|
Post by painkiller on Nov 5, 2005 13:01:12 GMT 3
Parca grupele le stabileau miercuri
|
|
|
Post by oRhe on Nov 5, 2005 21:58:54 GMT 3
da, scuze, oboseala...
|
|
|
Post by oRhe on Nov 5, 2005 22:02:09 GMT 3
dots dots dots
|
|
|
Post by painkiller on Nov 6, 2005 0:02:10 GMT 3
aww np }{
|
|
|
Post by Jonny_RIP on Nov 6, 2005 4:51:56 GMT 3
era interesanta varianta cu sistemul elvetian in 9-10 runde. practic toate echipele "tari" s-ar fi intalnit intre ele iar echipele "slabe" la fel. (exceptie 2-3 meciuri maxim). e bine oricum
|
|
|
Post by mr_broody on Nov 7, 2005 7:04:24 GMT 3
OFFTOPIC: cine are rabdare si timp sa`mi explice si mie sistemul asta elvetian asa mult laudat... id de mess pt cei care nu stiu : mr_broody : .. (dupa ora 9 seara azi:D)
|
|
|
Post by painkiller on Nov 7, 2005 13:59:03 GMT 3
mr_broody are nevoie de oameni in lista ca sa se laude ;D
|
|
|
Post by dldd on Nov 11, 2005 5:55:59 GMT 3
Iar am facut ochi (mici inca) devreme si nu am ce face ... bere nu mai am si de altele e prea dimineatza asa ca mai spun si eu cate ceva ... Cred ca s-ar fi putut face grupe cumva altfel. Adica echipele cotate cel mai bine sa nu se poata intalni pana in fazele finale. Ma simplu zis prima cotata sa fie in grupa 1 sau 2 a doua cotata sa fie in grupa 3 sau 4. Altfel echipele cotate ca 1 sau 2 se pot elimina intre ele iar echipele cotate ca 3 sau 4 vor fi in fata. Desi pana la urma cel mai bun sa fie primul. Da, daca s-ar juca intre primele 8 un minicampionat sau 2 grupe de 4 ? Si intre ultimele de asemenea. O alta propunere ar fi daca s-ar alege o diferenta clara pentru egal. Tinand cont ca sansele matematice pentru egal sunt foarte mici se poate alege o diferenta de cateva puncte "prin vot, de catre reprezentantii echipelor" (in plus sau minus care sa insemne remiza ...) de exmplu 1570 la 1555 = remiza (la o diferenta votata de 20 puncte) P.S. E doar o parere personala. P.P.S. Din partea mea toate felicitarile pentru ceea ce face/fac organizatorul/organizatorii si mult succes in activitatile viitoare.
|
|
|
Post by ZorzoVorbeste on Nov 11, 2005 6:12:08 GMT 3
Dap, si eu m`am gandit la asta, dar TriviaMax ( din ce mi`a zis Mihai, ca io n`am stat sa calculez ) nu iesea la numar de puncte prima. A fost trecuta prima pentru ca este campioana actuala. Tot din ce tin minte, max era cam al treilea canal la numarul de puncte ( repet, cred ).
Uite asta ar fi chiar misto. Pacat ca regulamentul a fost batut in cuie..
|
|