Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 24, 2006 13:19:47 GMT 3
sambata viitoare de la 10:45 a.m. Danke
GZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 24, 2006 14:02:24 GMT 3
wow!!! faina ora. jucam la si 45 ca in champions league MK
|
|
|
Post by Fr0z3nas|c3 on Feb 24, 2006 19:51:22 GMT 3
Cine se trezeste asa devreme N-am mai jucat asa dimineatza de pe vremea cand citeam poezii ardelenesti din biblia satanista a acolitilor lui Jiji. Daca altfel nu se poate, ma voi stradui sa ajut echipa cu riscul de a ma transforma intr-un zombie pentru restul zilei.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 24, 2006 22:24:48 GMT 3
Eeeee hai e totusi 11 si cum sambata aia in timpul zilei nu prea puteam ajunge ( duminica n`au putut adversarii.. iar vineri nu poate nimeni ) mi se pare o ora rezonabila pentru toti membri ( a se vedea de exemplu Alina care poate ori dimineata, ori seara ). Nu e totusi 6 a.m. si nici macar 8 a.m. .. e 11. GZ
|
|
|
Post by mr_broody on Feb 25, 2006 0:02:35 GMT 3
cine se trezeste primu sa dea bip la ceilalti pls inclusiv mie ;d
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 25, 2006 4:58:59 GMT 3
nici pt mine nu e tarziu, e de-abia 1 noaptea dar parca stabilisem ca la meciul asta lustruiesc tusa, fac echilibristica pe bara etc ) . noah let me know daca au intervenit modificari. mie imi place sa joc, as juca in fiecare meci (si prelungiri) dar poate tura asta ajut team-ul mai bine daca nu joc (nu stiu daca as face mai mult de 5 puncte printre vitezomani ). bafta }{ Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 25, 2006 7:08:00 GMT 3
Daca nu convine, programati voi & gata. Sau cumparati`va un leader care nu are treaba in weekend in timpul zilei si seara.
GZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 25, 2006 7:56:33 GMT 3
ma indoiesc toti vor sa batem in meciul asta deci or sa vina chiar si frecandu-se la ochi p.s.: ma ofer sa le fac program de inviorare Altagracia
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Feb 25, 2006 9:19:26 GMT 3
hihi ce apprentice serios ;D si la antrenamente e prima cred ca`ti maresc salariul si iti dau si 15 % dintr`un eventual transfer
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Feb 25, 2006 15:16:26 GMT 3
Vin si eu daca se lasa cu plata. Vreau 20% din valoarea punctelor obtinute drept spor de periculozitate.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 4, 2006 13:57:28 GMT 3
Uite asta numesc eu echipa in adevaratul sens al cuvantului, sa faci recordu de puncte, care tot shelterului apartinea in conditiile in care am lipsit si eu si Mihai Ma intreb meciu viitor cat se va face, probabil peste 1650 WD , Va iubesc si sunt alaturi de voi }{}{}{ Mk
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 4, 2006 14:08:14 GMT 3
awww }{}{}{ dap.. iar am batut toate recordurile.. sindi la punctaj.. noi la team. Vreau sa`mi cer scuze fata de colegi pentru ca am luat 2 kickuri pentru viteza si n`am atins 300 de puncte..am fi fost singurii care ar fi reusit sa avem 3 oameni cu peste 300 mii de scuze..promit sa scriu mai incet ca sa mai batem un record i`m sad Sper sa tineti cont ca.. n`au fost sdd si maka si cu toate astea.... in fine eu acum plec ca mi`a cazut o ghinda de 600 de pct in cap. Mie nu mi`au placut intrebarile. Biblie din 3 in 3 ....... cam mult sincer.. si ce e in exces, strica. Gloria Leal Zorzonel P.S. : oare am batut si recordu ala cu.. 2 oameni cu media peste 4 cps ? Bineinteles, raspunzand la peste 130 de intrebari. Cam penala faza.. si asa suntem niste jucatori de 2 lei care n`o sa prindem nici top 10 in intalnirile din fazele superioare. Sincer, nu stiu ce sa ma fac.. dupa ce ca scriem la reluare, mai si facem puncte putine. Ntz ntz.. alea alea... hai FORZA SHELTER..we are the best .. deci si in concluzie. P.P.S: felicitari bardenegri pentru fair-play
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 4, 2006 14:11:53 GMT 3
bravo teamu, u made me proud, again , tx mihai pt suport <, si subscriu la p.s.-ul hijei. sunt Multumita. Altagracia
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Mar 4, 2006 14:58:43 GMT 3
Felicitari Lilly! Vezi ca poti sa joci si cand esti somnoroasa?
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 4, 2006 15:10:41 GMT 3
Si joaca foarte bine GZ
|
|