|
Post by menytta on Apr 22, 2006 21:56:09 GMT 3
propunere: sa se scoata intrebarile cu ani ( sa se pastreze doar intrebarile care tin de istoria Romaniei).
Vreau sa-mi exprim aici o parere. Cei care au mai mult de 3 ani de trivia majoritatea stiu ce inseamna un alias si cred ca daca la un chal au fost corecti, tot au folosit odata aliasuri pe vreun canal.Consider ca doar raspuns pe privat la botul de trivia ar putea elimina definitiv tendinta de a folosi aliasuri(aici ma refer si la intrebarile care contin culori, capitale, conjugari)
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 23, 2006 11:25:08 GMT 3
3 exemple : 1. In ce an a fost introdus sistemul de vot uninominal in romania? raspunsu pt cel care face istoria romaniei in acel moment ie simplu, dar in rest o sa se faca lag in dementa 2. Cand s-a introdus calendarul actual(gregorian) in romania? (1917 din ce tin minte dar din nou explicatia de mai sus) 3. In ce an a domnit blablabla-Voda? ( te asigur ca gasesc 50 de domni obscuri din perioada fanariota sau mai stiu eu ce)
daca se scot alea cu anii,se scot toate. si tot nu vad rostu. pt ca pe marea majoritate ori le`am invatat ori le stiu deja din alte parti
|
|
|
Post by mr_broody on Apr 23, 2006 14:07:38 GMT 3
e.g: In ce an s-a inventat papusa Barbie|1969 In ce an s-a inventat scutecul dispozabil|1950 In ce an s-a inventat masina de spalat vase|1896
Parerea mea e ca intrebarile cu ani nu isi au locul deoarece putini stau sa le gandeasca si majoritatea dau raspunsuri repetate care fac lag, atat lor, cat si botului. In cazul asta voi incerca sa evit anii, iar cei care vor aparea vor fi ori ani cunoscuti, ori scapati de ochiul meu.
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 24, 2006 14:01:06 GMT 3
cunoscuti dap..sau macar care au mai fost..nu facute acum, luate din celebra de acum wikipedia..
|
|