|
Post by souljalikeme on Nov 15, 2005 19:28:41 GMT 3
Avand in vedere obraznicia unor Gueshti si faptul ca aceshtia dauneaza forumului am indrazneala de a propune (in cazul in care este posibil) ca fiecare utilizator nou ce acceseaza forumul sa nu poata posta daca nu se inregistreaza. Sper sa fie posibila aceasta optiune si astfel sa scapam pe Gueshti!!! Votati, nu va zgarciti. E GRATIS! Astept raspuns de la Arthur daca este posibil sau nu ca sa stiu daca isi are rostu propunerea.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Nov 15, 2005 19:30:49 GMT 3
BRavo Mijule Geniule se vede ca citesti enorm
|
|
|
Post by painkiller on Nov 15, 2005 19:40:17 GMT 3
Total de acord. Faza e ca isi pot face si usere sub alte nume. De fapt asta e si problema. Frica, rusinea, penibilitatea de a isi ascunde adevarata identitate. Io pe asta am boala ;D
|
|
|
Post by ArthurW on Nov 16, 2005 1:13:19 GMT 3
Da, acest lucru este posibil, însă există o mică problemă... nici vizualizarea nu este permisă, şi pentru aceasta va trebuie respectivele persoane să se înregistreze.
|
|
|
Post by painkiller on Nov 16, 2005 1:21:36 GMT 3
Mdea eram sigur ca nici forumul asta n`are doar optiunea aia..
|
|
Ratonu
#Rotrivia
Leader
|
Post by Ratonu on Nov 16, 2005 2:58:10 GMT 3
Nu se poate ca oaspetii sa poata numai sa vada ce se scrie aici, dar sa trebuiasca sa se inregistreze pentru a putea posta?
|
|
|
Post by painkiller on Nov 16, 2005 3:05:19 GMT 3
Pai citeste ce a scris Arthur.
|
|
|
Post by souljalikeme on Nov 16, 2005 8:08:53 GMT 3
Mai bine, asa toti vor avea user.
|
|
|
Post by mr_broody on Nov 17, 2005 19:58:34 GMT 3
Am facut un mic test si intradevar cand intri cu guest atunci cand ai bifat "Guests must login" itzi apare ecranul unde tre sa scrii nume si parola sau in dreapta apare frumos scris Create an account.. mie unu mi se pare o chestie usora ssa iti faci un user si evitam si guestii .... Si daca imi amintesc io bine si pe forumul de la chalul trecut nu puteai posta fara sa te loghezi..aici e micul inconvenient ca nu poti intra pe forum fara sa te loghezi .. dar na .. cik exista libertate:)
|
|
|
Post by dagyda on Nov 30, 2005 8:05:31 GMT 3
E foarte buna ideea, mihai. Si eu am boala pe cei care nu au curajul sa isi asume cele spuse (da, ma scarbesc mai mult decat orice obraznicie) si cred ca asta e o solutie buna no matter what
|
|
|
Post by nastyreputation on Nov 30, 2005 19:32:48 GMT 3
Mai, eu v`am mai explicat. E cam degeaba pentru ca isi pot face usere sub un alt nume. E la fel de simplu si doar unii din noi putem afla cine`s soriceii cu scutecel . Anonimatul ramane anonimat pentru intreaga masa.
|
|
|
Post by dagyda on Nov 30, 2005 23:33:03 GMT 3
Macar sa se chinuie putin hahaha desi in mod normal un user ti-l faci cat ai clipi de 3 ori dar nah.. la ce povesti am auzit..
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 1, 2005 0:26:27 GMT 3
In mod normal..
|
|
|
Post by dagyda on Dec 1, 2005 3:30:58 GMT 3
mi-a luat un minut sa fac userul.. hai 2.. si prima si a doua oara.. si stii foarte bine cat de "priceputa" is so... nah nu mai zic nimic
|
|
|
Post by souljalikeme on Dec 1, 2005 10:28:23 GMT 3
Da Zorzo , dar la useri arthur vede ip-ul pe cand la guesti nu-l vede deci este un avantaj
|
|