|
Post by vlad_riz on Mar 14, 2006 0:19:57 GMT 3
am inteles ca, desi la inceput era departajarea altfel, se face totusi pe golaveraj..asta in cazul in care frenchasterix ia bataie de la kanal cum se calculeaza acest golaveraj? pe site vad ca apar doar pctele facute de echipa..nu si cele facute de adversari in meci..si e cam aiurea..sa ma lamureasca un organizator..doi..trei..cum va fi pana la urma?
|
|
|
Post by benjamin18 on Mar 14, 2006 0:29:50 GMT 3
eu din cate am auzit daca frenchu` face mai mult de 800 de pcte vom parasi aceasta competitie....atat stiu...acum sa asteptam organizatorii sa vedem ce vor face ....sper baraj
|
|
|
Post by ArthurW on Mar 14, 2006 2:20:10 GMT 3
So...
Daca frenchu pierde cu kanal vetzi fi toate 3 la egalitate(presupunand ca evident studentii bate pe albatross) .. Urmatorul criteriu dupa puncte sunt meciurile directe la care este egalitate.. Urmatorul criteriu este numarul total de puncte(nu punctaverajul adik diferneta dintre pcte facute-pcte primite) .. deci..dak frenchkiss obtine mai mult de 719 puncte in meciul cu kanal sunt calificati. Studentii au cele mai mici sanse sa se califice mai depaerte pt ca au nevoie de aproximativ 1200 de puncte(minim) pt a indeplini criteriul .. Deci p-neamt e la mana rezultatelor.
brudi Multumesc
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 14, 2006 10:51:38 GMT 3
ok got it
|
|