|
Post by oRhe on Dec 4, 2005 21:33:21 GMT 3
Pentru ca e deja 4 decembrie va rog frumos sa trimiteti intrebarile(liderii de echipa) .. Stiu ca termenul era 15 decembrie, dar daca nu le trimiteti pana atunci o sa ajunga arthur ca pe 15 sa se trezeasca fara intrebari. Pana acum nimeni nu a trimis intrebari ... si ar cam fi cazul ca ele sa apara Stiti deja.. circa 500 de intrebari(puteti sa va duceti pana la 1000 si unpic:)
Si incercati sa le dati pana pe 15.. ca deja dupa 15 incep sarbatorile..revelion si se ajunge la prima etapa..si intrebarile trebuie revizuite si corectate dak este cazul cumva...
Eu am mai vorbit cu unii cu altii si sper ca mi`au inteles mesajul de grabire nitzel cu trimiterea..
Va multumesc
Brudi
mailul lui arthur este(ca am uitat in prima faza) :
arthurweber@gmail.com
|
|
|
Post by oRhe on Dec 5, 2005 17:46:45 GMT 3
As prefera doar 1000 io personal ca sa nu zica ceilalti ca se fac manarii .. insa eu zic ca 300 in plus nu conteaza prea mult la 22 de echipe..atat timp cat toate intrebarile sunt adunate si randomizate(corect) in Chal Daca atzi trimis deja 1000 e ok.. dak trimiteti pana`n 1400 e primit:) .. sincer.. repet nu mi se pare o diferenta prea mare gandind ca vor fi in jur de 20000 de intr la o matematica simpla... Brudi(ma semnez nu ca sa ma aseman cu perfectxxl da postez de pe admin si na..)
|
|
|
Post by ArthurW on Dec 5, 2005 21:02:17 GMT 3
Păi nu ştiu dacă vor rămâne în final 22000 de întrebări... ar fi bine totuşi cât mai multe întrebări să fie trimise... ca să nu fie probleme de întrebări duble, triple etc... Deci nu e prea mult nici 2000 de întrebări... dacă sunt formulate şi documentate corect.
|
|
|
Post by mr_broody on Dec 7, 2005 20:23:58 GMT 3
Imi repet apelul referitor la intrebari...
1.Multumesc #rotrivia #deadpeople #colosus #studentele in ordinea cronologica a trimiterii intrebarilor, pentru promtitudinea cu care au raspuns apelului meu
2.Celelalte echipe va rog frumos pana pe 15 sa fie intrebarile date..
Pt un concurs mai bien organizat ar fi bine sa le trimiteti cat mai rapid
|
|
|
Post by mr_broody on Dec 8, 2005 21:05:03 GMT 3
multumesc echipei french}{asterix pentru ca a trimis intrebarile .. pana acum sunt 6 canale care au trimis intrebari .. in principiu mai e o saptamana pana se termina termenul pentru intrebari si transferuri in echipe.. dupa aia sper ca arthur sa inceapa sa verifice intrebarile ...
|
|
|
Post by oRhe on Dec 12, 2005 21:40:39 GMT 3
Pentru ca este totusi concurs tinut pe #BestTrivia, imi cer scuze pentru reclama, dar tocmai am reusit sa fac si eu forum pentru canal. V-as ruga sa intrati si sa votati la sectiunea TRIVIA, sunt 2 poll-uri...asa ca sa inaugurez forumu..mersi si ma scuzati ink o data! s13.invisionfree.com/BestTriviaForum/index.php?act=idx
|
|
|
Post by mr_broody on Dec 13, 2005 16:10:41 GMT 3
MAi sunt doar 2 zile si sunt intrebari de la 9 canale trimise... cel putin asa era ieri la or 7 seara.. daca au mai ajuns as fi bucuros..daca nu .. oricum dupa mine 15 e ultimu termen...si daca pana atunci nu vin intrebari de la fiecare..se joaca pe astea trimise..si asa is intleigente
|
|
|
Post by zorzo on Dec 13, 2005 16:50:19 GMT 3
Doar 9 ma? care`s alea ?
|
|
|
Post by souljalikeme on Dec 13, 2005 18:00:29 GMT 3
Anuntati si voi liderii canalelor pe mirc ca aici nu cred ca intra toti.
|
|
|
Post by oRhe on Dec 13, 2005 18:33:19 GMT 3
io i-am anuntat sa intre pe forum in legatura cu orice, e responsabilitatea lor sa intre, noi ne-am facut datoria! scrie klar cu intrebarile...
|
|
|
Post by zorzo on Dec 13, 2005 18:33:52 GMT 3
Corect.
|
|
|
Post by ArthurW on Dec 14, 2005 15:42:13 GMT 3
Azi este deja 15: Echipele care au trimis până în acest moment întrebări sunt următoarele: DeadPeople, Rotrivia, Colosus, Studentele, PNeamt, Rivalii, Olanda, Apropos, FrenchAsterix, TriviaShelter, Kanal, OldTimes, Cellabela, Trivi-Jr, BarDeNegri. Deci 15 canale... Vă rog foarte mult pe ceilalţi care nu aţi fost menţionaţi aici să trimiteţi fişierul de întrebări. Sortarea şi reeditarea nu e uşoară şi trebuie să le am cât mai repede... nu e singura chestie pe care trebuie să o fac în vacanţă... realizarea seturilor de întrebări. Aşadar... vă rog mult de tot să le trimiteţi cât mai repede! Teoretic azi a fost ultima zi! Săptămâna viitoare e Crăciunul deja! Vreau să am toate întrebările sub brad! Sau vreţi să trec la depunctat echipe din oficiu? Respectaţi dead-line-urile, de aceea sunt dead!
|
|
|
Post by oRhe on Dec 16, 2005 21:58:13 GMT 3
si io sunt 100% de acord cu brudi
|
|
Ratonu
#Rotrivia
Leader
|
Post by Ratonu on Dec 16, 2005 22:12:59 GMT 3
Eu nu prea sunt de acord, totusi se munceste cat de cat pentru intrebarile alea. De ce sa fie unii scutiti de efort?
|
|
|
Post by souljalikeme on Dec 16, 2005 22:33:20 GMT 3
Nu ma , lasa sa faca toti intrebari. Dupa aia or sa zica ca sunt dezavantajati.
|
|