|
Post by ArthurW on Jan 23, 2006 14:47:15 GMT 3
4.02.2006 18-20
|
|
|
Post by capsusimogyo on Jan 25, 2006 10:34:47 GMT 3
atat eu (mogyo) cat si capsunyca ne cerem mii de scuze pt faptul ca NU am putut fi "prezenti" la meciul french}{asterix versus p-neamt. S-ar putea intelege ca , din cauza faptului ca locuim in P. Neamt nu am fi vrut sa fim intr-o postura delicata jucand "impotriva" orasului natal al capsunycii ... va ASIGURAM ca nu acesta a fost motivul absentei noastre. Capsunyca mea mult iubita este EXACT in aceasta perioada "prinsa" in drumuri P. Neamt-Iasi (sesiunea de examene)..si ca urmare si urmatoarele 2 weekenduri va fi plecata, este drept , puteam fi eu prezent duminica trecuta, dar cine stie ce inseamna ambra net ma intelege cand spun ca NU am avut de net DELOC de vineri dimineata (de cand a plecat capsunyca la Iasi)...si PANA azi(inclusiv)...deci... e posibil sa nu am in continuare internet desi sun zilnic la sediul ambra....satul fiind sa raspund fiecarei vanzatoare de acolo "dornice" sa ma ajute ca "NU am cum sa vad ce draci de eroare imi da conexiunea atata timp cat am rooter si 2 calcuri in casa"...iar ele sa imi raspunda" Aaaa ....ce este acela un rooter?" Speram sa ne acceptati scuzele DRAGI colegi
|
|
|
Post by capsusimogyo on Jan 25, 2006 10:37:20 GMT 3
Doresc sa aduc o "nota" la cele spuse mai devreme....pt ca v-ati putea intreba "Cum nu are net dar posteaza mesaj pe forum?"...ei bine, verific intrecerea si forumul de la servici. Cu drag , capsuSImogyo
|
|
|
Post by atenna on Feb 5, 2006 9:29:32 GMT 3
By the way....Djulwes face pate din echipa french}{asterix?
|
|
|
Post by mr_broody on Feb 5, 2006 11:13:12 GMT 3
djulwes = saban si da face parte
|
|