|
Post by painkiller on Nov 7, 2005 14:45:46 GMT 3
Huh dar regulamentu` e scris frumos la reguli. I`am zis lu` Orhe sa faca un feedback dupa care sa inchida topicu` respectiv. Noah.. tot ce se upgradeaza e trecut in primul post de la reguli. Nu esti nevoit sa citesti altceva, cu atat mai putin sa citesti in alta parte ( cautand reguli ). Este trecut cat se poate de separat. Iar ce se mai decide nou e la " news " .. Ca fapt divers..e forum totusi nu ziar.
|
|
Krac
#French}{Asterix
|
Post by Krac on Nov 7, 2005 14:49:58 GMT 3
Stiu care pe unde-s, INSA: pentru cineva care vine acuma pe forum, va fi foarte greu sa vada tot ce s-a decis ulterior. Nici mie nu mi-e clar, si cam citesc tot ce-i nou aici. Nitica organizare nu ar strica; se pot folosi si tabele HTML Iar post-urile care n-au de-a face cu topicul, se pot muta/sterge, etc
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Nov 8, 2005 0:46:43 GMT 3
Krac, asta se si face. Se sterg sau se muta. Daca ai citi cu mai multa atentie ai observa ca nu trebuie sa cauti noutatile printre mesajele astea, din "Ce nu va convine?". Eu intrasem aici sa zic ce nu-mi convine: Ratonule, daca te mai iei de mine, ma iau si eu... de tine .
|
|
|
Post by painkiller on Nov 8, 2005 1:56:28 GMT 3
Are dreptate zona periculoasa si mai adaug ca momentan doar au fost propuse niste treburi. Nu era normal sa se discute pe marginea lor? Sau.. sa se si discute E totusi noiembrie. Pana la start mai este destul timp sa se faca ceva pionieresc ;D Multe din lucrurile stabilite s`au trecut in " reguli " si la " news ". Banuiesc ca asa se va face si pe parcurs.
|
|
Krac
#French}{Asterix
|
Post by Krac on Nov 8, 2005 10:03:57 GMT 3
Tot nu ma fac inteles Vroiam doar sa zic ca treburile care s-au decis deja si-s litera de lege NU AR TREBUI AMESTECATE cu parerile forumistilor. Adica la REGULI, sa fie doar reguli, nu si alte aberatii si povesti. Discutiile pe tema regulamentului nu trebuie sa fie in acelasi thread. Un pic de ordine, ce dreq! Acuma trebuie sa intri pe prima pagina si sa nu citesti mai departe, ca sa vezi regulamentul sau ce s-a mai decis. Daca ar avea o pagina separata, unde sa nu mai apara si ce discuta Marie cu Ion, ar fi ceva bun! Howgh, atita am avut de zis, cine poate imbunatati, s-o faca.
|
|
Krac
#French}{Asterix
|
Post by Krac on Nov 8, 2005 10:06:28 GMT 3
A, si mai e ceva, de ce nu pot eu sa-mi aleg echipa de care tin si-mi apare tot "New member" sub nick? Trebuie sa astept dupa administratorul forumului ca sa ma lege de un grup? Pai atunci sa se miste omu' muncii, ca de aia e admin!
|
|
|
Post by painkiller on Nov 8, 2005 10:46:10 GMT 3
.......dots dots
Am mai spus, tot ce se decide nou se UPGRADEAZA la primul mesaj de acolo. Si eu preferam ca ala sa fie inchis. ( precedentul " reguli " a fost sters si s`a facut feedback. Cine nu se organizeaza? ) Nu trebuie sa citesti alte mesaje ca sa descoperi regulamentul.........
|
|
|
Post by painkiller on Nov 8, 2005 10:48:35 GMT 3
Cererea ta este legata de forum ( HELP! ). Uite cum ai facut lucrul pe care tocmai il blamai mai devreme.
|
|
Krac
#French}{Asterix
|
Post by Krac on Nov 8, 2005 11:19:34 GMT 3
Zorzonel, am inteles demult care-i "spilu". Doream doar mai multa ordine, si nu neaparat pentru mine. E cam ciudat sa zici: vedeti ca regulile-s pe prima pagina la cutare thread. Mai clar e daca atunci cind intri pe forum, si te uiti la REGULI, nu vezi si alte abureli. Hai c-ai inteles si tu ce si cum. Se pare insa ca nu e posibil sa fie mai ordonat p-acilea, organizatorii dau rar prin zona, ca sa nu zic de admin. Ma intreb de ce nu te-au pus pe tine de admin, daca tot sezi asa mult pe forum Si cum zici ca-i cu refreshu' la position?
|
|
|
Post by painkiller on Nov 8, 2005 11:28:00 GMT 3
Daca ma puneau ca admin, ma puneau ca oricum ma pricep la forumuri cat toti adminii de acum ;D. Daca e dupa durata, ma poti ajuta Mai multa ordine voiam si eu ca de`aia i`am zis lu` Orhe sa inchida ala. Acu io ii iau apararea ca saracu a vrut sa iasa ok.. stiu ca asta a vrut ! ;D Poi, io pusesem cererea aia la help ca sa aranjeze cineva si positionu ala ( adica echipa de unde faci parte ). N`a citit nimeni. Orhe stiu ca nu mai are net zilele astea. Dar oricum nu el e organizatorul asa ca.. prv msg Arthur. Eu mi`am facut datoria
|
|
Krac
#French}{Asterix
|
Post by Krac on Nov 8, 2005 11:36:31 GMT 3
Propun un POLL pentru schimbarea admin-ului forumului. Il propun pe Zorzonel, pentru ca e cel mai activ p-acilea si e atent la tot ce misca. Ma ajuta cineva?
|
|
|
Post by painkiller on Nov 8, 2005 11:44:26 GMT 3
lol..
|
|
|
Post by painkiller on Nov 8, 2005 11:46:11 GMT 3
Ca tot suntem la " ce nu va convine " ( oful meu ;D ) sa ma descatusez si eu de ce nu`mi convine. Bah ce mama dracu e cu cola asta noua mah? De cand au aparut sticlele cu mos craciuni si animagusi, nu mai e buna de nimic. Zici ca bei crema de zahar ars topita. Care bea la 12 un stalinskaya ?
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Nov 8, 2005 12:18:15 GMT 3
kreskova poate dar ie buna si stalinskaya eu accept invitatia
|
|
|
Post by painkiller on Nov 8, 2005 12:29:22 GMT 3
Accepti invitatia? Atunci hai sa petreceeeeeeeem sa ne veselim sa moara fapta ce smecleu de tiganca are cellabela. Hai suspendati`ma ca am facut`o tiganca p`aia. Haida haida haaaaaaaaaaaai
|
|