Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 7, 2006 2:04:14 GMT 3
no offense dar discutia asta nu cred ca-si avea locul pe forum.. only my humble opinion.. in rest numai de bine. bafta. Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 7, 2006 9:35:02 GMT 3
only thought someone had that log i didn`t know who to ask lya
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 10, 2006 22:42:25 GMT 3
nu mai ninge
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 20, 2006 2:14:05 GMT 3
Felicitari echipei si jocului superb ( ma intreb daca am batut recordul la punctaje sau daca suntem singura echipa cu 4-5 oameni care au realizat peste 200 de puncte ). Sindi e de pe alta planeta ;D ! E best trivia player si basta. I mean.. o spun in primul rand statisticile. O mai spune si faptul ca el s`a antrenat ( ca noi ) in jur de 3 ore pe saptamana.. aproape deloc si a reusit 360 de puncte in circumstantele respective.. mihai cu peste 300 de puncte, io cu andra si sdd 200 .. frozen 150 s.a.m.d. Sunt mandru ca fac echipa cu cel mai bun jucator de trivia. Toata prestatia echipei a fost superba. Am dat peste cap toate recordurile cu ocazia asta si xteam n`a fost o echipa de 2 oameni si aia || cu sportul asta. Au un immortal care este un jucator f. bun. Toate astea ma fac sa fiu din ce in ce mai mandru de echipa asta pe care am reusit s`o formez. Spun toate lucrurile astea aici pentru ca dupa meci n`am apuc sa`i felicit pe toti in particular. De asemenea, pur si simplu simt sa`i felicit in public si simt ca daca as fi modest, as fi prost. Stiti cum e aia.. modestia este caracteristica celor care n`au calitati. En fine.. the point is.. i`m very proud of you all. Ma bucur enorm ca pot face echipa cu voi niste oameni extraordinari care din intamplare sau nu, sunt si cei mai buni jucatori de trivia ( tin sa`l pup pe stratomarius again ;D }{ ). Dar, cum nici un lucru nu e perfect si in orice chestie se iveste si`o problema, dupa meciul asta am ramas cu un gust amar. A mai spalat senzatia asta stilul de joc al lui Marius, de exemplu, dar in definitiv raman cu un gust amar. Cine nu stia din ce oameni este formata echipa asta, il rog sa se uite pe ultimele statistici. Este foarte greu pentru unii sa prinda echipa si tocmai de`aia am facut un apel pe forumul nostru inca de acum 3 luni de zile. Dar, cum e eterna tara romanica, am vorbit la pereti. Am vorbit la pereti si eu si Alina, pentru ca inca de atunci ne`am dat seama de potentialul fiecarui jucator in parte. Si i`am rugat sa aiba rabdare si sa dea cezarului ce`i al cezarului. Sa lase egoismul si proasta crestere, in interesul echipei. Ca sa dezvalui ceva, am stabilit, initial, ca 2 oameni sa faca rotatie dupa prima oara. Dupa meciul de debut, am zis ca 2 meciuri se joace x si y iar ultimele 2 meciuri sa joace z si w. Asta pentru a impaca capra si varza si pentru a da o sansa tuturor. Io cu Alina am zis sa fim domni si sa nu abordam fiecare meci cu formula starndard ci fiecare sa aiba partea lui de joc in functie de meciuri. Am explicat treaba asta de n ori pe fostul nostru forum, am explicat si in private.. degeaba. Tocmai de`aia, vreau sa`l felicit dupa meciul de astazi pe Lucian ( C_Ronaldo ), pentru atitudinea lui si pentru comportament in general. Din punctul meu de vedere a fost jucatorul nr.1 dupa meciul de ieri. A inteles perfect cum stau treburile si a contat altceva pentru el. Ce conteaza pentru toti.. interesul echipei. El, cu