Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 3, 2006 10:55:32 GMT 3
darlin madre de gloria y gloria.. take care please and see you soon..hopefully :-< edit: lya
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 4, 2006 9:02:53 GMT 3
teamu, sorry ca nu pot ajunge la meci, nici macar sa va fac galerie la naiba cu drumurile blocate:-< < darlings. bafta Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 5, 2006 0:26:16 GMT 3
AVEM ECHIPA AVEM VALOARE SHELTERU E CEL MAI TARE
;d
LYA
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 5, 2006 0:44:52 GMT 3
Hehehehe ;D
GZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 5, 2006 3:29:19 GMT 3
Dedic victoria din meciul asta + punctele mele, Alinei care nu a putut sa vina la meci. Eu cand joc fara ea parca nu mai e la fel... asa cum daca nu bantuia mircul..eu nu ma intorceam dupa pauza de 3 luni de zile. < darlin` madre in pasado tia GZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 6, 2006 7:33:30 GMT 3
Si cam asta a fost.. cum ii spuneam intr`un mail Andrei, sunt nevoit sa va spun tai tai si ne auzim la meciuri. O sa intru si pentru programari, dar nu mai mult, pentru ca nu o sa am cand. Bafta tuturor si spor la joaca/vorbarie/distractii We ride together, we die alone =)) glumesc Forza Shelter si invatati voi si pentru mine, treburile alea din biblie Sanatate tuturor, ca daca nu`i sanatate, nu`i nimic ;D GZ, forever matz bleg ;D .. si perpetua pe deasupra
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 6, 2006 11:01:24 GMT 3
awww hija tx:"> < tight (si congrats pt meci ). eu sper totusi sa ne auzim soon, darlin:-< felicitari echipei, you all did a great job . sper ca la meciul viitor sa va pot ajuta cu mai mult decat pumni stransi (sorry daca is incoerenta) p.s.: pe cele din biblie le stiu eu Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 6, 2006 11:55:30 GMT 3
vreau si eu sa vad logul cu discutia mea cu brudi din timpul meciului cu cripta de sambata, 4 februarie 2006, incepanad cu ora 20:29 cand am intrat eu. vreau sa-l vad pentru ca eu atunci aveam un singur privat si ala era cu altcineva. vreau sa vad discutia mea ca poate sufar de vreo tulburare psihica severea si nu mai stiu ce fac, desi eu zic ca am fost mai mult decat perfect lucida tot timpul meciului. multumiri anticipate
lya
|
|
|
Post by mr_broody on Feb 6, 2006 12:19:58 GMT 3
what the fuck?care discutie cu brudi?... nush care e faza eu stiu doar ca nu am avut nici un privat cu tine de ...... 1 luna? si asta pe putin .. cred ca ultima discutie avuta a fost undeva pe 29 decembrie..so .. there was no discussion...desi nush care e faza
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 6, 2006 12:19:59 GMT 3
eu astept inca raspunsul la ce am rugat mai sus. care aveti logul puteti sa-l dati direct pe forum.. serios sunt chiar curioasa sa vad inclinatia unora spre fantastic si scris romane
lya
|
|
|
Post by mr_broody on Feb 6, 2006 12:23:25 GMT 3
deci care discutie cu brudi? =))
|
|
|
Post by mr_broody on Feb 6, 2006 12:35:43 GMT 3
stai bre ca mi`am amintit =)) citez [20:33] -> -LY|A- bafta si insista cu joinu ala:) asta e in logul de la chal .. asta o fost singura "disccutie" cu cristina in care eu i`am urat bafta si i`am zis sa insiste la join pentru ca nu intra..nu nimerea bine cand sa intre din cauza delayului..asta e marea discutie cu cristina =)) duamne =))
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 6, 2006 15:43:36 GMT 3
Da` cine a avut de obiectat ceva in legatura cu discutia voastra? Eu nu inteleg nimic din ce ati scris aici.
Mk
|
|
|
Post by mr_broody on Feb 6, 2006 16:00:36 GMT 3
nici eu sincer..da` am raspuns la o chestie care tinea de mine =))
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 6, 2006 18:01:45 GMT 3
pai eu auzisem de existenta unei discutii intre mine si brudi in timpul chalului.. si.. cum n-a existat nici una.. eram curioasa sa vad ce am "vorbit" .. si sa vad logul ;D voi n-ati fi curiosi sa vedeti ce-ati vorbit intr-o discutie pe care nici n-ati purtat-o dar care cica ar exista? lya
|
|