|
Post by balexis on Feb 5, 2006 19:37:45 GMT 3
aia era o gluma. oricum, sincer, atmosfera din timpul meciului a fost de kko... cu tot felul de comentarii din partea ambelor formatii. noroc de scorul strans si de evolutie. imi pare rau ca a iesit asa totusi. poate jucam candva un amical pe intrebari "normale". anyway, in stilul traditional #kanal, jeje
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 5, 2006 20:57:11 GMT 3
ignora`l ma pe dan iti zic..nu a fost de kko..eu m`am distrat caci in fond asta ar trb sa presupuna trivia..distractie
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 5, 2006 20:59:38 GMT 3
desi atunci cand ma gandesc ca am luat 2 kick`uri si castigam injur printre dinti dar asta e;cei mai buni au castigat jeje
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 5, 2006 21:00:15 GMT 3
mr broody mai bine recunoaste ca nici nu iti pasa de kickurile alea luate.... a luat kick gata te doare shtim noi unde ...... ciudat ma aseara imi spuneai ca mai iti trebeau niste puncte pe kanal si urcai pe locu 3 la top azi in fine nu vreau sa insinuez nimica
Rw
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 5, 2006 21:00:39 GMT 3
totusi puteai sa vb si cu domnu weber sa hotarati ceva
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 5, 2006 21:07:14 GMT 3
mor cu gandul ca si asa meciul nu mai poate fi castigat orice s`ar intampla..asa ca sa incheiem aici asta pt ca punctele nu o sa mi le iau..dar pe viitor ar trb discutat
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 5, 2006 21:07:58 GMT 3
woph numa smite dati..tristilor
|
|
|
Post by mr_broody on Feb 5, 2006 21:11:39 GMT 3
Am vorbit, am hotarat. Ala e scorul si . Putea sa fie si colosus sau trivia24 in situtatia lu kanal si tot la fel faceam . Kickurile fac parte din peisaj fie ca e meci de asta super echilibrat, fie ca e un meci din ala care se duce de la un capat la altu in favoarea unei echipe. Ah..si da..acum 2 zile chiar am iesit pana la urma pe locul 3 pe kanal...si sunt si pe locul 7 in top general...are ceva? Daca ma duc acu si joc pe cellabela sau pe .. p-neamt de ex..si sunt pe locul 3 pe o zi...are ceva? Haide ma sa fim seriosi..astia de la p-neamt au fost baieti finuti si au recunoscut ca au pierdut cu tot cu kickurile alea(e normal sa fii frustrat cand stii ca aveai victoria in mana la kickurile alea)...dar asa e botul..pentru toata lumea...parerea mea ca din meciul asta trrebe trasa concluzia ca echipele sunt echilibrate si valoroase.. Oricum..bravo vlad riz pt atutidine..orice ar fi oricum toata lumea era frustrata dak pierdea...si kanal..si p-neamt..nu se putea altfel ..coineva trebea sa piarda si e mai frustrant cand stii ca aveai victoria in mana(pacat pt cei de la p-neamt ca nu au mai luptat la ultima intrebare...adik na..au am vazut 7 raspunsuri de la kanal..cine stie dak copia rizoiu si se termina egal..) .. oricum ce a fost a fost...urmaeaza urmatoarele meciuri pt amandoua echipe..si sferturile..si decat sa se piarda vremea in discutii de asrea care nu duc la nimic(rezltatul ramane acelasi) . Ah si da lucian nu imi pasa de kickurile alea pentru ca ele sunt normale intr`un meci(uite`te si tu la trivi care iau 10 kickuri minim pe meci). Tot ce pot sa spune e ca imi pare rau pentru ca dak nu erau alea p-neamt castiga..asta e.. O seara frumoasa..
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 5, 2006 21:13:21 GMT 3
corect explicat..o seara frumoasa
|
|
|
Post by altag|rl on Feb 5, 2006 21:44:34 GMT 3
exalt vladu }{ pentru joc,pentru atitudine,pentru ceea ce demonstrezi
|
|
|
Post by ArthurW on Feb 5, 2006 21:46:48 GMT 3
In legatura cu kick-urile de la challenge - Initial KorTexx fixase o constanta de timp de 0.65 secunde si un kick de viteza la 0.7 secunde . . . Totusi nu apare la nicio regula scris ca nu ai voie sa tastezi prea repede. Ionuţ, am două observaţii referitor la ceea ce ai spus mai devreme: 1) Vlad pusese constanta "tgreact" la 0.7, 0.65 e doar la versiunile actuale. Şi dacă-mi aduc aminte bine kick era la 1 secundă iniţial, respectiv la 8 cps. 2) Nu am inclus aşa ceva în reguli pentru că într-adevăr nu sunt reguli, sunt doar nişte limitări ale botului puse din configuraţie. Şi de vreme ce s-a setat aşa de la începutul chal-ului, rămâne aşa până la capăt. Sau cel puţin în faza grupelor. P.S. Vlad la care mă refer eu e KorTexx (că la câţi Vlazi sunt prin preajmă . . . Andriescu, Rizoiu şi alţii . . . şansele de confuzie sunt mari)
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 5, 2006 21:47:29 GMT 3
}{}{ tristo
|
|
|
Post by altag|rl on Feb 5, 2006 22:13:14 GMT 3
*trist`o, poate pls ( off gramatica
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 5, 2006 22:15:50 GMT 3
auleu da..tre sa mai studiez
|
|
|
Post by ElRubio on Feb 6, 2006 2:02:50 GMT 3
In legatura cu kick-urile de la challenge - Initial KorTexx fixase o constanta de timp de 0.65 secunde si un kick de viteza la 0.7 secunde . . . Totusi nu apare la nicio regula scris ca nu ai voie sa tastezi prea repede. Ionuţ, am două observaţii referitor la ceea ce ai spus mai devreme: 1) Vlad pusese constanta "tgreact" la 0.7, 0.65 e doar la versiunile actuale. Şi dacă-mi aduc aminte bine kick era la 1 secundă iniţial, respectiv la 8 cps. 2) Nu am inclus aşa ceva în reguli pentru că într-adevăr nu sunt reguli, sunt doar nişte limitări ale botului puse din configuraţie. Şi de vreme ce s-a setat aşa de la începutul chal-ului, rămâne aşa până la capăt. Sau cel puţin în faza grupelor. Da, KorTexx a tot ajustat limitele respective pentru a gasi un optim la reactie/viteza. In conditiile lui Hexy de atunci se pare ca tgreact de 0.65 cu limite de kick la 0.8 respectiv 15 cps asigurau faptul ca oricine raspunde "pe bune" nu va lua kick. De fapt asta era si ideea, kick sa ia doar cei ce triseaza in vreun fel, nu cei care sunt foarte rapizi. Sugerez ca cel putin dupa faza grupelor sa se ajusteze constanta tgreact la un 0.25 si un kick la 0.5, care ar da rezultate mult mai bune.
|
|