|
Post by mr_broody on Feb 26, 2006 22:36:48 GMT 3
`Anemona_ primeste O ETAPA suspendare pentru alias in aceasta etapa. Prin urmare pentru ea campionatul de trivia 2006 se incheie aici .
|
|
|
Post by mr_broody on Feb 27, 2006 16:47:16 GMT 3
Facand un apel la fair-play`ul jucatorilor am o rugaminte(de fapt cred ca sunt mai multe) .
1.Cei din teamurile mai slabute, care incearca sa`si ajute teamurile prin metode mai necinstite(alias, raspunsuri pe ctrl v si altele), as dori sa terminati cu de astea pentru ca sincer nu reusiti decat sa lasati echipa fara un jucator si va faceti si voi de rusine. Am observat si etapa aceasta unele chestii de genul acesta pe care m`am facut ca nu le vad pentru a nu strica chiar de tot echilibrul unui meci(dak mai exista asa ceva), am zis "hai sa-l las..nu`i mai zic nik acu si asa nu au sanse la victorie" . Si aseara am observat chestii de astea la unele meciuri, dar si io eram obosit si chiar nu aveam chef de discutii, dar e ultima oara cand ma fac ca nu vad chestii de astea.
2.Jucatorii care au ceva de impartit va rog sa impartiti la sfarsitul meciului, nu in timpul meciului pe canal sau pe notice/privat. Si aici ma refer la cei care joaca si la cei care nu joaca in acel moment. Aici am sa dau exemple: ->Pustiu_Alex20 care a inceput sa se ia de eLpaCo, aceasta din urma facand o gluma fina zic eu, insa Alex adresandu`i ceva de genu "BelaCella sa nu te bag eu .. etc etc" .. cu ocazia asta ii zic mersi lu eLpaCo pentru faptul ca nu a incurajat comportamentul lui Alex si de asemenea lui corrinty care a incercat sa`l calmeze pe alex.. ->Christmas_(again) pentru faptul ca in timpul acelui semiscandal i`a adresat pe notice lui alex ceva de genu "die bitch die". A fost sanctionat cu ban in timpul meciului si ii adresez o a 2-a rugaminte sa inceteze cu de astea pentru ca sincer nu ma intereseaza ce conflicte are el .. ->demondice(#colosus) care a inceput sa-si bage in timpul meciului rivalii-colosus chiar dupa ce i`am zis sa inceteze. De acum sper sa nu mai vad de astea mai ales ca colosus mai are doar un meci. Si tin sa precizez, daca citeste demondice, ca nu am nimic cu el asa cum a spus in timpul meciului, ci vreau sa tin meciul sub control.
3.Jucatorii care dau paste cu dovezile ca ei au lag. Sincer toti avem lag, mai mult sau mai putin, insa acest lucru nu se schimba, iar dak vrei sa demonstrezi la cineva ca ai fost inaintea lui ii dai un privat frumos. Copy/paste`ul pe canal este interzis asa cum scrie si in regulament. Nu vreau sa abuzez de faptul ca am grija de meciuri, nu vreau sa dau ban`uri la greu pentru ca nu sufar de mania grandorii si sa arat asta prin impartire de banuri. De acum zic..dak da cineva un prim c/p zic ca nu stia, avertizez, iar la al doilea dau ban.
Multumesc pentru spatiu de emisie si sper sa respectati ce am zis mai sus..
...
|
|
|
Post by mr_broody on Mar 2, 2006 23:18:09 GMT 3
Sincer postul acesta il scriu tremurand pentru ca se amesteca in mine sentimente diverse. Frustrare, nervi si suferinta. E greu cand descoperi ceva de genul acesta si mai greu sa iei decizii. E greu sa vezi cum ai fost naiv si ai crezut in oameni crezand ca dak nu iti sunt prieteni, macar amici sunt, dar nu. Nu joc teatru eu chiar sufar gandindu`ma la ce s`a intamplat...
Deci ...
Makaveli(TriviaShelter) este descalificat pentru tot restul challului pentru faptul ca a jucat un meci(sau doua) cu nickul Peace`(p-neamt). Asa cum scrie regulamentul sanctiunea este categorica, fara drept de apel si irevocabila.Punctajul sau va fi sters si din cadrul teamului TriviaShelter.
vlad_riz , Svenn, Benjamin18 sunt descalificati de la acest chal si punctele obtinute in meciurile cu Kanal si Studentii le sunt sterse(deci Studentii castiga meciul cu p-neamt).Echipa p-neamt ramane in 9 oameni si are dreptul de a alege intre a juca in continuare in componenta aceasta sau a se retrage si sa piarda urmatorul meci la masa verde. Peace` cel original desi nu stiu cine e nu va avea de suferit deoarece il consider doar o victima. Deci cu tot cu Peace` p-neamt ori joaca in 9 oameni ori nu mai joaca deloc..voi alegeti...sorry boys..
