|
Post by ArthurW on Mar 27, 2006 18:05:18 GMT 3
Meciul este programat pe ora 18. Favorită este TriviaMax, care până în acest moment a câştigat fiecare meci. Rotrivia va avea o sarcină destul de dificilă în încercarea de a detrona liderul, dar trebuie să-i urăm mult succes, pentru că nu e imposibil acest lucru.
|
|
Ratonu
#Rotrivia
Leader
|
Post by Ratonu on Mar 27, 2006 22:14:24 GMT 3
Trebuie, da. Multumim, nea Ovidiu!
|
|
|
Post by ArthurW on Mar 27, 2006 23:29:53 GMT 3
Acum e Florin ... Ovidiu a plecat de mult la concurenţă
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 28, 2006 10:32:26 GMT 3
Felicitari Rip pentru postul de antrenor la nationala de juniori GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 29, 2006 12:33:27 GMT 3
De`abia astept meciul jonny_rip vs. rotrivia. O semifinala de vis GLZ
|
|
|
Post by Jonny_RIP on Mar 30, 2006 6:46:53 GMT 3
Felicitari Rip pentru postul de antrenor la nationala de juniori GLZ ms ... sper sa castigam titlul Nu va fi Jonny_RIP vs Rotrivia ci va fi TriviaMax vs Rotrivia. In ultima vreme nu am jucat mai deloc trivia si m-am axat destul de mult pe FK unde am destul de multe de facut. Asa ca spre deosebire de meciurile din grupe sunt sigur ca vor fi destul de multi care ma vor depasi la nr de puncte de la mine din echipa.
|
|
|
Post by tomescu on Mar 31, 2006 3:26:58 GMT 3
Lasa rip, ca or sa vina intrebari noi pentru toata lumea , si deh , la chalul cellabela-max , ai facut cele mai multe puncte pe intrebari la prima vedere, iar echipa triviamax este cea mai completa daca joaca in formula completa . Bafta
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 31, 2006 8:29:32 GMT 3
imi place ca tomescu e new member de cateva luni bune..wd esti mereu fresh ms
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 31, 2006 12:18:16 GMT 3
Si eu tin cu Max si cred ca se vor impune (chiar daca vor avea un meci dificil). Imi place aproape toata echipa si cand zic aproape inseamna ca exclud pe cercopitecul de servici care in afara de comentarii nu stie altceva.
Mk
|
|
|
Post by seseseco on Mar 31, 2006 16:52:34 GMT 3
Dragutza semifinala... Triviamax-Rotrivia! Succes le doresc la amandoo echipele, dar cel mai mult la Max desigur.... Poate eu nu ma pricep, dar din ce scrie acilea imi dau seama doar de ora meciului... ora 18, dar cand io nu ma descurc, poate ma lamureshte si pe mine cineva! Pana atunci: Hai Maxu!
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 1, 2006 0:52:19 GMT 3
Felicitari Rip pentru postul de antrenor la nationala de juniori GLZ ms ... sper sa castigam titlul Nu va fi Jonny_RIP vs Rotrivia ci va fi TriviaMax vs Rotrivia. In ultima vreme nu am jucat mai deloc trivia si m-am axat destul de mult pe FK unde am destul de multe de facut. Asa ca spre deosebire de meciurile din grupe sunt sigur ca vor fi destul de multi care ma vor depasi la nr de puncte de la mine din echipa. Hehe..na, multa bafta. Eu FK joc cam deeee 5-6 zile . Mi se pare destul de interesant, cu toate ca se pierde mult din ideea de "fotbal". E matematica pura ce`i acolo, dar asta nu inseamna ca`i mai putin interesant. Dimpotriva. Obisnuiam acum ani sa mai joc hattrick..dar m`am lasat. Noah.. am primit stire cu selectionerul, am intrat..si mi`a sarit nickul tau in ochi. Bravos Am mai citit si forumul respectiv.. si spre surprinderea mea.. Aniujual m`a lamurit cu multe am trait s`o vad si p`asta. Oricum, bravo voua..cei implicati Cat despre meci.. o sa va fie f. greu. Vorbim dupa si iti spun de ce. GLZ
|
|
|
Post by Jonny_RIP on Apr 1, 2006 21:06:06 GMT 3
Bravo rotrivia, bafta in finala !
|
|
Ratonu
#Rotrivia
Leader
|
Post by Ratonu on Apr 1, 2006 21:20:28 GMT 3
Felicitari TriviaMax, felicitari Rotrivia! Sa fiti iubiti!
|
|
|
Post by addart on Apr 1, 2006 21:23:37 GMT 3
Felicitari Rotrivia. Ati fost mai buni, mai antrenati, mai antrenanti. Succes in finala. Bvo si Triviamax. Poate daca mai exersam (adica nu "exersãm" la prezent) un pic... Mi-a placut si atitudinea noastra in general (nu barfe, nu batai, nu flori in capul adversarilor). Cand s-a facut echipa inaintea concursului speram sa avem doar liniste... si am avut-o. Multumesc pt asta. A fost un superchallenge (privind spre Tmax... nu stiu ce s-a intamplat la alte echipe). Pacat ca cei care au vorbit prea mult... au stricat atmosfera generala. Dar ce imi pasa mie de restul?
|
|
|
Post by RaY3La on Apr 1, 2006 23:56:36 GMT 3
wd olz ... a fost un meci super tare .... totushi mi se pare cam mult trei ore .... am adormit dupa primele doua ... asta este ... hai sa fie bafta in finala ... shi bafta shi trivi`jr ....
|
|