|
Post by Peterr on Apr 11, 2006 17:57:36 GMT 3
Elfule.. imi cer scuze fata de tine si de echipa #kanalului. Ideea e urmatoarea.. ei chiar m-au convins ca nu au script. De sensi nu am fost niciodata sigur pentru ca stiam ca stie programare si ca (citez dintr`o discutie pe prv cu un amic:) "e foarte bun prieten cu arthur, nu comentez mai departe". Dar patrick.. patrick a facut in asa fel incat sa ma convinga ca el joaca corect.. si tot el mi-a "eliminat" unele dubii pe care le aveam in legatura cu Sensi.. pana si prin mici demonstratii pe messenger..chestii care m-au facut sa am incredere in ei.. si tu stii ca eu am o predispozitie la a avea incredere in cine nu trebuie Nah.. what's done is done.. PS: Tomescu.. tu esti inteligent nu neg... dar JODY3 in meciul cu Kanal avea 2 secunde lag.. so.. please.. nu te lua de ea.. JODY3 nu ar trisa niciodata .. pe chestia asta chiar bag mana in foc
|
|
|
Post by aykasha on Apr 11, 2006 18:29:55 GMT 3
Sensiblu, felicitari pentru curajul pe care l-ai avut in a recunoaste fapta... o chestie recunoscuta e pe jumatate iertata... Sper ca si ceilalti doi purcelusi de care ziceai sa iti urmeze exemplu, desi nu cred ca se va intampla asta. E greu de suportat sa te arate atata lume cu degetu', dar daca se uita mai bine in jur or sa observe ca deja au cateva "degetele" inspre ei si ca nu ar avea nimic de pierdut, poate chiar ar castiga din onoarea ratacita pe irc.
Rezultatele cupei ar fi aratat altfel, poate chiar si daca ceilalti purcelusi ar fi fost corecti, si erai tu singurul cu script. Insa deja e prea tarziu ca sa mai discutam asta.
Dar ca sa imi tin cuvantu' din primu' post.... rusine! pentru faza cu scripu'... bravo...pentru curajul de a iesi la scena deschisa si de a recunoaste ca ai greshit. Jos palaria!
Sa auzim de bine, Aykasha
|
|
|
Post by Jonny_RIP on Apr 11, 2006 18:43:18 GMT 3
Si totusi Jody la challu trecut a lasat pe altcineva sa joace in locul ei la un anumit meci ...
|
|
|
Post by kashm|R on Apr 11, 2006 19:13:48 GMT 3
Tin sa felicit pe Sensi pentru ca a recunoscut...si cel mai bine ar fi ca si ceilalti doi purcelushi sa isi dea si ei varianta la acest concurs... Eu cred ca Sensi si-a luat vina toata asupra lui ca sa nu strice imaginea celorlalti doi...
|
|
|
Post by osamik on Apr 11, 2006 19:24:26 GMT 3
wow, acum acuzele venite (culmea, de la rotrivia) cum ca am fi castigat nemeritat par kiar indreptatite.. pacat ca nu ne-ati batut si pe noi, ca nu mai afla nimeni lucrurile astea frumuase ce aiurea ar fi fost..oricum mai bine ii povesteai lu doriath si posta iel, iera mai fun asa.. si totusi, despre finala si despre purcelusul cel mare nu ne spui nika??
|
|
|
Post by subzero39 on Apr 11, 2006 20:57:43 GMT 3
Da osamik pe noi ne-au ajutat organizatorii de aia a facut Son 500 de pcte, ca in rest el e un incoolt si abia scrie si noi restu la fel, recunosc la finala nu am jucat eu, a jucat un tip din sala pe care l-am luat de la counter strike, noroc cu el ca m-am afirmat si eu putin. Da ma roade curiozitatea si pe mine acum: bonovox si anaire ce zic? Probabil o sa gaseasca si in asta un complot contra rotrivia, o sa zica ca Sensi a facut asta doar sa ii faca pe ei doi de kko, sau cine stie ce scenariu de hollywood mai scoate si bonovox din tolba lui cu mitocanii.
