|
Post by souljalikeme on Nov 16, 2005 23:25:09 GMT 3
1.969!! ... mi-a luat maxim o juma de ora revin cu poza.
|
|
|
Post by souljalikeme on Nov 16, 2005 23:26:24 GMT 3
|
|
Ratonu
#Rotrivia
Leader
|
Post by Ratonu on Nov 16, 2005 23:27:57 GMT 3
BRAVOOO! Si eu 3,041 la alfabetul invers... sub 3 secunde coming soon cu tot cu screenshot. Interesant este ca acum cand dau "Send your scores" imi apare "Impossible to connect to server", dar scorul apare, totusi, pe site.
|
|
|
Post by Son on Nov 16, 2005 23:44:54 GMT 3
Felicitari, MIHAITZA !! Mey Teo, pai cum adica "se merita" ? da` ce, se merita mai mult sa pierzi 4 ani din viata jucand trivia? Concluzie: se merita atunci cand vrei. Eu am vrut
|
|
|
Post by souljalikeme on Nov 16, 2005 23:57:16 GMT 3
Mersi. Bv si tie ptr English & French texts. Eu la French ma incurc rau de tot am reusit 50 la prima vedere, 60 la a 2-a si 69 la a 3-a dar ma opresc aici deocamdata. PS : Imi place incheierea la French : "par un acte de foi."
|
|
Ratonu
#Rotrivia
Leader
|
Post by Ratonu on Nov 17, 2005 0:30:06 GMT 3
Yay Hmmm... 2,618 imediat dupa. ;D
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Nov 17, 2005 0:54:43 GMT 3
Mah voi stiti franceza? Son, true true ... da` parca la trivia era alta satisfactie .. nush, asa mi se pare mie:) Plus ca la trivia mai schimbi o vorba, sa scriu ala in disperare ma cam deprima:D Totusi, bv tie si lu` soulja, dak ma mai apuca poate mai incerc si eu ... ca vaz ca mi-a disparut si recordu la text ...
|
|
|
Post by Son on Nov 17, 2005 14:34:13 GMT 3
Incep sa cred ca chiar e omeneste, sa scoti 1 secunda la alfabet... eu am avansat aproape 0.5 secunde doar in dimineata asta !
|
|
|
Post by souljalikeme on Nov 17, 2005 14:55:24 GMT 3
WoW, Bravo!!! hai ca m-ai facut sa incep si eu sa incerc iar dar mai tarziu nitel.
|
|
|
Post by souljalikeme on Nov 17, 2005 15:10:59 GMT 3
Eu raman la parerea ca e imposibil sa-l scrii intr-o secunda sau mai mult sub o secunda cum a facut ala.
Poate si-a facut o tastatura speciala si in loc de qwertyuio are abcdefghi si tot asa.
|
|
|
Post by Sensiblu on Nov 17, 2005 21:09:51 GMT 3
Are tastatura frantzueasca AZERTY care nu prea e mai avantajoasa decat QWERTY shi care arata cam ceva in genu: www.ibt.ca/images/AZERTY_1.jpge doar o chestie de exercitiu zic eu...
|
|
|
Post by mr_broody on Nov 17, 2005 21:15:20 GMT 3
Locul 1 la alfabet e Jean Didier cel care a facut jocul...banuiesc ca el e un supraom , un fel de Son/BiosX francez care a vrut sa`si faca o jucarica si e si 2 la tastare..e clar:)
|
|
|
Post by Son on Nov 17, 2005 22:23:53 GMT 3
Da, e destul de dubios francezu`..... dar eu tin cu el, adica nu-l consider neaparat trisor... Intr-un fel imi place ca am gasit pe unu` mult mai bazat ca mine.... ca mi-a redeschis cheful sa mai progresez nitel P.S. pe mirc nu ma pot conecta de vreo saptamana... ce se mai aude cu challu din ianuarie ?
|
|
|
Post by mr_broody on Nov 17, 2005 22:27:14 GMT 3
chalul din ianuarie va fi in ianuarie mai multe noutati citeste pe forumu asta ;d
MAjoritatea echipelor is facute... programul meciurilor urmeaza sa fie stabilit...
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Nov 17, 2005 22:55:43 GMT 3
Hai ca am ceva timp de ucis, sa`mi fac si io scoru la loc la textu ala, ca stateam binisor inainte sa dispara.
P.S. son ... crezi ca`i mult mai bazat ca tine? Oare cat s-a antrenat la alfabet? Iar la text cred ca la fel, dar gandeste-te ca daca in loc de alfabet era acolo un raspuns de trivia care sa-ti placa tie mult si sa-l exeresezi mai des, poate erai pe primu:) (am scris singapore de 4 ori inainte sa se termine ghostul lui de la alfabet:D)
Edit: 1. Ajunge progresul pe ziua de azi ca vad numai alfabet dupa un sfert de ora de scris ala non-stop (e cu cratima?) 2. Cine binevoieste sa`mi traduca si mie textul ala in franceza sa stiu si eu ce scriu, ca dupa ureche deduc io asa cat de cat, dar ca idee asa, sa stiu si eu:)
|
|