Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 21, 2006 15:20:50 GMT 3
Mă gândeam acum că tot cazul ăsta cu Ciuleandra se aseamănă în mare parte cu filmul S1m0ne cu Al Pacino şi Rachel Roberts. Că Ciuleandra a apărut parcă din neant, şi e un jucător bun şi că a făcut N puncte şi dintr-o dată toată lumea e curioasă cine e Ciuleandra. Un lucru e cert, nu e Amundi ... sunt eu sigur de chestia asta şi nu îl mai acuzaţi pe nedrept Artie: uite cum vad eu situatia ... sunt sigur ca una din variantele urmatoare este adevarata 1. Sa fie un jucator nou si noi sa il acuzam pe nedrept (in cazul asta ar trebui sa ne cerem scuze si sa-l felicitam) 2. Sa fie un jucator care este in acest Chal la o echipa de top (asta avand in vedere cat de bine joaca) 3. Sa fie un jucator vechi care nu este la nici o echipa si care nu vrea sa stie nimeni cine e (in cazu asta din nou ar trebui sa-i cerem scuze etc... ) Mk
|
|
|
Post by ArthurW on Mar 21, 2006 16:28:08 GMT 3
Mişu, subscriu în totalitate :-D
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 21, 2006 16:32:28 GMT 3
nu`mi convine ca nu stiu cand apar statisticile GLZ
|
|
|
Post by ArthurW on Mar 21, 2006 18:07:39 GMT 3
I'm working still on them, Răzvan... dar m-a bătut la cap bunică-mea să fac azi dimineaţă chestiile ei de conta
|
|
|
Post by mr_broody on Mar 21, 2006 21:13:10 GMT 3
o discutie din 19 februarie, daca va ajuta cu ceva pentru ca eu nu banuiesc pe mai nimeni(nu cunosc acest stilul acesta de a vorbi) .. asa ca nu vreau sa fac supozitii..oricum enjoy the discussion ..
seara buna
|
|
|
Post by AxinTe on Mar 21, 2006 22:48:44 GMT 3
si care e faza, ca nu inteleg.. ? ai intrat pe mailul lui ciuleandra de ai luat logul asta ? (no offense.. doar glumesc)
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 21, 2006 23:16:46 GMT 3
daca nu cunosti stilul..inseamna ca nu e nimeni undercover..ofera altcineva o deductie mai logica?
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 21, 2006 23:28:12 GMT 3
ce rost are sa postezi o discutie privata cu cineva, mai ales ca nu ajuta pe nimeni cu nimic. i-ai cerut permisiunea? ah am uitat, tu nu ai notiunile astea Altagracia
|
|
|
Post by mr_broody on Mar 21, 2006 23:36:02 GMT 3
Ideea e ca se agita lumea pe aici vad incercand sa vada cine e ciuleandra..si cum nu prea multa lume a avut o discutie cu el am decis sa postez chestia asta poate ajuta cu ceva, ori vede unu un stil al unui jucator cunoscut ori inseamna ca ciuleandra e ciuleandra si e un mare jucator.
Nuapte buna
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 21, 2006 23:43:18 GMT 3
ah, deci i-ai cerut permisiunea sa postezi discutia asta privata. imi cer scuze atunci. Altagracia
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 21, 2006 23:46:56 GMT 3
e un mare..m-m-m-mare jucator..ciuleandra nu exista pt mine..si nici pt altii.."nuapte buna"
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 22, 2006 0:21:44 GMT 3
Ca ciuleandra o fi fost prost sa`ti zica nickul precedent.......e ca si cum Miki Spaga ar recunoaste la Dna ca a fost mituit. Hai bre......
GLZ
|
|
|
Post by Jonny_RIP on Mar 22, 2006 2:49:28 GMT 3
Eu imi aduc aminte de un nick "T|grul" demult pe rotrivia insa avusese in perioada respectiva altul mult mai cunoscut ... nu stiu insa care.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 22, 2006 4:25:35 GMT 3
ca sa revenim la topic: nu-mi convine ca.. in conditiile astea de rivalitate cu toata lumea care de fapt e o competitie cu noi insine, simtind din ce in ce mai mult nevoia de a arata ca suntem mai buni decat o persoana sau mai multe, ne folosim energia incercand sa demonstram ca rivalul nostru fie nu e atat de bun cum pare, fie a fost la un moment dat mai bun doar din cauza circumstantelor, in loc sa ne concentram asupra evolutiei si calitatilor propriei persoane, sa ne demonstram noua insine ca suntem la inaltimea propriilor asteptari, ca functionam la turatie maxima, ca we're doing our very best, si sa constientizam faptul ca nimeni, absolut nimeni pe lumea asta, fie ea virtuala sau nu, n-ar trebui sa ne serveasca drept etalon. trying to prove someone else is not as good as he seems doesn't make you better. oamenii cu adevarat valorosi nu au nevoie nici de scuze, nici de circumstante . indiferent daca suntem mai buni sau mai slabi decat cineva... valoarea noastra ramane aceeasi. Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 22, 2006 4:27:16 GMT 3
Pot sa scriu postul asta pe o foaie imensa si sa`l pun pe pe perete ? Vorbesc serios. GLZ
|
|