Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 21, 2006 3:53:45 GMT 3
E trucat. Hai sa va zic de ce. [23:36:38] <Amundi> ok [23:36:39] <Amundi> sper sa nu dam de banuit sa ne prinda [23:36:42] <ThunderSS> hai eu am plecat [23:36:52] <ThunderSS> b-bye "sper sa nu dam de banuit" a fost scris la o secunda dupa "ok". Rapiditatea, rapiditate...dar totusi. "hai ca eu am plecat" vine la 3 secunde dupa aia (ceea ce nu`i asa imposibil..poate omu scrisese deja dar.. totusi..a plecat pentru ca avea raspunsul). La fel rapiditate, rapiditate...dar.. "b-bye" e la 10 secunde dupa "hai ca eu am plecat" .. iar e destul de ciudat. GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 21, 2006 3:55:36 GMT 3
p.s. : daca erau baieti destepti, nu puneau ora. Pentru mine logul ala este lipsit de orice credibilitate. Imi pare rau, as fi sustinut echipa p-neamt pentru ca ea sa se califice.Dar nu asa. Trebuia sa ma lasati pe mine..ca va credeau toti GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 21, 2006 9:16:12 GMT 3
Nu inteleg de ce va agitati asa, era clar ca e trucat deoarece era user nou. Dar totusi unde e brudi?? e cam inactiv si sunt sigur ca nu a intrat pe mailu lu Amundi pana acu...
Mk
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 21, 2006 10:05:01 GMT 3
dar normal ca e trucat nu mai poate omu sa glumeasca )
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 21, 2006 10:15:40 GMT 3
n`am mai apucat sa zic aseara,deoarece m`am culcat..eu am facut haz de necaz cu acel user si acel post..facut la caterinca cu intentie de caterinca..lumea s`a apucat sa demonstreze de ce e trucat blabla.imi pare doar rau ca n`am apucat sa le zic coechipierilor sa nu se agite. poate a fost o gluma proasta dar n`o sa`mi cer scuze ca nu am de ce. un lucru e clar si stiut de majoritatea triviotilor/triviaticilor/triviei:ciuleandra nu exista;nu este un jucator care rasare din pamant fix pt chal si face 300 de pcte pe meci..neantrenandu-se nici macar un pic; frapeaza faptul ca ciuleandra aceasta este trecuta in echipa de pe site dar nu si cea de pe forum...de ce mister arthur de ce? ca o fi amundi ca nu o fi amundi poate ca nu vom sti.dar faptul ca e altcineva e destul de clar pt mine. e si asta o idee f buna:inscrii in echipa ta un nick absolut aiurea si pe el joaca pe cine gasesti sa joace undercover. ca de fiecare data:ma rog
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 21, 2006 10:49:27 GMT 3
de ce nu vorbiti cu ea? sau sa vorbesca arthur. poate intra cu alte nickuri pe net, daca pe ciuleandra nu o vedem decat la meciuri si intotdeauna logata. i'm just saying.. nu e deloc greu de aflat daca e jucator real sau nu.. asta daca vreti sa stiti cu adevarat. dar nu stiu daca ii pasa cuiva suficient you all know why Altagracia
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 21, 2006 11:11:50 GMT 3
imi pasa suf dar nuj cum sa fac sincer..cand o vad e la meci..si acolo imi zice ca are meci sa o las in pace..mda
|
|
amundi
#concurs
Leader
|
Post by amundi on Mar 21, 2006 11:19:29 GMT 3
Oamenii de 2 lei azi maine zicetz ca joc pentru 3 4 echipe pentru uni trivia numai este un joc
|
|
|
Post by ArthurW on Mar 21, 2006 11:24:14 GMT 3
Vlad îţi zic de ce, pentru că modificările care s-au făcut la echipe după ce s-a ridicat situl nu s-au mai trecut şi pe forum. Şi am zis asta la vremea respectivă. Şi încă ceva, ca să nu mai fie lumea indusă în eroare, am şters ambele usere făcute ieri de tine (Ciuleandra şi Ciul3andra).
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 21, 2006 12:07:42 GMT 3
ok
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 21, 2006 12:08:04 GMT 3
nu ajunsese mail`ul de confirmare de la primul si am facut altu ms np
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 21, 2006 12:12:43 GMT 3
Trebuia sa bagi un proxy. Sau sa faci logul pe o discheta si sa te duci la sala.... da` gata ca dau idei dupa aia..
GLZ
|
|
|
Post by ArthurW on Mar 21, 2006 12:28:46 GMT 3
Mă gândeam acum că tot cazul ăsta cu Ciuleandra se aseamănă în mare parte cu filmul S1m0ne cu Al Pacino şi Rachel Roberts. Că Ciuleandra a apărut parcă din neant, şi e un jucător bun şi că a făcut N puncte şi dintr-o dată toată lumea e curioasă cine e Ciuleandra. Un lucru e cert, nu e Amundi ... sunt eu sigur de chestia asta şi nu îl mai acuzaţi pe nedrept
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 21, 2006 12:31:51 GMT 3
zorzo sa mor io daca vroiam sa fac log ca lumea faceam..dar avand in vedere ca n`am facut logul ala pt a acuza pe cineva ci doar pt a glumi e de inteles de ce apar anumite chestii aiurea..zic eu
|
|
amundi
#concurs
Leader
|
Post by amundi on Mar 21, 2006 12:35:29 GMT 3
este o rubrica fun cred
|
|