|
Post by oRhe on Jan 4, 2006 18:27:00 GMT 3
ok l-am adaugat eu....
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 4, 2006 19:02:16 GMT 3
organizare de 2 lei ..
!seen rules...
brudi
|
|
|
Post by oRhe on Jan 4, 2006 19:13:34 GMT 3
mersi mult..
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 4, 2006 20:40:43 GMT 3
cu placere radu...
sa ma explic.. nu am nimic cu tine .. pentru ca stiu ca s`o muncit pentru chalul asta..si eu printre multi altii nu am facut nimic petru chalul asta..DAR...
Daca ati facut atata munca pana acum de ce sa fie acum finalul cu multe nereguli?... repet...un cocnurs e cu reguli!..si regulile alea spuneau ca pana pe 15 decembrie se pot face schimbari in echipa...si dupa aia nu conteaza ca vine x si y care o jucat pe canal si nu o avut net sa ia un loc in echipa.. Nu ai fost aici la timp nu participi...dak eu veneam pe 16 si regula era pana pa 15 atunci ziceam ok...nu mai particip ca jucator... Nu ma intereseaza in ce echipa e ala .. nu ma intereseaza ca e la p-neamt ca e la triviashelter sau oriunde...dar io chiar vreau sa se respecte anumite reguli..inteleg ca nu mai sunt aceiasi organizatori..inteleg ca nu mai poate fi obiectivitatea de la chalul trecut..dar macar regulile de baza sa se respecte..se creaza un precedent..o sa se trezeasca altii si vineri sa intre in echipe..no
Dati`mi in cap .. stiu ca nu echiar frumoasa atitudinea mea..dar totusi...fair-play ..alea alea..
brudi
|
|
|
Post by oRhe on Jan 4, 2006 20:44:18 GMT 3
ok sa-ti zic si io ceva, daca arthur la inceput mi-a zis ca pana pe 15 decembrie,apoi altora le-a zis in privat ca nuj pe cat..io ce sa fac?! el decide, io am inlocuit asa ca lasa fazele astea, si daca chiar vrei sa faci ceva vb cu el in privat, stii ca nu citeste aici...
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 4, 2006 21:05:19 GMT 3
Pai ma...dak ma intelegi...eu cu tine nu am nik ca te inteleg..
cu weber ala eu am probleme..isi petrece timpul facand alte tampenii si nu se uita la chestia asta...te`ai apucat nene de o chestie o duci pana la capat sau te dai la o parte sa nu incurci(pt weber asta)....
eu inteleg bre ca ai probleme..ca esti un ratat si l;umea te ia peste picior...dar cum sa faci sa nu se mai intampla astA?..ei nene weber chalul asta era ocazia sa arati ca nu esti chiar atat de ratat..ca poti face ceva pe netul asta care a devenit o obsesie pt tine..ei si tu ai dat chix .. eu am vazut doar indiferenta fata de chalulk asta...si cum curand singurul om care mai tinea chalul asta in picioare(orhe) se duce ramai singur..si ce o sa faci?.....
eu nu vreau sa ma cert cu nimeni..dar nu`mi place indiferenta..inteleg ca e doar net..dar e o munca pe care ti`ai asumat`o..si pe care tre sa o duci pana la capat...aminteste`ti ca jonny rip pierdea atatea ore pt noi(inclusiv pt tine) ca sa faca un chal bine organizat..deci...wake up weber...
brudi
P.S.: scuze orhe dak te`am bagat in aceeasi oala cu weber fara sa vreau ..
|
|
|
Post by vlad_riz on Jan 4, 2006 22:56:00 GMT 3
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 5, 2006 0:10:23 GMT 3
ca iara si nu face nimica.....
Ronaldo
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 5, 2006 0:44:29 GMT 3
=))
|
|
|
Post by vlad_riz on Jan 5, 2006 0:50:12 GMT 3
semneaza`te mah
|
|
|
Post by ArthurW on Jan 5, 2006 14:58:45 GMT 3
Două probleme la Pneamt: 1) Sunt 16 jucători în listă 2) illegal` este înscris şi la XTeamNet Rog să se clarifice această chestiune până la sfârşitul săptămânii
|
|
|
Post by vlad_riz on Jan 5, 2006 15:29:33 GMT 3
am mai zis o data we don`t care about illegal`..dar sa mai postez o data echipa sa se stie..deci :Leader este Dan23_zalau cu jucatorii:Svenn,Stihl(Benjamin18),The`Answer,Dracusor`,Alicya,Peace`(sau ce nick o avea acum-Zer0`` mi se pare),Innocence_,Fabuolos,br3ak3ru,SharP^ si eu(vlad_riz) afisati`o si voi
|
|
|
Post by vlad_riz on Jan 5, 2006 15:30:20 GMT 3
evident..fara "deci"!
|
|
|
Post by vlad_riz on Jan 5, 2006 15:31:21 GMT 3
si ca sa se stie..ce am pus in paranteza..reprezinta faptul ca respectivul si`a schimbat nick`ul
|
|
|
Post by ArthurW on Jan 5, 2006 16:23:43 GMT 3
Scuze Vlad, nu am vazut ca s-a mai pomenit de illegal... eu pur si simplu ma uitam pe prima pagina a fiecarei echipe ca sa centralizez datele pentru viitorul site. Dar acum m-am lămurit. Mulţumesc
|
|