Imi pare rau ca s`a ajuns aici, mi`a fost greu sa iau o decizie pentru ca am avut de infruntat doua ganduri. Sa tac ca sa nu creez haos sau sa fiu corect si sa infrunt ceea ce va veni. TriviaShelter nu va fi afectata cu nimic in afara de stergerea punctajului lui Makaveli si va juca in continuare cu 13 oameni. IMi pare rau si pentru voi..
Nu doresc sa aud voci care sa puna sub semnul intrebarii aceasta decizie. Nu doresc sa mai aud oameni care pun la indoiala corectitudinea mea atat timp cat ei sa stiu manjiti.
Rog liderii celorlalte echipe sa`si vada de joc si sa joace in continuare, CORECT, regulamentul a fost aplicat in acest caz asa ca challul merge mai departe, fara Makaveli, vlad_riz, Benjamin18 si Svenn.
O seara buna
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 2, 2006 23:34:26 GMT 3
no comment Ronaldo
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 2, 2006 23:39:00 GMT 3
nu vreau sa ma scuz...nu am nici o scuza..sincer..am fost odata la sala cu mishu si mi`a placut tare mult sa joc alaturi de el..si l`am chemat si la meciu nostru cu kanal..ca sa fie alaturi de noi "psihic". vazand ca nu avem oameni m`am speriat si l`am rugat foarte foarte mult sa joace pt noi sa nu ne facem de ras.a jucat...ce a iesit a iesit s`a vazut..in meciu cu studentii stiam ca vom castiga dar el venise din nou la sala de data aceasta cu nici o intentie de a juca. a jucat pana la urma.din nou ce a iesit se stie..imi pare tare rau ca si svenn si benjamin au fost descalificati..e o decizie incorecta..am trisat si m`am simtit super prost..este numai si numai vina mea si doar 1% vina lu maka..imi cer multe scuze tuturor echipelor participante la acest campionat de trivia si echipei triviashelter pe care am vaduvit`o de un om extrem de important stiu ca nu am scuze chiar deloc..a fost urat din partea mea si astept sa fiu tratat si mai urat.poate ca daca brudi n`ar fi zis am fi zis noi dupa campionat..sentimentul e insa acelasi.de unde ai aflat tu brudi nu stiu si nu conteaza..am gresit si stiu ca nu voi fi vazut cu aceeasi ochi acum de restu jucatorilor..am ajuns prostul concursului asta si inca o data SCUZE MULTE TRIVIASHELTER BRUDI ARTHUR ECHIPA P-NEAMT..dati-mi in cap ca merit..foarte probabil dupa seara asta ma voi lasa de acest sport..poate ca nu merit. si merita precizat ca sunt mai trist ca oricand
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 3, 2006 0:01:03 GMT 3
|
|
|
Post by dan23zalau on Mar 3, 2006 0:01:16 GMT 3
broody ok am inteles ce a facut vlad dar ce legatura are vlad cu benjamin sau cu svenn de trebuia sa ii desalifici si pe ei ma rog aici nu ai dat explicatie si-a asumat vlad intreaga responsabilitate pt ce a facut am pierdut si un meci in fine te rog sa raspunzi
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 3, 2006 0:05:12 GMT 3
Wd triviamax pentru castigarea campionatului
Mk
|
|
|
Post by Alicya on Mar 3, 2006 0:07:03 GMT 3
Nu nu nu, eu as propune o reluare a meciului cu Studentii, insa cu dreptul sa ne alegem alti oameni. Nu asa ar fi mai corect ? Si in continuuare vom juca cu oamenii alesi, fara cei 3. Alicya
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 3, 2006 0:07:57 GMT 3
A , si era sa uit. Scuze ol am fost un porc
|
|
|
Post by Alicya on Mar 3, 2006 0:09:31 GMT 3
Si chiar asa, ce treaba au Svenn si Benjamin ? Poate vreti sa excludeti toata echipa, si gata...
|
|
|
Post by mr_broody on Mar 3, 2006 0:11:43 GMT 3
Nu se rejoaca nimic..decizia ramane mai sus..nu se interpreteaza nimic
|
|
|
Post by Alicya on Mar 3, 2006 0:14:41 GMT 3
Fain,aveti o corectitudine maxima, de apreciat chiar. Decizia ramane cea de mai sus, dar luata de cine? De voi, logic...
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 3, 2006 0:59:48 GMT 3
Si totusi de ce au fost suspendati svenn si benjamin ? ei n-au avut nici o treaba. doar eu cu rizu am vorbit ptr ca era lideru echipei , ei 2 n-aveau nici un cuvant de spus oricum si nu au zis "da sau nu". Noapte Buna si sper sa te gandesti in legatura cu cei 2 Mk
|
|
|
Post by sharp on Mar 3, 2006 2:11:06 GMT 3
broody esti total penibil..te incurci in propiile tale minciuni !.Pe undeva pe la pagina 3 ziceai ceva de STOP NOTICE`URI ..in schimb tu ai recunosc in seara asta pe prv ca ai dat notice`uri in timpul meciului kanal - p-neamt..care s`a tinut la aproape o sapt DUPA acel post.Asadar si prin urmare esti un 0 barat !
|
|