toate ca e mai mic ca varsta, a inteles niste lucruri pe care altii din .. lipsa de atentie ( ca sa nu jignesc ) au evitat sa le vada. Sansa lui va veni in ultimele 2 meciuri, asa cum stabilisem. Bravo Lucian ! La polul opus sta domnul Radu Orhe, al carui comportament m`a facut sa ma dau cu capul de masa in timpul challului si chiar sa renunt. Am vrut sa plec din joc.. pentru ca am si eu limita mea si rabdarea mea. Alina mi`a atras atentia inca de la meciurile trecute.. dar n`am vrut sa`i dau ascultare. Am zis ca totusi e Radu.. si ca citit ce`am explicat eu de sute de ori. Dar ca eu sa fiu efectiv hartuit cu injuraturi, noticeuri, mesaje trimise prin altii, comentarii si alte alea.. din secunda in secunda.. nu mi se pare normal. Daca el n`a inteles ca 2-3 jucatori sunt schimbati de la meci la meci, sa`i fie de bine. Dar pana la " hai ba in pula mea mai stau aici ? " ; " tu ce faci acum e nesimtire in pula mea " ; " da baga`ma ma in seama ca n`am timp de tine in pula mea si baga`ma in echipa " ; " io cu yoda avem dreptul sa jucam in echipa asta chiar daca jucam numai pe canal de fast in pula mea " .. e.. toate astea din secunda in secunda m`au facut sa scriu de 10 ori quit si sa ma duc la dracu. Pana la urma am fost sfatuit sa`i dau ignore...ceea ce a fost mai bine. Atitudinea asta este in primul rand bataie de joc la adresa colegilor, la adresa celui care a facut echipa, la adresa celor care isi sacrifica timpul liber pentru a se mai antrena, la adresa celor care isi chiombesc ochii sa extraga intrebarile si nu in ultimul rand, la adresa echipei&canalului #triviashelter. Imi pare rau ca iar trebuie sa postez treburile astea pe forumul chalului, dar asa ceva nu e normal si sunt dezgustat. De aceea, il rog pe ArthurW ( sau brudi ) sa`l scoata din lista echipei pe Orhe, pentru ca incepand de azi el nu mai face parte din echipa asta. Este o decizia luata la unison de reprezentantii canalului si de catre cei care i`au dat nastere. Ma doare ca dupa fiecare meci sa fie si`o pata neagra cu ceva.. si sa nu ne putem bucura in liniste de victorie, noi astia care am muncit. Daca Ronaldo a inteles cand ii va veni randul, orhe se comporta nu ca cineva care nu intelege, ci ca seful echipei direct. Asa ceva, eu cu Alina si cu cei implicati in performantele echipei, nu acceptam. Imi pare rau dar deja mi`a ajuns si sunt efectiv scarbit de ziua de ieri. Ii multumesc anticipat lui Weber pentru cerinta si il mai felicit inca o data pe Lucian pentru comportamentul lui DE ECHIPA. Bravo.. si maine te rup la fifa ! O saptamana frumoasa GZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 20, 2006 4:10:05 GMT 3
bvo teamu, v-ati descurcat excelent, toti cat despre orhe, sper ca aceasta parte intunecata a lui se manifesta doar cand e vorba de trivia eu nu l-am mai recunoscut, i-am dat si ignore imediat ce a inceput sa injure pe privat la mine. i still hope he's a good person and a friend................ dar cand vine de trivia, nu vreau sa mai am de-a face cu el. nici eu si nici echipa. s-a purtat ca si cum ar fi vrut sa ne saboteze, serios. noah sorry de "vâlva", putea fi evitata (ultima parte e pt radu) Altagracia
|
|
|
Post by mr_broody on Feb 20, 2006 9:17:31 GMT 3
