Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Dec 30, 2005 12:22:07 GMT 3
p.s.: daca ma ambitionez pot sa si ilustrez "sunt linistit ..... chiar foarte linistit......."-ul ala si ar fi ceva in genul ultimului post al lui Zorzo
|
|
whiteshark
#TriviaShelter
I`ll eat you alive!
|
Post by whiteshark on Dec 30, 2005 12:31:58 GMT 3
Deci sanki voia sa zica "Si dak va prind de pula cu dintii o sa va rup capetele" dar s`a rusinat si a reformulat. Bietu baiat, i knew he was goin` to crack eventually...
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Dec 30, 2005 12:47:43 GMT 3
spanki lol
Zorzo
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 1, 2006 9:24:15 GMT 3
ce direct e rechinu }{ p.s.: happy spank year
|
|
|
Post by sandossu on Jan 1, 2006 20:46:41 GMT 3
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 2, 2006 10:50:36 GMT 3
sandossu macar daca injuri, nu distruge gramatica aia (((((((((((( ma`sa* ( pentru imbecili )
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 2, 2006 10:58:23 GMT 3
Pfaaaaaai mama lu` sadossu e trasa in teapa de zeci de persoane.. auci dureros moment Zorzo
|
|
|
Post by Mamica Lu` Sandossu on Jan 2, 2006 11:15:31 GMT 3
Buna dimineata tuturor si la multi ani.
Vreau sa ma bag si eu pe forumul asta, pentru ca fiul meu are o misiune de indeplinit si, ca de fiecare data, vreau ca eu, curvita de mamica a lui, sa fiu alaturi de el. Are un concurs, un concurs pe care stim cu toti, nu`l va juca corect. Asa l`am invatat eu in triburile prin care l`am tarat dupa mine, pentru ca nu ne puteam gasi o casa. Am fost nevoita sa trag negri de penisuri ca sa putem avea un adapost. Acum, nu mai e nevoie de asta. Sunt cei de pe shelter pe care trebuie sa`i satisfac pentru a gasi acel adapost. Sunt fericita pentru mine si pentru fiul meu ca persoane ca Zorzo, WhiteShark, Ronaldo, Makaveli sau mr_broody mi`au oferit pulicele pe tavita pe gratis. O asemenea oportunitate nu putea fi trecuta cu vederea. Eu am 100 de ani dintre care 99 i`am petrecut ca " The whore from iuku iuku village ". Vreau sa va purtati bine cu fiul meu si sa`l invatati ca cel mai bun mod de a avea internet acasa e sa iti tii botul undeva jos. Asa cum am facut eu si toata familia mea de sarantoci.
Mai revin cu precizari. Pana atunci bafta tuturor la chall si la multi ani again.
|
|
|
Post by schizofreniculpenibil on Jan 2, 2006 11:51:27 GMT 3
hello. i am here because my daughter an grandson summoned me da. eu sunt bunicuta lui sandossel, cea din dreapta fotografiei, long time dead but always the same. voiam sa le multumesc fiicei si nepotelului meu pentru ca duc mai departe traditia familiei. si le stau alaturi, la figurat si la propriu, din toate punctele de vedere. cumbaya cumbaya...
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 2, 2006 15:15:02 GMT 3
lol ma =)))))
Zorzo
|
|
|
Post by sandossu on Jan 3, 2006 0:01:00 GMT 3
n-am ce sa cer unor papagali si retardati
|
|
|
Post by matusalusandossu on Jan 3, 2006 0:35:03 GMT 3
Eu sunt cea din stanga:( din poza aceia dap sandossu nu are ce sa ceara ca ie prea idiot sandossu mata ce mai zice si sper ca nepotelu meu sa joace corect chiar daca nu prea il caracterizeaza PS:Ma duc sa mai sug ceva puate imi mai scot de o paine pe maine ...... Hai Pirando (mamalusandossu) sa mai scuatem un ban buhbuhbubhuh ce imi plac glumele mele de-aia traiesc intr-o familie de sandossi
|
|
|
Post by vlad_riz on Jan 3, 2006 0:38:51 GMT 3
si totusi..nu credeti ca ati exagerat un pic?
|
|
Ratonu
#Rotrivia
Leader
|
Post by Ratonu on Jan 3, 2006 0:50:16 GMT 3
si totusi..nu credeti ca ati exagerat un pic? Putin zis. Disputele de acest gen n-au ce cauta pe forumul asta. Parerea mea.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 3, 2006 0:55:54 GMT 3
Parerea ta.
Zorzo
|
|