|
Post by painkiller on Nov 6, 2005 20:03:12 GMT 3
Hahahahahahahahahahahahaaaahahaahahaaahaahahahahahahahahahahahahaah
|
|
|
Post by painkiller on Nov 6, 2005 20:09:59 GMT 3
Da, nu e corect ( hahahaha ))))) stai ca mie mi`au dat lacrimile ) dar ce sa facem. Asta e daca nu toate canalele sunt capabile sa`si stranga 15 jucatori. Poate nici n`au atat Un precedent periculos deh care acum a luat`o razna. Asterix si French se puteau organiza fiecare in ograda lui. Au preferat asa.. so be it. Io injur de mama focului pe baietii respectivi... dar daca sunt mai agresiv in comentariu zic astia ca ma oftic. Asa ca prefer sa ma mulez ( ;D ) pe un regulament romanesc facut de romani. Anyway, am vazut un topic foarte interesant pe cripta. Pe cand o legiune cu vega ?
|
|
|
Post by painkiller on Nov 6, 2005 20:11:58 GMT 3
E si un nume foarte " estetic " pentru alianta. #scripta
|
|
|
Post by menytta on Nov 6, 2005 23:11:46 GMT 3
Zorzonel tot rautacios ai ramas!Speram ca dupa un an sa uiti micile tale refulari si sa dai dovada de fair-play si bun simt. Echipa Cripta s-a hotarat sa ramana in concurs fara aliante.
PS vezi de ograda ta..ca pot navali animalele salbatice sa pape tot:).
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Nov 6, 2005 23:22:18 GMT 3
hahahaha zorzonelule ))) iara vorbeste menytta mor de ras
|
|
|
Post by painkiller on Nov 7, 2005 7:39:33 GMT 3
Zorzonel tot rautacios ai ramas!Speram ca dupa un an sa uiti micile tale refulari si sa dai dovada de fair-play si bun simt. Echipa Cripta s-a hotarat sa ramana in concurs fara aliante. PS vezi de ograda ta..ca pot navali animalele salbatice sa pape tot:). Stii povestea cu zgripturoaica geloasa si rea? Hai ca ti`o zic intr`o zi. Promit
|
|
|
Post by painkiller on Nov 7, 2005 7:44:27 GMT 3
P.S. : Navalesc scriptatii de pe #scripta ? Aoleuuuu
|
|
|
Post by painkiller on Nov 7, 2005 8:05:46 GMT 3
.... si o sa iasa pe locul 20.. vor face performanta ! Asa ca Ronaldo nu mai comenta. Tu te oftici si acum refulezi ca nu faci parte dintr`o echipa precum scripta. In loc sa joci cu mine, sa te chinui sa tastezi, sa scoti puncte, sa te gandesti la raspuns etc etc.. jucai frumos la scripta si rupeai tot. Asa ca lasa micile tale refulari acum. Refulari care vin din lipsa ta de fair-play si bun simt. Si eu sunt la fel recunosc. Nu pot sa traiesc cu faptul ca nu pot sa fiu in scripta . Ma distruge de viu P.S : Mararu l`ai vazut ?
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Nov 7, 2005 10:24:03 GMT 3
ce tragedie:) sa shtiti ca imi cer scuze mai ales lu meytta si animalelor ei si na acuma ce sa fac m-a demascat zorzonel o sa ma duc sa incerc sa rup la scripta si de-acuma in colo nu o sa mai ma oftic o sa fiu Fair-Play
|
|
|
Post by souljalikeme on Nov 7, 2005 21:28:39 GMT 3
am intrat pe # frech}{asterix !!! nu exista!!..va rog sa hotarati canalul mama..si sa dati numele echipei. p.s.Asa e corect! Poti pune la #cripta ce nume vrei tu , numele echipei nu tre sa coincida neaparat cu numele canalului , ci doar sa reprezinte un anume canal. Vezi echipa Trivi-jr care reprezinta canalul Trivi.
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Nov 8, 2005 1:13:26 GMT 3
Ce rau esti, Cristiano Ronaldo: Cum poti sa spui asa ceva? Eu n-am vazut animale mai feroce decat la Shelter (faceam referire stricta la nick , nu-mi saritzi la gat, va rog). Si vad ca unii au o mare si aleasa consideratie pentru "criptashi" deoarece ii considera in stare sa manuiasca "scripta" in proba olimpica . Nu stiu ei ce e aia ;D.
|
|
|
Post by balexisb on Nov 8, 2005 2:46:35 GMT 3
ma scuzati ca intervin.... am facut si eu o facultate si macar atata sa stiu. desi dau definitia din dex, vreau sa mentionez ca stiam si fara sa iau c/p de acolo (asta pentru a nu fi acuzat ca fac pe desteptul ;D) a refula = A respinge, a înãbuºi din domeniul conºtientului în subconºtient imagini, dorinþe, reprezentãri, idei sau tendinþe neplãcute, care contrazic conºtiinþa moralã a individului. fac precizarea asta pentru ca foarte multa lume confunda termenii "refulare" si "defulare" (procesul invers... si corect in cazul de fata, avand in vedere ca este o manifestare exterioara ) noah, v-am tzookat, spor la defulari
|
|
|
Post by painkiller on Nov 8, 2005 11:00:11 GMT 3
Ai auzit menytta ?
|
|
|
Post by DraqGolIzBec on Nov 8, 2005 20:23:31 GMT 3
provocule nu'l mai astepta tata pe mikey ca nu vine... daca ce scrie la trivi e corect, acolo'l gasesti besttriviachal.proboards61.com/index.cgi?board=y&action=display&thread=1130634412da daca tot vorbim de trivi, io ma intreb altceva: pe unde mai vietuieste cel mai urat cuplu de atacanti de 2 lei din trivia romaneasca, adica indragostitii (unul de celalalt, dovada ca barbatii nu's asa superficiali cum se spune si pot trece peste aspectul fizic cand sentimentele's adevarate) Visu si DraqGol. La cererea fanilor ... nu puteam sa'i las sa planga fara sa intru in hora distractiei ;D Chiar dak trivia pt mine e de 2 lei, macar sa ma distrez pe forum. Pt "fani" o prima intrebare: Cat costa halatu ? Halatu, stie cineva cat costa halatu ?
|
|
bre
New Member
|
Post by bre on Nov 8, 2005 20:29:36 GMT 3
Penal.. De-a dreptu penal Incep sa cred ca adevaratele calitati paranormale ale adevaratei mamei omida sunt pe cale sa se epuizeze.. Cum Doamne n-am vazut eu ca viitorul ne rezerva inca o mirifica intrecere de triviotzi (pare ca suna ca altceva) ...ca-mi faceam o sala mare cu net in ea, de-mi sareau tastele de bucurie vazandu-va cum bagatzi raspunsul cooooorect... Si daca penala aia de irlandeza e p-aici, o saluta mamaomida .. vedea-o-ash in canalu manecii incercand sa desparta in silabe supercalifragilisticexpialidocious.. Sari-ti-ar CPS-ul din dejte... Si pentru totzi ce care....ma irita...am o vorba sa va spun... gura mica!
|
|