|
Post by oRhe on Nov 1, 2005 17:45:44 GMT 3
mersi zorzo }{
|
|
slick
#TriviaShelter
|
Post by slick on Nov 1, 2005 20:25:15 GMT 3
da...convenabil ar fi vineri , sambata si duminica...cred ca atunci nu e asa de ocupata lumea...cel putin nu ca in timpul saptamanii... si daca tot si`au luat asupra aceasta responsabilitate cred ca se poate si respecta... nu ca ala nu vine ca tre sa se duca cu cainele afara...si alalalt se duce la medic ca il doare unghia... asta e aiurea...
|
|
|
Post by painkiller on Nov 1, 2005 20:28:03 GMT 3
Unii trebuie sa se duca cu pisicuta afara :">
|
|
slick
#TriviaShelter
|
Post by slick on Nov 1, 2005 20:37:17 GMT 3
)) ok , pentru pisici facem exceptii ;D
|
|
|
Post by painkiller on Nov 2, 2005 12:13:39 GMT 3
Am stabilit cu Arthur, Vineri 4 Noiembrie, toate echipele trebuie sa fie puse la punct cu echipele. Io zic sa te grabesti cu echipele alea.. ca mai sunt 2 zile si doar 3 echipe vad acolo ( si alea incomplete ). Ori mai prelungesti cu o saptamana 2 3 ori bagi mare..
|
|
provociq
#French}{Asterix
Leader
|
Post by provociq on Nov 2, 2005 12:17:59 GMT 3
Bronzul din interchallenge-ul trecut: ASTERIX: mikey, sdd, sindicatu, hammet, Provoc_IQ, Danic, ThunderSS, zilarazu. apoi: saban, anubis, khaa, joony, BodyCount, Dexul, oPauza. De participat, sigur vom participa, dar inca nu am confirmarile. Daca sdd si ThunderSS sunt deja transferati la alte echipe, inca astept raspunsuri din partea lui mikey, sindicatu, Danic, zilarazu, DonCoyotee si poate |0st-s0u|. Mikey_ ramane liderul incontestabil al astericsilor. Dar pot exista si "magii" care pot schimba multe Dintre cei deja confirmati, asterixul se va prezenta astfel: HAMMET, PROVOC_IQ, KRAC, ^IRENA^, ZARAZ(Z)A, BODYCOUNT, CAPSUSIMOGYO, SABAN, DEXUL. Acestia au deja transferurile semnate, ratificate, notificate si altele care se termina in "AT(e)". Pana sa bagam mingea in "atze", mai discutam. Sper ca nu am dat cu nuca in perete, ca nici nu stiu la ce rubrica sa ne punem echipa.
|
|
|
Post by amanaria on Nov 3, 2005 15:46:04 GMT 3
Sunt de acord cu Zorzonel in ce priveste stabilirea componentelor finale ale echipelor. In doua luni pot interveni multe. Cred ca cel mai bine ar fi sa dam componenta echipelor undeva pe la mijlocul lui decembrie. Voi ce ziceti?
|
|
|
Post by painkiller on Nov 3, 2005 19:29:57 GMT 3
Hmm decembrie e cam tarziu totusi. Eu ziceam ca peste 2 saptamani e ok.. totusi trebuie sa se stabileasca niste treburi dupa aia. Oricum eu vorbesc pentru altii acum.. shelter e definitivata de zile bune
|
|
rowen
#OldTimes
|
Post by rowen on Nov 4, 2005 0:51:10 GMT 3
sunt de aceeasi parere..2 saptamani ar fi binevenite pt definitivarea loturilor...nu putine sunt ekipele incomplete pana la ora asta,inclusiv ekipa din care fac parte ;D
|
|
|
Post by painkiller on Nov 4, 2005 9:04:37 GMT 3
|
|
|
Post by dagyda on Nov 4, 2005 9:09:59 GMT 3
subscriu :>
|
|
|
Post by painkiller on Nov 4, 2005 9:21:42 GMT 3
|
|
|
Post by painkiller on Nov 4, 2005 15:48:06 GMT 3
News.. nu`mi trece febra de 2 saptamani.
|
|
|
Post by mr_broody on Nov 4, 2005 16:48:22 GMT 3
deja are 2 saptamani?..la multi ani si febrei ..
|
|
|
Post by balexis on Nov 4, 2005 18:18:06 GMT 3
ok... nu am reusit inca sa ma inregistrez. vin cu o propunere, care e posibil sa nu fie agreata mai ales de organizatori. si anume, din grupa sa se duca mai departe 4 echipe... adik sa fie 16 mai departe. ma rog, se pastreaza sistemul 1A-4B 2A-3B samd. asa consider ca ar fi mult mai spectaculos si ar avea sanse si echipe mai mici sa joace mai departe. facand un calcul, asta inseamna 8 meciuri in plus, adik un week-end sau o saptamana, (din ce am calculat, per total se joaca in jur de 70 de meciuri, deci 8 nu ar fi un dezastru). nu am facut propunerea la misto sau pentru a fi luat peste picior... pur si simplu mi se pare mult mai interesant asa
|
|