Uite...eu am sa ii iau apararea lui radu pentru ca el nu se poate apara...toate vorbele astea pe care o sa le spun eu acu mi le`a zis el aseara... El doar a vrut sa joace si sa demonsteze ca poate fi la fel de bun ca si cei care au intrat in echipa...frustrarea lui de aseara vine de la faptul ca desi sta prost cu banii si alea alea a facut un efort si a venit la ora 8 la o sala de net din brasov ca sa fie prezent la meci .. Chiar eu l`am sfatuit sa plece acasa dupa ce nu a intrat in team .. insa el a stat sperand sa joace.. Pt el situatia nu se schimba pentru ca nu a fost bagat in echipa...prietenii raman , citez "Mishu mi`e ca un frate, cu Alina din partea mea o sa raman mereu prieten, satinee sdd sindicatu o sa aiba mereu respectul meu, iar cu Razvan o sa ammereu o relatie normala dak el doreste asta" .. Tot ce a vrut e sa joace..sa ajute si el echipa..a considerat ca dak data trexcuta a facut 28 de puncte in 20 de minute..poate sa ajute si acu echipa .. pt ca a facut un efort sa vina..si radu joaca bine trivia..chiar dak joaca pe canale de fast..radu e un jucator foarte rapid(parere personala) .. Nu datzi in radu pentru atitutudinea de aseara..e normal sa fie frustrat pentruc a a facut efortul ala si nu a jucat deloc.. era nervos pt ca a vrut sa ajute si el si nu a putut...na..asta e.. a sperat sa gaseasca o explicatie de la razvan..nu a cautat sa`l injure..si l`a deranjat faptul ca are ignore...asta e..
P.S.: Toate afirmatiile din postul asta se refera la vorbele lu Radu si nu la parerile mele personale pe care voi evita sa le scriu aici...nu vreau sa tin partea nimanui, dar vreau sa apar un om care nu are net...
|
|
|
Post by OldSchool on Feb 20, 2006 11:59:40 GMT 3
In ritmul asta, echipa asta se va distruge singura inainte sa apuce tmax s-o distruga in semifinale. Pacat
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 20, 2006 13:10:00 GMT 3
nu pacat ma ..."Trist"
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 20, 2006 13:46:38 GMT 3
1. brudi: nu-i treaba ta, te bagi aiurea si habar n-ai care-i situatia 2. oldschool: nu-i treaba ta, dar iti multumim ca te doare de ce se intampla la noi, e bine sa stii ca cineva iti poarta de grija si mai ales ca e intimidat de ECHIPA ASTA 3. vlad_riz: nu-i treaba ta. tx all si va asigur ca nu aveti toate datele problemei, date pe care noi am evitat sa le divulgam pentru a nu face circ (ok, brudi?). termenul "internal affair" va spune ceva? chestia asta a fost postata pe forum pt ca organizatorii trebuie sa se ocupe de un anumit aspect. brudi, pastreaza-ti parerile pentru tine, nu ai nici un cuvant de spus in treaba asta. si repet, nu ai toate datele problemei. iar data viitoare cand o sa vrei sa citezi ceva zis despre mine (vb doar de mine desi..nush cui ii place asta) sa-mi zici pe privat. nu ne intereseaza parerile tale personale si nici nu avem de gand (cel putin eu) sa vorbesc cu tine despre radu, deci ai cam vorbi singur . tu sau arthur ati face bine sa va indepliniti "sarcinile" organizatorice, nu sa stati de barfe. vorbesc de media cps, de intrebarile care sunt sub orice critica & all that. u know.. organizare.. nu cred ca trebuie sa te invatam noi. bafta. Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 20, 2006 13:53:56 GMT 3
concluzia ramane ca avem o echipa mult prea valoroasa si e inevitabil sa nu starneasca invidii si rautati, chiar tentative de atacuri "prihologice" specifice unor membri ai unor canale incepatoare . tentative si ghilimele. intr-o singura fraza. sper ca e destul de clar. oricum, e tragi-comic sa le vedem cum vin zic asta referitor la posturi care exista, la posturi care urmeaza sa vina sau la barfe care nu se materializeaza in posturi drept urmare, vreau sa imi cer scuze in numele echipei pt faptul ca suntem buni. nb Altagracia
