Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 29, 2006 11:09:07 GMT 3
Fac un feedback la postul care este dedicat in totalitate partidei din semifinala, pentru ca in postul deschis de Arthur si`au facut aparitia cativa frustrati care vor sa transforme acel topic, in unul de mahala plin de replici de 2 lei, considerate "amuzante".
Eu unul am muncit ceva pentru canalul pe care`l reprezint si am muncit ceva ca sa cladesc echipa asta. Ea a ajuns intr`o faza superioara a unei competitii si as dori ca atentia sa o canalizam, macar o singura data pe forumu` asta, asupra treburilor importante. Pentru frustrati si complexati, sunt destule topicuri unde stam la dispozitie pentru discutii.
De asemenea, alt motiv este senzatia pe care ti`ar da`o semifinala Liverpool - Chelsea, iar in semifinala aia sa te trezesti ca joaca Henry si tot Henry se ia la harta gratuit cu Gerrard si Lampard.
Asadar, propun lui Arthur, cel mult sa lase topicul celalalt pentru aberatii .. stim noi al cui style, iar aici sa se discute treburi organizatorice privind meciul. Am si o dorinta..mai am un singur dor..alea.
Cam atat. 2 threaduri, unul pentru meci si altul pentru umplutul forumului cu posturi.
Multumesc
GLZ
Eu unul am muncit ceva pentru canalul pe care`l reprezint si am muncit ceva ca sa cladesc echipa asta. Ea a ajuns intr`o faza superioara a unei competitii si as dori ca atentia sa o canalizam, macar o singura data pe forumu` asta, asupra treburilor importante. Pentru frustrati si complexati, sunt destule topicuri unde stam la dispozitie pentru discutii.
De asemenea, alt motiv este senzatia pe care ti`ar da`o semifinala Liverpool - Chelsea, iar in semifinala aia sa te trezesti ca joaca Henry si tot Henry se ia la harta gratuit cu Gerrard si Lampard.
Asadar, propun lui Arthur, cel mult sa lase topicul celalalt pentru aberatii .. stim noi al cui style, iar aici sa se discute treburi organizatorice privind meciul. Am si o dorinta..mai am un singur dor..alea.
Două echipe de înaltă clasă care au învins în mare parte lejer toate echipele din grupa aferentă; dacă se va păstra bunul simţ, meciul se anunţă a fi spectaculos. Balanţa şanselor de câştig se înclină uşor spre echipa lui Theo, şi rămâne de văzut dacă deja clasica unitatea shelteristă reuşeşte să pună contragreutate pe drumul victoriei. Baftă amânduror echipe.
ArthurW
ArthurW
So.. la 14:30 jucam.
GLZ
GLZ
Ok, despre meci (ca ne`am lamurit toti cu amundi&ciuleandra ). Am auzit cum ca s`ar juca pe intrebari 100% noi. Sper ca n`o sa fie pentru ca ne pierdem 2 ore si 40 de minute din viata total aiurea (restul de 20 reprezinta capitala Romaniei si capitala Etiopiei).
Spunea Bios mai demult ca nimanui nu`i place sa se uite in stanga si dupa aia in dreapta, intrebandu`se "ce dracu vrea robotul de la noi".
Nu se pune nici pe departe problema cum ca noua nu ne`ar conveni (desi dintr`un anumit punct de vedere, nu, pentru ca nu stim sigur daca celelalte 3 echipe din semi, au sau n`au setul asa numit "nou") dimpotriva.
Am mai intrebat chestia asta pe aproape toate topicurile si am obtinut foarte multe raspunsuri din partea organizatorului. 0.
Avand in vedere ca este totusi semifinala, sunt cele mai bune 4 echipe de pe undernet, poate acum se va uita cineva si la "luptatorii de la retrogradare" pe nume shelter si ni se va raspunde. Oricum, cred ca si pe cei din trivi intereseaza intr`o oarecare masura treaba asta, pentru ca si ei se antreneaza.
Mie personal mi`au placut intrebarile din sferturi. Am detectat si foarte multe la prima vedere. A fost un amalgam reusit.
Cam atat.
GLZ
Spunea Bios mai demult ca nimanui nu`i place sa se uite in stanga si dupa aia in dreapta, intrebandu`se "ce dracu vrea robotul de la noi".
Nu se pune nici pe departe problema cum ca noua nu ne`ar conveni (desi dintr`un anumit punct de vedere, nu, pentru ca nu stim sigur daca celelalte 3 echipe din semi, au sau n`au setul asa numit "nou") dimpotriva.
Am mai intrebat chestia asta pe aproape toate topicurile si am obtinut foarte multe raspunsuri din partea organizatorului. 0.
Avand in vedere ca este totusi semifinala, sunt cele mai bune 4 echipe de pe undernet, poate acum se va uita cineva si la "luptatorii de la retrogradare" pe nume shelter si ni se va raspunde. Oricum, cred ca si pe cei din trivi intereseaza intr`o oarecare masura treaba asta, pentru ca si ei se antreneaza.
Mie personal mi`au placut intrebarile din sferturi. Am detectat si foarte multe la prima vedere. A fost un amalgam reusit.
Cam atat.
GLZ
ok am si ieu o nedumerire.. regulamentu pe site referitor la cine cu cine juaca in semifinale mi se pare umpic interpretabil (puate nu-s io in stare sa-l interpretez calumea) .. asa ca m-am uitat si io la reguli aici pe forum
Dupa sferturi, semifinalele unde vor fi urmatoarele meciuri:
Echipa Castigatoare A1-B2 - Echipe Castigatoare C1-D2
Echipa Castigatoare A2-B1 - Echipe Castigatoare C2-D1
alte minti (puate mai luminate) cum interpreteaza kestia asta? - dpdv al interpretarii regulamentului si ATAT
p.s. repetai un cuvant, scuze
osamik
Dupa sferturi, semifinalele unde vor fi urmatoarele meciuri:
Echipa Castigatoare A1-B2 - Echipe Castigatoare C1-D2
Echipa Castigatoare A2-B1 - Echipe Castigatoare C2-D1
alte minti (puate mai luminate) cum interpreteaza kestia asta? - dpdv al interpretarii regulamentului si ATAT
p.s. repetai un cuvant, scuze
osamik
Probabil pe forum este un draft pus de Orhe, nu de Arthur, care a fost ajustat intre timp. Daca il compari cu regulamentul de pe sait mai descoperi si alte diferente.
elrubio
elrubio
regulamentul oficial nu se citeste pe forum ci pe site unde scrie clar cine cu cine va juca.
AB2 = A2 vs B1 = Cella-Trivi
CD1 = C1 vs D2 = Shelter-Studentii
AB2 - CD1 = Trivi - Shelter
brudi
AB2 = A2 vs B1 = Cella-Trivi
CD1 = C1 vs D2 = Shelter-Studentii
AB2 - CD1 = Trivi - Shelter
brudi
Răzvan, pentru etapa a 2-a lui Chal i s-a pus la dispoziţie un fişier de peste 16000 de întrebări, din care câteva s-au pus în sferturi (vreo 1800) şi alte 1000 se preconizează că se vor pune weekendul aceeasta. Deci întrebări avem cât cuprinde.
ArthurW
ArthurW
Cam atat. 2 threaduri, unul pentru meci si altul pentru umplutul forumului cu posturi.
Multumesc
GLZ