Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 2, 2006 22:05:52 GMT 3
Ce poti sa comentezi la o astfel de aberatie ? Cred ca v-ati prins la ce persoana face referire dupa terminatia "-atu" . Si mai pun pariu ca daca vorbea pe privat cu respectivul il felicita pentru punctajul facut si facea tot posibilul sa se faca placut in fata lui iar prin alte parti il "barfea" si il acuza de tot felu de ... mda nici nu are rost sa comentez mai mult, concluziile le trageti voi.
MK - uitasem sa ma semnez
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 2, 2006 22:23:44 GMT 3
mihaitz, tin sa iti readuc aminte ca vorbim de mr_broody.. u know.. al' de sparge mailuri and all that de unde atatea scrupule sa respecte jucatori la nivelul carora nici cu catalige nu ar putea ajunge? imi aduc aminte de un moment.. nu stiu cum sa ii zic.. patetic..penibil.. din istoria forumului shelter (si de fapt unul din momentele cele mai penibile din istoria triviei).. cand apre un thread.............................................. "mandria lu' brudi" (pot sa ma opresc aici, ca povestea tot patetica ramane. doamne.. mi-a fost si mila de el atunci.. si nush ma asteptam sa se faca mic mic mic..nu i-am zis nimic atunci ca na.. imi era mie jena de jena lui). asa.. si pe acest thread apare un log care arata cum l-a batut el pe sindicatu la un chal . pe intrebari facute sau stiute la perfectie (dupa ceva timp de memorare) de brudi si la prima vedere de sindicatu. intrebarile date de shelter la chal, le stiti cu totii si stiti ca nu-s deloc comune. in sfarsitul postului, care totusi se afla pe threadul "mandria lu'brudi" un }{sindicatu si ceva explicatii care aratau ca mandria consta nu in faptul ca a castigat, ci cu cine a castigat. in conditii pe care el le stia. e ca si cum..s-ar bate unul din jucatorii buni ca a castigat un chal cu mine . brudi, mi-e mila de tine.. again so.. nu fiti surprinsi.. asta e brudi.. si.. mandria lui AutumnLeaf
|
|
|
Post by mr_broody on Apr 2, 2006 22:24:16 GMT 3
Sa zicem ca exprimam o parere generala Edit: Raspuneam la primul post
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 2, 2006 22:28:45 GMT 3
Limită când N → ∞ din la puterea N GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 2, 2006 22:30:20 GMT 3
parere as in.. barfa..calomniere..acuzatie marlaneasca fara nici o dovada.. asta e definitia parerii din wikipedia mai nou? well de aia ziceam ca imparti podiumul cu altii ca tine ca doar e plin de voi AutumnLeaf
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 2, 2006 22:46:47 GMT 3
Generala ?!? Pai e prima data cand vad asa ceva... zau ca mai bine te abtineai.
Mk
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 2, 2006 23:10:38 GMT 3
pai ce, viermii au coloana vertebrala? e aiurea sa nu ai o parere a ta, dar asta nu-i o surpriza din partea unuia ca brudi AutumnLeaf
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Apr 3, 2006 22:35:28 GMT 3
Sugerez limita de emoticoane/post Rugaminte sa va ganditi si la userii care stau aproximativ 5 minute sa incarce o pagina plina de fete zambitoare cand au viteza de 28 kb/s. Multumesc anticipat.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 3, 2006 22:41:39 GMT 3
am pus juma de mega de emotioane =)) GLZ
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Apr 4, 2006 0:03:57 GMT 3
Am uitat sa spun ca fiind animate rup procesoru :S nu toti avem dual-core (
|
|
|
Post by Sensiblu on Apr 4, 2006 0:28:37 GMT 3
lol chiar e tare faza ... se ocupa 99% la mine cand sunt la partea cu zambaretii
|
|
|
Post by balexis on Apr 4, 2006 0:41:51 GMT 3
da... chiar la asta ma gandeam si io... ati pute sa stergeti postul ala pls? banuiesc ca puteti modifica sau ceva de genul... nu de alta, dar incarca juma de minut la pagina. succese nelimitate
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 4, 2006 0:50:11 GMT 3
Multitudinea de emoticoane e direct proportionala cu rasul meu cand am vazut primul post... GLZ
|
|
|
Post by ArthurW on Apr 4, 2006 1:31:00 GMT 3
Însănătoşire grabnică Răzvan <
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 4, 2006 2:24:41 GMT 3