Symbol, iar acel bot poate rula si pe alt server decit Bucuresti. Plus ca putem impusca 2 iepuri dintr-o lovitura din punct de vedere al optimizarii timpului folosit, putind astfel avea meciuri simultane. De ce sa nu profitam de ajutorul lui Symbol? zi`mi un server in afara de amsterdam(care e jeg).. care merge bine si merge de pe ip de ro? ... lely de la chalu trecut e off...ede la fel ..
|
|
|
Post by mr_broody on Nov 2, 2005 17:17:42 GMT 3
ce sa fie klar? hexy merge bine de la el, testele lu Chal au mers bine.. hexy merge bine cu 5-6 oameni maxim..la 16 oameni o va lua razna..da razna rau..dar.. asta sunt conditiile..ne supunem
|
|
Krac
#French}{Asterix
|
Post by Krac on Nov 2, 2005 18:35:15 GMT 3
In primavara se vehicula mult si Surrey; Amsterdam2 iar e bun...
|
|
|
Post by mr_broody on Nov 2, 2005 19:11:43 GMT 3
serverele britanice nu mai intra la romani.. ne da afara pt prea multe abuzuri..amsterdam2 e in aceeasi tenta cu amsterdam... in ultimul timp din pacate foarte prost......na...
|
|
|
Post by painkiller on Nov 2, 2005 19:23:04 GMT 3
Discutia e inutila atat timp cat nu stim daca symbol o sa se implice sau nu. Doar a bolborosit arthur ceva cu cateva posturi mai sus ca.. nu se poate decat Bucurestiu`. Eu sper din tot sufletul sa se joace pe altul ca sa poata si alti membri din echipa mea ( care au drept mai mare ca mine ) sa participe. Asta e singurul meu interes. Acu brudi a zis 2 chestii si la ambele are dreptate. Netul lui arthur nu face fata la nebunia aia...stim prea bine. A doua.. ma ai dreptate.. ce naiba de servere europene mai sunt bune acum? ;D
|
|
|
Post by mr_broody on Nov 2, 2005 19:52:04 GMT 3
vorbim intr`un daca total..pana nu ne lamureste arthur dak discutiile cu symbol sunt intr`o faza avansata vorbim degeaba... pt ca dak se joaca de la arthur.. e imposibil sa mearga in nebunia aia cum zicea zorzonel .. sunt 16 randuri minim pe intr..(nu mai vborbesc de intr cu ani la care vor curge pe putin 40-50 de randuri..) ..
dak symbol ofera suport.. tot respectul si jucam acolo as zice io .. pe un server european na.. ca si la chalu trecut nu a mers perfect dar ne obisbuim..acu.. sa videm arthur ce zice...
|
|
|
Post by vlad_riz on Nov 2, 2005 22:28:42 GMT 3
fratilor ma bucur ca incet-incet poate reusesc sa joc si eu..ca de acasa nu-mi merge bucharest..chiar daca-s roman..si ca servere..oslo merge sau diemen..straine..daca o sa ramana totusi pe bucharest..cand o sa avem meci..tre sa ma duc la o sala..sa am asigur ca merge bine..si daca avem mai multe meciuri..finantele meleee
|
|
|
Post by vlad_riz on Nov 2, 2005 22:29:24 GMT 3
sa ma asigur* pardon am gresit
|
|