|
|
|
Post by ElRubio on Apr 12, 2006 0:08:45 GMT 3
... dar JODY3 in meciul cu Kanal avea 2 secunde lag.. so.. please.. nu te lua de ea.. JODY3 nu ar trisa niciodata .. pe chestia asta chiar bag mana in foc Si totusi Jody la challu trecut a lasat pe altcineva sa joace in locul ei la un anumit meci ... In ritmul asta, Peterr, o sa trebuiasca sa iti schimbi nickul in Mucius Scaevola
|
|
son
New Member
|
Post by son on Apr 12, 2006 2:28:48 GMT 3
That's a nice one, Rubio. Acuma, sincer sa fiu, mie mi-a povestit tata cand eram destul de mic, despre Mucius... dar el probabil a invatat in scoala militara... tu oare de unde stii? Ca ma cam sperii cu ale tale cunostinte, sincer
|
|
|
Post by balexis on Apr 12, 2006 7:28:36 GMT 3
Cei trei purcelusi, iar finala a fost cum a fost… stiam ca trebuie sa pierdem dar am vrut sa fie mai strans scoru… cu alte cuvinte o echipa (si echipa nene) nu poate sufla in fata a 2 scripturi . sa va felicit ca i-ati lasat sa castigati? Mk... ca de obicei, interpretati cum vreti si raspundeti la fel. nu m-am luat cu nimic de shelter... pur si simplu asteptam un raspuns la intrebarea de ce nimeni de la voi nu mai zice nimic... si nu un post in care sa va simtiti ofensati ca am putut posta asa ceva. nu-mi spuneti ca nu mai cititi forumul pentru ca asta nu cred. eh, whatever, e treaba voastra de fapt p.s. chiar ii inteleg pe cei de la max cand spuneau ca tastau la maxim si totul era degeaba... (asta nu are legatura cu nimic, era doar o remarca)
|
|
jody3
#Rotrivia
|
Post by jody3 on Apr 12, 2006 9:57:28 GMT 3
Jonny, te rog sa-mi improspatezi memoria. La ce meci si pe cine am lasat sa joace in locul meu la chal-ul trecut? . Chiar m-ai facut curioasa.
|
|
|
Post by OldSchool on Apr 12, 2006 10:24:00 GMT 3
Cei trei purcelusi, iar finala a fost cum a fost… stiam ca trebuie sa pierdem dar am vrut sa fie mai strans scoru… cu alte cuvinte o echipa (si echipa nene) nu poate sufla in fata a 2 scripturi . sa va felicit ca i-ati lasat sa castigati? Nu cred ca trebuie sa ii feliciti dar intr-adevar i-au lasat. La cum au fost formate echipele campionatul asta, o echipa cu un singur script + sustinere de la coechipieri poate fi invinsa, chiar daca greu (vezi Trivi-Shelter). 2 scripturi + sustinere = invincibile. Daca Pat si Sensi foloseau scripturile full-power, ca si cu noi, Trivi ar fi pierdut si ei la cateva sute de puncte. Gandeste-te ca 2 scripturi folosite serios fac impreuna in jur de 1000 de puncte (chiar mai mult daca joaca contra unei echipe mai slabe). Asta era de fapt o curiozitate a mea, si speram sa ii raspunda Sensiblu in postul lui. Pana la urma, de ce i-au lasat? Da... era destul de frustrant, pentru mine cel putin. Am jucat timp de 3 ore cu o medie de 4.72 cps... si am terminat cu 200 de puncte sub scripturi ;D
|
|
|
Post by balexis on Apr 12, 2006 11:40:54 GMT 3
eu vin cu propunerea sa jucam meciul kanal-max... cum poate ca ar fi fost normal... nu in cadrul chalului...un amical de curiozitate... tot pe intrebarile de la chal, nu cred sa fie problema sa facem rost de ele, doar le au toti ;D
|
|
|
Post by balexis on Apr 12, 2006 11:42:44 GMT 3
si il jucam sub titulatura de meciul frustratilor ;D
|
|
|
Post by seseseco on Apr 12, 2006 13:00:01 GMT 3
Pacat, mare pacat! A iesit o balarie de toata jena, in loc sa fie un chal fain! E frumos ca e recunoscuta o greseala, o trisare - dar retoric intreband - La cine mai ajuta asta acum?! Urat, foarte urat... lipsa de coloana... bleah! Oare e prea mult sa visam ca va fi odata o tara frumoasa, Romania - in care toti oamenii se straduiesc sa nu mai mishindreasca tot, sa nu mai shmechereasca tot!?
|
|
|
Post by sunshine on Apr 12, 2006 14:04:06 GMT 3
nasol ca a trisat...era faina o finala trivijr-tmax...o zi buna
|
|