|
Post by Gloria LealZ on Mar 3, 2006 17:16:49 GMT 3
p.s. : sper ca stii ca noi 2 ne vedem curand. See you soon baby
|
|
|
Post by mr_broody on Mar 3, 2006 17:18:00 GMT 3
Astept sa fiu batut pentru ca am intrat pe un mail si pentru ca am descalificat un om. Pe mirc. Astept sa am grija sa nu fiu dat in judecata de Alina pentru ca am subtilizat un bot de trivia. Pe mirc. Astept sa am grija de familia mea pentru ca am fost amenintat de tine. Pe mirc. Astept sa fiu spitalizat de persoane care sunt in drumul meu din cauza unor chestii de 2 lei. Pe mirc.
|
|
emineasca
#Rotrivia
Mandra Buburuzza
|
Post by emineasca on Mar 3, 2006 17:22:41 GMT 3
pfuai de mine mai oameni buni da de-acuma o dati tragi-comic sa mor eu. auzi ca stie unde sta, vine in tara , are cunostinte in domeniu.. saracu broody jur ca mi-e mila de el. fratilor e doar un joc. nu ati platit nimik ca sa intrati , nu aveti nimik de pierdut daca iesiti. vorba voastra e doar un kkt de mirc. daca ar fi sa calculam cate reguli s-a incalcat si cat de obiectiv poate fi acest chal cre ca nimeni nu s-ar baga. fiti si voi mai relaxati ce dreq..
ps. broody sper sa nu ajungi pe la spital cu coastele rupte sau pe la tribunal. rad eu rad... dar e cam de plans... omg omg...
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 3, 2006 17:27:32 GMT 3
A intrat pe mailul meu fara a imi cere permisiunea. A citit niste treburi mai mult decat intime. End of discussion.. brudi nu ai fost amenintat de mine. Noi doi doar o sa avem o mica discutie pe viu cu privire la faptul ca ai furat din casa mea si mi`ai violat intimitatea. In schimb a fost amenintat de Alina si repet.. nu`l vad bine absolut deloc. Cat despre mine.. vreau sa aflu mai multe despre mailurile si intimitatile mele. Pe viu. Amenint ? Ne vedem curand Vladutelule}{}{
|
|
|
Post by Peterr on Mar 3, 2006 17:48:20 GMT 3
=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
P.S.: =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
Mant|s
#Kanal
Psycho Mantis
|
Post by Mant|s on Mar 3, 2006 17:51:33 GMT 3
=))))) ...duamne...multi mai ai in gradina...si unii mai sar si gardu =)))
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 3, 2006 17:53:08 GMT 3
Nu`i asa?
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 3, 2006 17:59:25 GMT 3
Apropo mr_broody, sunt curios ce parere o sa aiba tatal tau despre ocupatia ta pe internet. Eu l`am cunoscut si mi s`a parut un om mai mult decat ok si cerebral. As fi curios sa vad ce zice cand afla ca te ocupi cu .. diverse chestii. Mai multe.. le discuta parintii tai cu Alina
|
|
|
Post by Peterr on Mar 3, 2006 18:02:02 GMT 3
Razvan ; Brudi I wuv you guys... nu am mai ras de mult cu atata pofta =)))))))))
|
|
|
Post by sandossu on Mar 3, 2006 18:05:56 GMT 3
va tai pa toti sa moara broody va si dau in judecata ce retardatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii huooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 3, 2006 18:07:00 GMT 3
nu prea e de ras.. nu tie ti`au fost citite mailurile luni de zile si nu tu ai crezut intr`un om cu atata tarie ca mai apoi sa aflii... Sa fie clar.. repet iar.. nu am de gand sa ii fac circ lui Vlad acasa. Vreau sa rezolv intr`un fel problema pe cale pasnica.. desi nu prea ar merita. In schimb repet..lu` brudi i s`a zis ca e "thin ice" de catre altcineva si din ce am aflat.. nu sta prea bine deloc problema lui daca decide sa continue.
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 3, 2006 18:09:01 GMT 3
lol sandossu ))))) a zis cineva ceva violent aici? De unde ati dedus voi ca eu l`as agresa intr`un fel pe Vlad? Nu, doar o sa am o discutie zilele astea cu parintii si sora lui, pentru ca stiu unde locuieste. Poate reuseste cineva sa`l educe. Atata tot cat despre dat in judecata.. cu aia vorbeste cu Altagracia ca nu`i treaba mea
|
|
|
Post by Peterr on Mar 3, 2006 18:13:46 GMT 3
a... brudi nu ia bataie ? pai nu mai are asa mult farmec mah eh... da` daca tot il da alina in judecata e ok =))))))))))))))))))))))))))
|
|
Ratonu
#Rotrivia
Leader
|
Post by Ratonu on Mar 3, 2006 18:15:47 GMT 3
Hai ca-ncepe sa-mi placa forumul asta. Hah, si ce zi de rahat fusese pana acum...
Va multumesc din tot sufletul!
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 3, 2006 18:19:02 GMT 3
Nu`i problema mea daca brudi ia bataie sau nu.. cu toate ca a facut ce`a facut. Eu nu sunt sanki sau care dracu mai ameninta pe aici cu bataia. Nu peter, cum am spus, eu voi rezolva treaba asta cu tatal lui, pe care l`am cunoscut si care e un om cu mai multi neuroni. La fel si sora lui. Auzi ma.. sa ma duc ca sa`l bat pe brudi )))))))))))))))) hahahahaha da, adevaru e ca e amuzant. De obicei prefer sa folosesc neuronii... deci nu.. nu fac amenintari gratuite si nici violente. Dracu.. nu`s sandossu doamne fereste
|
|