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 20, 2006 14:01:39 GMT 3
nu`i treaba mea altagracia!eu m`am legat de oldschool si cuvantul prost folosit de el..legat de asta..nu`i treaba ta
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 20, 2006 15:22:26 GMT 3
In ritmul asta, echipa asta se va distruge singura inainte sa apuce tmax s-o distruga in semifinale. Pacat Echipa asta? Tin neaparat sa te corectez, noi nu suntem o echipa, suntem o familie. (hai ca incep sa-l citez pe gigi becali ) cat despre "distrus" n-as paria ca echipa Chelsea elimina iar pe Barcelona cand un jucator ca ronaldinho poate sa faca un fundas advers sa-si dea 2 autogoluri intr-un meci (vezi etapa de sapt asta) Si mai ales cand avem in echipa un jucator ca Ronaldinho. Daca mai adaugam si un Lampard si un C.Ronaldo deja nu mai avem adversari Lasand gluma la o parte sper sa depasesti 100 de puncte in semifinala. A, am uitat ca se joaca 3 ore deci vei depasi 100 Mk
|
|
|
Post by mr_broody on Feb 20, 2006 16:35:18 GMT 3
am zis ca ma abtin sa imi dau eu cu parerea...am zis ce a zis radu .. oricum .. atat am avut de spus..bafta in continuare la chal si bravo pt meciu cu xteam
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 20, 2006 17:05:51 GMT 3
Daca au ajuns pufarine care habar n`au ce e aia o echipa, sa faca pe avocatii...e clar. Scarba mea se adanceste asa ca ma opresc aici cu discutia asta. Am explicat si aici, dupa cum spuneam, si in alte parti. Ce am zis mai sus cu vorbitul la pereti, pentru simplu motiv ca n`ai cu cine, se dovedeste acum. Asa ca i rest my case Actiunile mele si decizia mea, se reflecta in parcursul echipei si punctajele ei. Asa ca rog persoane care sunt || cu termenul de echipa ( ca mr_broody ) sau sunt || cu trivia ( ca doriath.. care daca o sa joace in meciul cu noi, asa cum joaca.. tare mi`e ca n`o sa prinda mai nimic ) sa se abtina de la comentarii care ma vizeaza.. ca pana una alta sunt leaderul celei mai bune echipe de trivia. Punct. GZ
|
|
|
Post by OldSchool on Feb 20, 2006 17:06:21 GMT 3
Vladriz: Cuvantul "trist" ma intristeaza.
Altagracia: Replicile de genul "nu-i treaba ta", "sunt internal affairs", dupa ce tocmai v-ati spalat rufele murdare pe un forum public, sunt cam ipocrite. Daca vroiati sa fiti discreti si sa nu va comenteze nimeni faceati chestia asta pe forumul site-ului propriu. Lasand asta la o parte, interpretezi gresit ce-am zis eu drept atac. Pur si simplu am observat ca sunteti singura echipa care si-a dat afara un jucator, pentru care alt jucator a renuntat sa mai joace, al carei lider ba zice ca se retrage, ba revine, etc. Sunteti o echipa cam instabila, dar eu sper sa reusiti sa va rezolvati problemele si sa nu va destramati/retrageti pana la semifinale, pentru ca chiar vreau sa jucam cu voi. Cat despre concluzia ta c-as fi intimidat de voi, e un mister cum ai ajuns la ea din randul ala pe care l-am scris acolo. Nu pot decat sa ma intreb: oare cum faci?
Mk: Mersi. Drept multumire pentru increderea pe care o ai in mine, fiecare punct pe care o sa il fac peste 100 (cu mare greutate bineinteles) o sa ti-l dedic tie. Apropo... esti un jucator bun, ne stim de mult, ar trebui sa cam stii care e treaba cu trivia asta. Sunt curios: esti constient ca o sa va batem la minim 600 de puncte diferenta?
Edit: Zorzo: Felicitari.
|
|