|
Post by vlad_riz on Mar 3, 2006 10:14:46 GMT 3
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 3, 2006 11:04:32 GMT 3
si ca sa fac o precizare care totusi nu`si are rostu..dar hai sa o fac ca mi`am amintit de faptul asta azi dupa ce am vorbit cu svenn.. [10:02:40] <vlad_riz> complice [10:02:42] <vlad_riz> :/ [10:02:44] <Svenn> mda [10:02:51] <Svenn> si totusi eu nu am fost de acord
macar in baza acestui fapt sa il conving pe domnul_broody ca nu se merita a ne suspenda inca 2 oameni
|
|
svenn
Junior Member
|
Post by svenn on Mar 3, 2006 11:15:42 GMT 3
Subscriu la ideea ca a fost placut sa jucam impreuna si (probabil) de aia s-a intamplat, insa de la faptul ca am fost in aceasi incapere pana la faptu ca sunt 'complice', e distanta considerabila domnule arbitru. Eu am banuit de la inceput ca intr-un fel sau altul se va afla chestia asta si nu am fost de acord. Pana la urma trivia asta ar trebui sa fie 'fun' si eu m-am simtit bine acolo, a fost amuzant, ne-am destins. Nu prea ma simt ca un complice la ceva, sa fie ceva in neregula cu mine?? Sa recitesc dexu' sa vad care e definitia exacta? ca sa inchei ironic un pic as vrea sa rog pe cei care au introdus intrebarile cu sinonime si definitii sa adauge si cuvintele 'complice', 'arbitru' si 'impartial'. Le voi citi cu mare placere si sper ca si mr_Broody sa faca asemenea.
daca asta e decizia finala, ok! e a voastra s-o luati, oricat n-as fi eu de acord cu asta nu am ce sa fac, totusi sper sa o reganditi domnilor organizatori.
|
|
svenn
Junior Member
|
Post by svenn on Mar 3, 2006 11:19:26 GMT 3
Si inca ceva daca tu vii si imi spui ca trebuia sa il ridic de la calculator si sa-l dau afara in suturi pe makaveli pentru ca a vrut sa joace impreuna cu noi, imi accept vina si-mi recunosc greseala. Sunt un nenorocit si un tampit care a vrut sa se simta bine cu orice pret, chiar daca aceasta a implicat sa nu-l brutalizez pe makaveli.
Nu-mi cer scuze pentru nimic.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 3, 2006 11:46:05 GMT 3
Au comis`o acum sa plateasca. Trebuiau sa se gandeasca la asta inainte sa faca mutarea. ia aplica tu asta la tine mai intai de toate si ofera-ne o grandioasa retragere (eu as zice sa te impusti direct dar sa nu zici ca cer prea mult) Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 3, 2006 12:15:24 GMT 3
brudy nu stiu exact cine a spus dar de ce sa ii stergi lu makaveli punctele lamureste-ne pls cu chestia asta ca doar el a scris nu altcineva PS:daca te intreba brudy cineva ca ce lucrezi ii spui asa meserie:imi place sa citesc mailuri si sa sparg parole nu te credeam in stare de asa ceva in fine }{}{}{ tristii Ronaldo
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Mar 3, 2006 12:37:12 GMT 3
Recunosc, am vrut sa joc si eu ptr orice echipa are meci cu #rotrivia, vreau suspend, dar doar o etapa, ca nu am si pus in practica, si sa-mi stergeti punctele de la ultimul meci, ca si asa am picat de pe carouge pe la jumate, si poate dupa o etapa supsendare imi merge iar bucharest ... si acum ma duc sa-mi iau pufuleti ca am citit intr-un mail ca sunt mai ieftini la carrefour (daca cunosti un cuvant magic, pe care il stiu doar angajatii din reteaua de magazine, dar era si ala trecut in mailul respectiv, asa ca m-am scos).
|
|
svenn
Junior Member
|
Post by svenn on Mar 3, 2006 12:50:03 GMT 3
mr_broody se pare ca ai totushi un sustinator, Dan23_Zalau> Svenn nu intri in echipa la mine pe cella <Svenn> nu ma ;( <Dan23_Zalau> ok ma gandeam eu <Dan23_Zalau> wd pt eliminare <Svenn> adica? <Svenn> te rog sa fii mai explicit camarade! si inca o asemanare nici el nu prea da explicatii viabile
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 3, 2006 12:51:43 GMT 3
cum ziceam..quote:are 23 de ani si este din zalau p.s.:il cheama dan p.s.s.:bios ))))
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 3, 2006 13:06:35 GMT 3
Nu prea scrie nicaieri in regulament ca si punctele zboara.
Anyway, aseara eu m`am speriat. De Alina. In 2 ani de zile n`am mai vazut`o asa.. vorbesc f. serios acum, daca eu as fi brudi in momentul asta, m`as duce undeva departe de mirc. Nu fac eu acum amenintari subtile dar.. nu`l vad bine pe mr_broody. Dupa ce mi`a zis Altagracia...nu`l vad bine deloc..
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 3, 2006 13:09:39 GMT 3
|
|
|
Post by Alicya on Mar 3, 2006 13:15:08 GMT 3
mr_broody dar tu de ce nu recunosti ca ai dat notice`uri pt #kanal in meciul cu #p-neamt? Ca sa nu mai vorbim de suspicioasa intrebare care a aparut din senin, cand deja toata lumea felicita p-neamt`ul pt victorie. Tu de ce nu te suspenzi ? De fapt, nu inteleg ce cauti ca arbitru, cand tu ajuti alte canale. E total aiurea organizat concursul, iar pedepsele....si mai aiurea. Poate am fost toata echipa la sala. Ne suspenzi pe toti ? Si de ce sa le scazi pct`ele si lui Svenn, si benjamin, si vlad, cand de fapt doar Peace a trisat ? hai sa fim seriosi...nu vezi ca majoritatea jucatorilor sunt revoltati de decizia ta ? oare de ce ? nu te-ai gandit niciodata (daca poti)
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 3, 2006 13:20:09 GMT 3
daca doi iti zic ca esti beat te duci la culcare..deja ti`au zis direct/indirect vreo 10..dar tu ramai cu decizia aia mah..taie-ne cu rosu pe site..infractori ce suntem
|
|
|
Post by Alicya on Mar 3, 2006 13:22:15 GMT 3
Corect Svenn, ai totala dreptate, si cred ca toata lumea te sustine...e doar un joc care trebuie practicat pt distractie. Trebuia sa veniti cu camasa de forta de acasa, si sa-l legati pe maka ca sa nu joace,nu ? Hai sa fim seriosi, e jalnic ceea ce zice brudi
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 3, 2006 13:29:59 GMT 3
arthur??
|
|