|
Post by painkiller on Oct 31, 2005 11:50:31 GMT 3
hahaha hai ma sa invatam intrebari
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Oct 31, 2005 11:51:09 GMT 3
ppe shelter ok
|
|
|
Post by painkiller on Oct 31, 2005 11:54:49 GMT 3
doar nu pe cellabela
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Oct 31, 2005 12:11:22 GMT 3
triviahome ;D
|
|
Insane
#TriviaShelter
#TriviaShelter
|
Post by Insane on Oct 31, 2005 15:19:29 GMT 3
care'mi conjuga si mie verbele: "a ploua" si "a trebui" ? pls pls pls pls
|
|
|
Post by alinuss on Oct 31, 2005 16:49:54 GMT 3
Sal , As vrea sa stiu si eu dak exista la acest concurs un grad de impartialitate din partea organizatorilor ... Pare a fi determinanta aceasta impartialitate ... Fara doar si poate sunt cam novice in ceea ce tine de acest concurs ... doar ce m`am uitat putin pe site`ul asta . Nu stiu ce si cum s`a intamplat la concursu` trecut ... dar parerea mea este ca n`ar trebui sa se faca publice ( catre nici unul din concurenti ) respectivele intrebari . Intentia este excelenta atata timp cat CONCURSUL nu va fi oarecum viciat ...
|
|
|
Post by alinuss on Oct 31, 2005 18:03:31 GMT 3
Pfuaa ... m`am inselat ... ;D deja sunt o gramada de dispute ... sunteti ' penali unii din voi ... in sensu` bunicel al cuvantului ... Cred ca se va lasa cu dume tari ;D
|
|
|
Post by ArthurW on Oct 31, 2005 20:15:22 GMT 3
„care'mi conjuga si mie verbele: «a ploua» si «a trebui» ? pls pls pls pls “ Întreabă-l pe perfectxxl Dar din câte ştii şi tu... atât a ploua cât şi a trebui au doar formele de persoana a treia singular (plóuă, va ploua, va fi plouat, plouă´, a plouat, plouase, să plouă, să fi plouat, ar ploua, ar fi plouat respectiv trebuie, va trebui, va fi trebuit, trebuii, a trebuit, trebuise, să trebuiască, să fi trebuit, ar trebui, ar fi trebuit). Alte forme nu sunt corecte, însă unii le tolerează precum pluralul lui „a trebui“ (ex. Aceste aspecte trebuiau rezolvate de mult. Exemplul de mai sus este o frază. Propoziţia principală este „trebuia“ iar „aceste aspecte ... rezolvate de mult“ este o propoziţie subordonată subiectivă. Predicatul subiectivei este „rezolvate“ (vb. la participiu) care se acordă după gen şi număr cu subiectul („aspecte“). Astfel că un acord suplimentar între a trebui şi subiectul subordonatei este în mod evident în domeniul redundanţei). Dar forme de genul „trebuiau“ sau -- Doamne fereşte -- trebuiesc (formă total eronată şi netolerată de pers. III pl. indic. prez.) sunt greşite. Compară www.dexonline.roTudor ştiu că ai glumit, dar totuşi am vrut să clarific once and for all situaţia aceasta, că foarte multe persoane comit greşeli de genul acesta.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Oct 31, 2005 20:22:59 GMT 3
eu ploi tu ploua el/ea cam ploua noi ploaie voi ploatie ei/ele ploam ie bine nu
|
|
|
Post by oRhe on Oct 31, 2005 20:44:08 GMT 3
esti plouat, esti foarte plouat, esti poluat date draq
|
|
|
Post by painkiller on Oct 31, 2005 20:55:08 GMT 3
Ce usor este pentru unii sa dea copy/paste din diverse locuri. Mai modifica nitel 2 cuvinte.. mai adauga 3 de el si gata post pe forum. Bun venit in Romania cea snoaba
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Oct 31, 2005 21:20:50 GMT 3
da de unde ie
|
|
|
Post by vlad_riz on Oct 31, 2005 22:29:05 GMT 3
dar eu nu crek arthur a avut intentia de a se da mare cu ce a luat din DEX..ce dreq..doar nu e snob pt asta..in fine acu..problema mea pe care as vrea sa o spun ramane serveru..dar voturile vad ca`mi sunt impotriva rauuu ..si tot bucharest o sa fie..si iar o sa o dau in bara
|
|
|
Post by souljalikeme on Oct 31, 2005 22:35:29 GMT 3
.problema mea pe care as vrea sa o spun ramane serveru..dar voturile vad ca`mi sunt impotriva rauuu ..si tot bucharest o sa fie..si iar o sa o dau in bara Altul care sa mearga mai bine nu vad im momentul de fata (ptr cei din romania ma refer)...
|
|
|
Post by oRhe on Oct 31, 2005 22:39:25 GMT 3
e irelevant ce vorbim acum, Arthur a decis ca serveru va fii Bucharest!
|
|