Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 3, 2006 15:32:52 GMT 3
asa e , un hacker Mk
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 3, 2006 15:33:54 GMT 3
Un marlan, nu hecker. Sau.. mai bine le zicea Altagracia ;D
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 3, 2006 15:36:53 GMT 3
Vezi ca te elimina din concurs ca l-ai jignit, ai grija !!! Mk
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 3, 2006 15:41:28 GMT 3
ma pupa`n cur
|
|
|
Post by sharp on Mar 3, 2006 15:44:28 GMT 3
hei baieti..stati la rand ..nu fiti nepoliticosi )
|
|
|
Post by Alicya on Mar 3, 2006 15:44:32 GMT 3
Corect...dupa cum vezi mr_broody,decizia ta e contestata de aproape toata lumea! Nu are de sa le fie suspendate pct-ele celor 4 jucatori si nu au de ce sa fie suspendati vlad_riz, Benjamin sau Svenn ! Asa ca #p-neamt este castigatoarea meciului cu #studentii si va juca meciul cu vlad_riz,Svennn si Benjamin titulari. Iar daca "arbitrul corect" mr_broody nu va permite acest lucru, as ruga ca mai multi jucatori sa fie acolo sa conteste acest lucru. Multumesc mult tuturor triviomanilor care considera trivia doar un joc, si o practica pt distractie . Mr broody vei vedea ca, chiar daca nu se cunosc, triviomanii se ajuta reciproc
|
|
|
Post by AxinTe on Mar 3, 2006 15:55:59 GMT 3
scuzatz ca ma bag dar...
1) regulamentul ala e doar ca sa fie, nu am vazut regulament mai varza ca ala. 2) de ce sa ii excluzi pe benjamin si svenn? de ce sa le iei punctele(implicit si meciul)? 3) cum ai aflat ca a jucat maka? daca vlad si mishu nu recunosteau cu ce dovezi veneai?(nu e cazul.. amandoi sunt oameni de cuvant)
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 3, 2006 15:59:50 GMT 3
Asta cu dovezile a spus voalat AltaGracia. Cert este ca acest brudi , ca sa ajunga la aceste dovezi a spart un mail si a furat un robot, restu nu ma intereseaza.
Mk
|
|
|
Post by AxinTe on Mar 3, 2006 16:16:11 GMT 3
Asta cu dovezile a spus voalat AltaGracia. Cert este ca acest brudi , ca sa ajunga la aceste dovezi a spart un mail si a furat un robot, restu nu ma intereseaza. Mk ce a facut? .. in cazul asta ar trebui sa fie el suspendat .. pe viata.
|
|
|
Post by mr_broody on Mar 3, 2006 16:20:12 GMT 3
In cazul lui mihai si a lui vlad nu doresc sa mai aduc discutia..sunt descalificati. In cazul punctajelor ma mai gandesc(sigur va fi ca vor fi sterse punctajele lui Peace si vlad din meciurile cu kanal si studentii) .. In cazu` lu benjamin si svenn chiar nu stiu ce sa fac...o sa astept sa vina weber sa vorbesc cu el pentru ca iin momentul asta nu am cum sa iau o decizie.
Astea 4 pagini si ce s`a scris despre mine sincer..nu ma intereseaza..ziceti ce vreti .. shoot me...
P.S.: Am sters botu din calculator si am lasat doar logul ala..
|
|
|
Post by sharp on Mar 3, 2006 16:23:15 GMT 3
am impresia ca tu folosesti un dovleac in loc de cap mah baiete...scrie clar ..DESCALIFICARE pt ce au facut..dar ce treaba au punctele ??!! au fost obtinute pe buna dreptate..fara script`uri & other shit ..mah tu gandesti cand scrii sau esti pe post de marioneta ..?
|
|
|
Post by AxinTe on Mar 3, 2006 16:23:57 GMT 3
pai tu ai luat deciziile alea de unul singur?
|
|
|
Post by Alicya on Mar 3, 2006 16:25:02 GMT 3
mr_broody inseamna ca nu ai nici o treaba cu arbitrajul, ca sa nu mai zic ca deciziile pe care le-ai luat, au fost din capul tau, dupa niste reguli numai de tine stiute, pt ca in regulament nu scrie nimic din ceea ce ai facut tu !! Si eu insist sa joace vlad_riz, pt ca nu a incalcat cu nimic regulamentul. Si multi jucatori spun asta. Ar trebui sa mai si gandesti inainte sa iei niste decizii din alea
|
|
|
Post by sharp on Mar 3, 2006 16:27:00 GMT 3
P.S : ar fi bine sa te cam intereseze ..ca sunt prea multi cu aceeasi parere si asta dovedeste ceva..zic eu
|
|
|
Post by mr_broody on Mar 3, 2006 16:35:47 GMT 3
Deci..sfat cu weber...eroarea a fost a noastra pentru ca nu ne`am gandit la faza cu punctele...deci..concluzie finala dupa analiza mai buna
1.Makaveli si vlad_riz descalificati de la acest chal, dar punctele raman. 2.PUnctele lui Peace` vor fi sterse de la ambele meciuri(deci tot victorie Studentii). 3.Svenn si Benjamin vor fi lasati sa joace in continuare dak doresc cu scuzele de rigoare pt ca i`am implicat in asta(in tensiunea momentului am considerat ca se cade suspend si la ei..insa la o analiza mai atenta mi`am dat seama ca e tampenie) ..
Aa...regulamentul nu spune multe...hai sa fim seriosi..vlad ca lider isi asuma responsabilitatea deciziilor, el cu makaveli au fost autorii acestei chestiuni asa ca sufera consecintele..
P.S.: Continuati sa zicetz despre mine..hai go go
O zi buna
|
|